Daarnet in de finale van Eurosong – niet dat ik me een uur kan bezighouden naar een dergelijk programma te kijken, al die mensen die het programma gebruiken als springplank of om een comeback te maken terwijl ze er nooit echt geweest zijn – Bart Peeters een spontaan ingestudeerd grapje weten ten berde brengen in de trant van “2005 natuurlijk! Heb ik 2006 gezegd? ‘What’s another year?’ op zijn Johnylogiaans.” Haha.
En daarna net het begin van het concert van Clouseau gezien met de melding “December 2006”.
Het zal mij ook wel overkomen de volgende dagen, alhoewel de kans zelfs bestaat dat ik nog 2004 ergens durf te zetten, of beter nog, 2007. Bwah… ik zal wel de automatische datum invoer functie van Word/Excel/… gebruiken zekers.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment