Jul 31

Waarom heeft het zo lang geduurd eer dit een keer gebeurde?

Nu nog wachten op een voorbijvliegende vogel, het volgende ongeluk bij kogelstoten en de eerste onthoofding bij discuswerpen?

Jul 31

Game die me toch wel een heel tijdje kan bezighouden en zo eenvoudig is qua concept.

Trouwens, mooie soundtrack.

image

(via)

Jul 30

Eén van mijn jeugdhelden en op één of andere manier nog altijd meer dan een beetje respect voor de man.

Natuurlijk heb ik hem leren kennen via de niet te evenaren A Bit of Fry and Laurie. De subtiele maar o zo Britse humor – zo Brits dat zelfs de Britten het Britse humor noemden en de andere Britse humor gewoon “good fun”, zelfs nog Britser dan ‘the beeb’ – bleef hangen en kon een interne schaterlach doen opwellen die – o zeldzame keer – uitbarste in een voor de onmiddellijke omgeving visueel en auditief te registreren exploot van een glimlach.

Nu, die Stephen Fry heb ik even later opnieuw gezien met Laurie in wat mij betreft nog steeds één van de betere films die ik gezien heb – niet dat Emma Thompson hier nu voor iets tussen zit, helemaal niet, echt waar en het zijn allemaal leugenaars en boze tongen die dit durven te beweren – in de allerkleinste zaal van de nu al ter ziele gegane bioscoop Kennedy in Brugge – puur stoelmatig was het duidelijk te zien dat de bioscoop op zijn laatste adem aan het reutelen was, meer gaten dan vulling als het ware – en met een zeer select publiek – als ik me niet vergis zaten we toch wel bijna met tien mensen volop te genieten: Peter’s Friends.

Ewel, die Stephen Fry heb ik zonet even met mijn nederige ogen en mijn niet waardige trommelvliezen mogen aanschouwen en aanhoren (respectievelijk, maar dat was al duidelijk denk ik) op VideoJug.

Hij zegt daar zeer wijze dingen op een manier die alleen hij machtig is over het Internet. Niet dat ik – ik ga hier even uit de bocht qua idolatrie – helemaal met hem eens ben, maar met een paar rake tussen- en bijzinnen kan hij vlot alles relativeren en de bijzin een hogere waarde geven dan het eigenlijke uitgesproken standpunt.


VideoJug: Stephen Fry: The Internet

Jul 29

In sommige omstandigheden kan dit nuttig zijn voor de medemens.

Van zordra ik de volgende keer iemand op een vrij originele manier zich van mij zie verwijderen, weet ik hoe laat het is.

(Hosted on LiveLeak is hier trouwens zeer goed van toepassing.)

Jul 29

Ik ben er eindelijk in geslaagd een mediaplayer object online te plaatsen.

Geniet van het volgende filmpje, het kan wel eventjes duren eer het laad, waarvoor mijn oprechte excuses.

pieter.org - mediaplayer

(via)

Jul 28

Nee, geen filmpjes op hoge snelheid afgespeeld maar wel opgenomen.

Iedereen kent ze wel: de kogel door de bal, etc.

Het blijft toch altijd fascinerend om deze te bekijken en verwonderd te zijn van de volgorde van bepaalde reacties en bijvoorbeeld de cogesie van water.

De elasticiteit van het menselijk gezicht (let op het topje van de neus, ongeveer 1′ ver, nog 5’30” te gaan) is me al opgevallen tijdens een parachute sprong, maar op deze manier had ik het nog niet gezien.

Jul 28

Een in het begin zeer vreemd filmpje over een voetbal wedstrijd. Kijk zelf maar.

En ik wil ze dat nu ook nog een keer zien doen met een hoop wielrenners. Hoe zou de massaspurt er dan uitzien?

Jul 28

image Vandaag op* De Standaard gelezen.

Een op drie bakkers verkoopt brood uit diepvries

BRUSSEL – Zevenendertig procent of meer dan een derde van de Belgische bakkers verkoopt brood en gebak dat uit de diepvries komt.

Dat blijkt uit een onderzoek van het Onderzoeks- en Informatiecentrum van de Verbruikersorganisaties (OIVO), zo meldt Vers l’Avenir.
De door het OIVO ondervraagde bakkers rechtvaardigen dit gegeven door te stellen dat tijdsgebrek hen tot het aanbieden van diepvriesproducten dwingt.
Ook de vele eisen van de klanten, die een zeer uitgebreid assortiment brood en gebak in de winkelrekken verwachten, zijn een verklaring voor de trend.

(Bron: De Standaard 28 juli 2007)

En wat met de mensen die regelmatig meer dan één brood kopen om er enkele in de diepvries te verdoemen en boterhamgewijs deze opnieuw tevoorschijn laten komen? Ik ga nog steeds van de veronderstelling uit dat ingevroren etenswaren niet zonder risico opnieuw mogen ingevroren worden.

Er is wel één bakker die ik ken die dit ook doet, maar die dan wel de eerlijkheid heeft om het iedere keer te zeggen dat het uit de diepvries kwam. En eerlijk gezegd, het is ook één van de beste bakkers die ik ken. Misschien dat ik het daardoor op één of andere manier tollereer.

* “op” is op en niet “in” wegens te lezen op de site en niet in de papieren versie.

Jul 25

Als het zo doorgaat zal de enige niet betrapte renner geel, groen en bolletjes krijgen onder de toren.

Ha!

Maar het blijft wel mooi.

Jul 24

De streep was nog niet helemaal getrokken maar nu is het met dik vet krijt helemaal rond getrokken.

Tuurlijk wordt het wat extra groot uitgetekend (niet met hetzelfde krijt) maar er wordt nog duidelijk geslikt en gespoten tot net op de rand.

Maar toch zie ik nog altijd liever de koers dan voetbal, alhoewel er echt niets kan tippen aan Indoor Bowling.

Jul 22

Daarnet gelezen op Weblog Tools Collection dat er heel wat plugin directories van WordPress zo goed als helemaal openstaan. Openstaan is natuurlijk een groot woord. Het is vooral een overzicht van de plugin directory en op die manier kan een mens zien welke plugins al dan niet geactiveerd zijn op de WordPress installatie. Niet onmiddellijk heel erg an sich, maar als er een specifieke exploit gevonden wordt voor een specifieke plugin, heb je het vlaggen natuurlijk. Vooral in combinatie met de hierboven genoemde link en het immer populaire Google zodat een prospect hacker vlot op zoek kan gaan naar sites die vlotjes inneembaar zijn.

En wat doet een mens dan? Onmiddellijk checken of dit op een mens zijn eigen systeem ook zo is en, holy macaroni, het is zo, maar daarom nog niet “het zij zo”. Onmiddellijk de

Misschien dat de mannen van Dreamhost ervoor zorgen in hun volledig automatische installatie dat de rechten perfect goed gezet worden en bijgevolg er geen dergelijke hiaten in de security nog aanwezig zijn.

tss, tss,…

Jul 19

En wat hebben we geleerd vandaag?

Het is nooit een goed idee om tijdens een aflevering van het onnavolgbare – dit benadrukt helemaal niet de kwaliteit van de reeks maar wel het feit dat ik me op een of andere manier hooked voel –  All Saints iets te eten en vooral geen ravioli met tomatensaus.

Jul 18

Er bestaan ondertussen wel duizend en één manieren om je woordenschat in een bepaalde taal wat bij te schaven. Microsoft heeft recentelijk een relatief leuke manier aan het lijstje toegevoegd om het Engels een beetje onder de knie te kijrgen.

image

Het spel noemt Chiktionary en je moet met een set letters zoveel mogelijk woorden proberen te maken.

Niet altijd gemakkelijk – ook al was het in het Nederlands – maar wel relatief leuk.

Maar MS zou MS niet zijn als er ook lucratieve bedoelingen achter zitten. Hum hoofdbedoeling is natuurlijk ervoor zorgen dat er nog maar eens een manier voorhanden is om hun Live te promoten en iedereen er vertrouwd mee te maken, op welke manier dan ook.

Eerlijk? Ik heb Live zelden of nooit gebruikt tot nog toe en die paar keer – weken en maanden terug – vond ik de resultaten eerder bedroevend. Nu er ook van die extra features (e.g. “define”) bijgekomen zijn, zal ik eens kijken of het me wat meer kan bekoren de volgende keer dat ik iets zoek.

En nu ga ik nog wat scrabble-achtige dingen doen.

Jul 17

image Op http://blogs.techrepublic.com.com/tech-news/?p=785 iets gelezen wat me geenzins bevalt.

Niet dat ik nu zoveel bezig ben de grootste staatsgeheimen en dergelijke, maar ik mag toch wel veronderstellen dat de communicatie relatief veilig blijft tussen de twee partijen.

Er zijn natuurlijk gaten in het systeen; denken we alleen nog maar aan de mensen die de verschillende systemen (in casu mailservers) beheren en die op een of andere manier de facto toegang kunnen verschaffen tot de gegevens op het systeem.

Maar dat er zomaar communicatie kan afgeluisterd worden door een man in the middle, bwah. Een geluk dat die man niet (nog niet?) in staat is de inhoud aan te passen.

En wat mijn BlackBerry Pearl betreft, een vrij zalig toestel met hier en daar toch een ongemak.

De zaligheid zit echt in de basis: altijd e-mail, agenda en contacten bij de hand en het deze altijd kunnen aanpassen zowel op de Pearl als automatisch in Exchange/Outlook. Verder ook GMail erop geïnstalleerd. In het kader van de confidentialiteit van een e-mail weet ik maar al te goed dat dit daar zeker niet een de facto gegeven is.

De onzaligheid is echter het feit dat bij het opnemen, het vaak een seconde of twee duurt eer de andere kant mij hoort. Af en toe ook last met het toetsenbord dat automatisch en onomkeerbaar wijzigd in standaard SMS/T9/SureType. Moet ik dan iedere keer weer een paar seconden op */SYM gaan duwen.

Jul 17

Als er nog eens iemand belt van een of ander marketingbureau of callcenter om me iets te verkopen, dan moet ik zeker deze eens proberen.

Fun (kans bestaat dat je eerst moet inloggen).

Niet onmiddellijk een reden om niet meer opgebeld te worden, maar de kans dat die man nog een lange carrière tegemoet gaat als callcenter operator is relatief klein.

Jul 15

piewie piewie piewieieie (op zijn Rob de Nijs-ens)

Helemaal niet conform de inhoud of zelfs maar een groot stuk de sfeer van het nummer maar enkel de vangzin.

Eindelijk vandaag. Gisteren nog even wachten op mooi weer maar aan de kust werden we weer eens stevig achteruit geschoven. Vandaag begon het alles behalve goed met een stevig onweer en gekletter en gedonder (waar ik trouwens met meer dan eenvoudige fascinatie naar kan kijken) maar eenmaal de middag voorbij werd het eindelijk zomer.

En met vier kinderen in het huis – twee ervan eigen creatie, twee even geleend – was de tuin dan ook eindelijk het walhala geworden.

Eerste taak: moddertaarten bakken.

Tweede taak: eendjes visses.

Derde taak: terras laten vollopen, vocht laten vloeien en pizza bestellen (wegens niet voldoende ingredienten bij de hand om op de rooster te leggen).

Kortom: het weekend is weer een week te vroeg gedaan!

En wat eBay betreft: we hebben verloren. ttz € 1000 was echt ons hoogste bod voor dit.

Jul 14

Typisch natuurlijk, het is/zal binnenkort eindelijk wat weer worden om de tuin in vlees en bloed te populeren met een glas en het nodige erbij, maar we hebben geen presenteerbare meubelen.

Een winkel of elvendertig afgeschuimd de laatste dagen maar niet onmiddellijk iets gevonden wat betaalbaar was én ons beviel.

Eens zien wat eBay kan betekenen hier.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de kelk van eBay al zo goed als altijd heb laten passeren maar sedert mijn vorige aankoop – niet veel meer dan een lederen etui voor de Blackberry van een collega – zie ik dit toch als mogelijks een volwaardige online shop.

Jul 14

image

(via)

En terwijl we dan toch bezig zijn. Op B3TA hebben ze een wekelijkse competitie en blijkt dit net nu rond creationisme te gaan. Eentje die er bijzonder goed uitkwam:

image

Het zijn toch dingen!

Jul 10

Jack PC En de miniaturisering zet zich rustig verder.

Daarnet de Jack PC tegen het lijf gelopen. Dit lijkt me wel een ideaal instrument te zijn voor onder andere de bibliotheek en de computers voor studenten in onder andere de Computer Room. Ze hebben toch niet echt iets meer nodig dan de basis I/O dingen (toetsenbord, muis en scherm) en kunnen gerust zonder CD/DVD. Het enige is natuurlijk dat je het ding niet op zich kan laten werken en je wel moet gebruik maken van een terminal server (MS of Citrix). Toch eens kijken wat kostprijsmatig het meest interessant is.

Jul 09

en voor de madammen zonder haar

en voor de heren hetzelfde enzo

(via)

Jul 09

Daarnet gelezen in De Standaard dat er een coffeebar is in Polen waar er nog een paar vacatures zijn. Nu zijn er echter twee dingen speciaal hieraan:

  1. De eigenaar van de mogelijke keten is een priester. Tot daar nog toe.
  2. De vacature is enkel open voor vrouwen en ze moeten nog aan bepaalde schoonheidseisen.

Nu is zoiets in dit eenvoudige maar vrij sterk gereglementeerde Belgenland niet onmiddellijk mogelijk. Maar verder is het gewoon ook ronduit onverenigbaar met de morele gedachtengang van een priester.

Nu is zoiets wel vrij typisch aan het worden voor dit land: nog oerkatholiek langs de ene kant maar compleet aan het ontsporen langs de andere kant. Normaal is er ergens nog een duidelijke scheiding tussen de twee, maar dit is daarentegen wel met een beetje overlap.

Ik herinner me trouwens nog, een kleine tien jaar gelden bij mijn eerste bezoek aan het land, dat ik onderweg een kerk in opbouw tegenkwam, wat op zich al vrij uitzonderlijk is, maar dat er naast de would be kerk een gigantische reclame stond, een stevige 10 m2, met de cover van de Hustler. De reclame alleen is al vrij onmogelijk bij ons, laat staan op een dergelijke locatie.

Poolse priester zoekt sexy serveuses

Priester Henryk Jankowski opent binnenkort een keten van koffiebars voor het goede doel en zoekt sexy serveuses. De priester is een bekend zakenman, maar dit initiatief wordt niet door iedereen gesmaakt.

‘Lelijke vrouwen hoeven niet te solliciteren, ik wil alleen knappe vrouwen in mijn bars’, zegt Jankowski.
Zijn bedrijfje bracht al parfums en wijnen op de Poolse markt en ook de opbrengst van die activiteiten gingen naar goede doelen. Zijn selectiecriteria voor het personeel van de koffiebars stuiten velen tegen de borst. Een priester zou niet mogen discrimineren. Toch houdt hij voet bij stuk. ‘Ik wil alleen knappe vrouwen, lelijke maken geen kans.’

bron: De Standaard

Jul 08

Hoera, althans wat mezelf betreft! Arbeid Adelt komt opnieuw eens samen voor Theater aan Zee.

Ik kan me hen nog op verschillende fronten actief herinneren maar dan vooral de Marcel solo.

Roodvonk heeft hem bij mij geïntroduceert met zijn op zijn zachts uitgedrukt vrij herkenbaar stemgeluid en toch ook wel een beetje zijn licht gestoord gedrag.

En ongeveer terzelfder tijd de muziekjes. Een eerste confrontatie in de slaapkamer van mijn buur annex neef (of is het andersom) waar het melodietje en de ietwat bizarre tekst mijn veel te jonge brein al niet meer kon verlaten. En zeggen dat “Dat dag” volledig zonder medeweten van John Terra de wereld werd ingestuurd.

En dan het even fantastische Elektron. In die tijd heeft me dit programma meer dan om het even wat kunnen boeien. En dan het stukje met de Hermannen (Bart Peeters, Hugo Matthyssen en natuurlijk Marcel Vanthilt) waarin ze volgens mij de fundamenten van het Leugenpaleis

Maar Arbeid Adelt zelf heb ik altijd en nog steeds leuke gestoorde muziek gevonden. Niet onmiddellijk om heelder dagen naar te luisteren maar het blijft soms wel iets langer hangen dan gewenst.

Jul 08

OK. Het is duidelijk dat we dringend werk moeten maken van schonere auto’s maar dit lijkt me nu toch wel de verkeerde richting uit te gaan.

image image image

(via)

Jul 07

Soms – ttz meestal – wil een mens alles gaan registreren en opvolgen. Het grootste probleem hier is echter de enorme tijd die dit kost om dit te gaan doen. Zo heb ik in het begin, een kleine tien jaar geleden, regelmatig de meters opgenomen (water, gas, elektriciteit) maar daar kroop zoveel energie in en een mens heeft dan ook vaak de neiging dergeljike taken even te verplaatsen naar een ietwat later tijdstip en bijgevolg het volgende tijdstip van opname al te overtreffen. Het volledige schema en de zin en onzin van dergelijke opnames was zo danig zo snel door elkaar geschud dat het verder zetten ervan dan ook niet veel meer zin had.

In die tijden is het dan ook meer dan ooit in me opgekomen waarom de maatschapij niets heeft die meer gedetailleerde informatie kan registreren en zo niet meer de mensen de baan moet opsturen om toch voor niet opengaande deuren te staan. Wat me trouwens bijzonder vreemd lijkt is dat in bepaalde gevallen ze wel degelijke statistieken hebben.

Hoe dan ook, dit is dan alleen maar elektriciteit, gas en water.

Nu is er blijkbaar een of andere Nederlander die heel zijn huis heeft voorzien van duizend en één sensoren en meters en op die manier een fantastisch overzicht heeft van wat er allemaal gebeurt bij hem.

Dit nu op internet zetten, gaat me nu toch net ietsje te ver. Zie maar op http://www.bwired.nl.

Jul 07

Langs de ene kant openen ze een YouTube channel.

Langs de andere kant een lexion met eurojargon

Laat ons hopen dat je beide niet nodig hebt om er iets van te begrijpen.

Nu is er toch al één filmpje dat perfect iedereen aanspreekt:

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online