Een tijdje geleden van onze vrienden van Test Aankoop de mogelijkheid gekregen om een proefabonnement te nemen op hun fantastische magazines. Indien ik op het aanbod zou ingaan – twee maanden gratis en voor niets het magazine ontvangen, daarna aan verminderd tarrief voor het eerste jaar en vooral ten allen tijde op eenvoudig verzoek en zonder vertraging het abonnement stopzetten. Nog leuker was het om als welkomstgeschenk een MP3 speler te ontvangen en als ik tijdig hun bon instuurde, ik er nog een draadloze (op FM) koptelefoon er zomaar voor niets en helemaal gratis erbij kreeg.

Het eerste set boekskens heb ik al mogen ontvangen en ik moet eerlijk zeggen ook met interesse gelezen.
En vandaag ook de geschenken toegestuurd gekregen. De doos was iets te groot voor in de geïmproviseerde brievenbus (een wijnkistje van weleer waar net 3 al geconsumeerde flessen in passen, dit voorzien van twee planken langs beide kanten om het kistje enige hoogte te geven en voorzien van een extra brede gleuf) en stond netjes te wachten aan de voordeur op de eerlijke vinder (mezelf, alhoewel mijn ega me voor was).

De MP3 speler al heel even uitgetest. Buiten de niet onmiddellijke voor de hand liggende en nogal omslachtige bediening, lijkt me de kwaliteit toch wel iets beter dan het ding er op de folder eruit zag. Wel nergens een spoor van het merk terug te vinden. Vooral vervelend als in de zeer uitgebreide papieren handleiding staat dat updates van de firmware kunnen gedownload worden van de website.
Nog wat zoeken en prullen om toch maar een referentie te vinden.
Tot nog toe als enige aanknopingspunt iets gevonden van “soni-mos” maar dat helpt niet echt verder.

Vragen of ik mag wisselen met een iPod Nano ofzo lijkt me niet onmiddellijk iets waar een positief gevolg kan aangegeven worden. Iemand?

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment