Vorige week hebben wij de laatste en blijkbaar alles onthullende (of net niet) aflevering van de parelvissers gemist. Niet dat ik er zo rouwig om ben gezien de reden van het missen onze afwezigheid was in het relatief kille thuisland en wij konden genieten van de aangename temperaturen in het o zo verre en even aangename Tenerife.

Hoe dan ook wil ik absoluut graag nog deze laatste aflevering zien. Mijn immer sympathieke schoonvader heeft dan ook deze op video gezet, maar bij gebrek een videorecorder/speler hebben we nog altijd deze laatste aflevering niet kunnen bekijken.

Dan maar op zoek gegaan naar een torrent, maar ook die is blijkbaar niet gemakkelijk te vinden (de torrent an sich wel maar niemand die hem voedt).

Dan toch maar zien of ik ergens een video even kan lenen (of de woonkamer erbij misschien van de eerste keer) voor een avondje terwijl de twee klein mannen aan het slapen zijn.

Trouwens, zo net naar Nick Drake met Northern Sky aan het luisteren. Was dit ook geen liedje van de eindgeneriek? Zalig muziek als je het mij vraagt.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment