Ik ben moe.
Gisteren aan één stuk doorgewerkt – met uitzondering van een korte “Quick”stop – van 6h tot 4h (22h dus) en vandaag al bezig van 9h tot 17h.

Wel veel gedaan.
Alle telecom kabels in het hoofdgebouw zijn gestript en opnieuw bekabeld. Het was een goed nodig om daar de figuurlijke schaar in te zetten en weer orde te scheppen in de spaghetti van kabels (je kan nu de vergelijking maken tussen echte spaghetti vóór en na waar de gekookte variant de voor is en de harde stokjes de na is met daarbij nog beter dat iedere stokje genummerd is en er neergeschreven is waar het stokje start en stopt).
Het was trouwens een gigantische verademing om eens een uur of twee in het serverlokaal te staan met absolute stilte: geen enkele ventilator, geen disken, geen beepjes. Bijna unreal. Maar het deed ook wreed deugd dat alles (alle, bijna alles) terug netjes opstarte.

Het is altijd wel eens leuk iets grondig onder handen te kunnen nemen.

Morgen en overmorgen de details verder aanpassen (er blijven altijd wel nog een paar van die dingen die relatief veel energie vragen om af te werken maar die, als je ze niet meteen aanpakt, blijven aanslepen tot infinitum) terwijl de residenties aangepakt worden.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

1 Comment

Leave a comment