Vandaag heb ik nog eens in de rapte gekeken naar mijn WordPress en wat er precies mis zou kunnen zijn. Maar ik kan het niet direct vinden. De database is consistent, php werkt nog op de site, WordPress zelf werkt nog, … Ik zie het niet.

Ik hoop maar dat ik geen posts kwijt ben. Ik heb alles nog wel staan maar het zou toch zeker een vrij hoge factor in het suckdom betekenen om alles opnieuw manueel te moeten kopiëren. Ik heb wel nog een backup van de DB maar dat is – hoe typisch kan het zijn en dat ondanks het feit dat ik over de nodige én kennis én middelen én wetenschap hoe het gaat met backups en crashes – van een tijdje geleden.

Nu is het net iets te druk op het werk en met de nakende 2daagse en heb ik echt geen energie en tijd op overschot om er helemaal voor te gaan. Misschien ergens de tweede of derde week van mei dat het al wat rustiger is. En eerlijk, dit is nu niet onmiddellijk verschrikkelijk erg dat er even geen updates zijn, allé, ’t is te zeggen voor mij wel maar niet zichtbaar voor “e twien anders”.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment