Vanavond voor het eerst in jaren op eigen initiatief op een zondag nog eens naar VTM gekeken en natuurlijk Р̩̩n zal het geweten hebben Рnaar Robland.
Rob is nog nooit echt mijn favoriet geweest en ik moet eerlijk zeggen dat het concept van het programma me heel sterk aansprak maar de presentator – ons aller Rob Vanhoudenhove – niet zo goed zag zitten. Ik moet zeggen dat het vanavond nog best meeviel. Hij heeft blijkbaar een vrij goed team van writers en scenaristen.

Het programma zelf?
Ik ben curieus naar het resultaat en de echte stappen. De filmpjes kunnen me meestal wel boeien. De 3 semi praktijkdeskundigen zitten er wat voor spek en bonen bij, alhoewel de minerva discussie toch leuk Louis Tobback in gang zwengelde.
Het idee van de legerkameraden, bezoek aan Sealand maar ook met de immoman op zoek naar een onontgonnen stuk natuur waren aangenaam.

Rob zelf?
Nu ook nog even op ̩̩n aan het kijken Рmet ̩̩n oog op de notebook en een andere op de televisie Рnaar Alles Kan Beter. Daar vind ik hem nog altijd frisser in. In die zin dat hij vooraf niet duidelijk maakt dat hij een stuntillige actie zal ondernemen maar het gewoon doet en achter pas stellingname doet. Rob is niet slecht bezig en men blijft het natuurlijk Rob. Benieuwd hoe hij het de volgende keer bakt.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment