Ik gebruik nu al een einde LiveWriter meestal om al mijn post te schrijven en te publiceren – voor zover dit laatste natuurlijk lukt – en sinds enige tijd ben ik ook wat aan het proberen met de laatste versie van BlogJet. LiveWriter bezorgde me regelmatig wat kopzorgen door het crashen bij het herschalen van afbeeldingen en ook het niet kunnen installeren op Vista (De reden was dat Vista niet voldeed aan de minimum eisen, namelijk .NET 2.x of hoger moest aanwezig zijn. Vista heeft echter .NET 3 maar deze bestond blijkbaar nog niet bij de eerste beta en bijgevogl werd en gekeken naar 2.x en niet naar echt 2.0 of hoger).

Op het eerste gezicht zijn er een handvol meer mogelijkheden en is bijgevolg de interface een stuk complexer geworden. Het programma is ook wat meer belastend geworden voor het systeem terwijl de vorige versie zeker niet het toonbeeld van een flitsende programma.

Ik zal het later nog wat grondiger testen en kijken of ik ook hier niet naar een alternatief moet kijken.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment