Jun 27

Het is al een tijdje dat FireFox mijn standaard browser is en ik blijf er altijd maar beter mijn weg in vinden.

Ik ga zeker niet beginnen de evangelist uithangen of beweren dat IE of Opera of wat dan anders ook gewoon slecht is en FireFox het enige zaligmakende, maar FireFox biedt toch wat voordelen ten opzichte van andere browsers.

Zo is FireFox toch een pak sneller en het starten en in de meeste basishandelingen dan pakweg Internet Explorer of – mijn vorige favoriet – Avant.

Verder het groot aantal Add-ons die beschikbaar zijn. Er zullen natuurlijk alternatieven zijn voor andere browsers, maar er zijn er gewoon enkele die tot op heden enkel bij FireFox bestaan en die zijn voor mijn doorslaggevend. Zo heb ik del.icio.us Bookmarks, Web Developer, het Nederlands Woordenboek en recentelijk ook IE Tab voor sites die echt niet werken onder FireFox (zoals Windows Update).

Verder gebruikte ik al een tijd afkortingen om snel te kunnen zoeken. In FireFox zitten er al een paar ingebakken zoals g voor Google en wp voor de Engelstalig Wikipedia. Wat ik miste was shortcut voor de website van Van Dale zodat ik snel en eenvoudig op de site van Van Dale kan zoeken.

Dit realiseren is helemaal niet moeilijk (met hulp via deze):

 1. Ga naar de website van Van Dale zonder specifiek woord.
 2. Rechtsklik in het tekstvak waar je het op te zoeken woord en selecteer Add a Keyword for this Search… in het popup menu
  image
 3. Vul de nodige gegevens in. Merk op dat het Keyword de code is die je laat voorafgaan bij de zoekopdracht (e.g. “vd woordenboek”)
  image
 4. We zijn er bijna, Nog een paar kleine aanpassingen. Open het Bookmarks menu, rechtsklik op de nieuwe bookmark en selecteer Properties.
  image
 5. Met een beetje geluk staat alles goed, Indien niet, moet je gewoon zorgen dat Location de volgende waarde bevat: http://vandale.be/opzoeken/woordenboek/?zoekwoord=%s
 6. En dan zoeken maar.

Dit kan je natuurlijk herhalen voor om het even welke site waarvan je de zoek/url structuur kan doorgronden.

Jun 27

Vanavond in volle vaart – maar zo goed als perfect regelmentair voor iemand er iets van weet te zeggen – me van het werk naar Fien haar school gehaast om nog net op tijd te komen voor het oudercontact.

Blij dat het ze belist hadden dit vandaag te doen en niet morgen want dan zitten we weer – alvast de bedoeling als er niet plots één of andere wilde staking gaat uitbreken, het is al erg genoeg dat het een no food flight is en ze ook al staken in alle restaurants op Zaventem – bij de collega’s in Polen.

Hoe dan ook, de dochter werd gewikt, gewogen en goed bevonden en mag volgend jaar naar het derde kleuter. Het laatste jaar van de onschuld?

Mijn laatste dag trouwens dat ik de kinderen op school afgezet heb. Bij mijn terugkeer is de vakantie officieel begonnen. Niet de laatste dag dat ik nog een voet in school binnenzet eer het nieuwe jaar begint. De ouderraad organiseert traditiegetrouw een klusjesdag om de kleine karweitjes op te knappen. En dat midden in de zomer. Gelukkig wordt de zware en noeste arbeid – euheum – gecompenseert door een aardig barbecue.

Jun 25

En dan nu, in opvolging van deze.

(via)

Jun 25

Ik heb nog heel wat foto’s op mijn computer staan die ik dringend moet deftig ordenen maar ook die ik eens moet afdrukken om zo te delen met mensen die nog liever een foto in hun handen hebben dan er eentje op scherm te bekijken.

Nu is er al een tijdje een actie van Pixum waarbij een mens het schandalig lage bedrag van € 0.01 moet betalen per afdruk (met daarbij de obligatoire verzendkosten). En lees ik vandaag in een oudere editie van www.digitale-foto.be het volgende:

pixum actie

De volgende keer toch iets sneller reageren op dergelijke acties, me dunkt.

Jun 24

De mannen van CheckPoint hebben eindelijk een werkende versie van SecuRemote gemaakt voor Vista.

We hadden ondertussen wel een vorm van workaround gemaakt, maar met een deftige en betrouwbare verbinding werken, is toch een stuk gemakkelijker.

De workaround was via Remote Desktop de PC op het werk overnemen. De sessie starten naar die PC kon echter alleen maar indien we eerst ons aanmelden op de firewall. Niet te doen hier is de mogelijk inertie van de verbinding (Als de pijp volzit op het werk, dan zit die vol. Werken met Floodgate is een optie maar dan in het nadeel van de andere gebruikers.), de afhankelijkheid van de PC op het werk (Het feit dat het een andere PC is, betekent automatisch dat het minstens een paar keer de mist ingaat, al is het maar na een verplichte MS update.), en het niet altijd beschikbaar hebben van de nodige info (Outlook wordt niet upgedate, bestanden kopiëren gaat moeilijk, etc).

Ik blij en buiten de buro heel wat productiever.

Jun 24

image Vandaag zijn we eens lekker gaan eten met Fien en Tijs. Normaalgezien is een dergelijke onderneming alles behalve risicoloos, zeker met Tijs. Fien kan je nog zonder al te veel problemen bezighouden en zelfs actief betrekken voor, tijdens en na het eten. Tijs daarentegen is een onbegonnen zaak, toch als het geheel langer dan vijftien minuten duurt.

En wat weet mijn eega dan te vinden: Sensunik. Niet alleen hebben wij vrij lekker gegeten (tortilla met zalm, dim sums, gebakken tonijn, groentenlasagne en als afsluiter een mirengue en een duo van sorbets, natuurlijk niet allemaal voor mij alleen).

En de twee pagadders; die hebben zich goed geammuseerd op het hoogste verdiep in de grote speelkamer met twee dames die voor de nodige animatie zorgden en ondertussen ferm genoten hebben van hun spaghetti en ijs als dessert.

En dat wij op het gelijkvloers zaten, er op het eerste een relatief klein familiefeest bezig was en dan pas het kinderverdiep was, kon ons helemaal niet storen. We konden via twee camera’s (nee, geen vergelijk hiermee) af en toe Tijs zien voorbijflitsen, maar voor de rest was het echt een middag voor ons.

Wat mij betreft een aanrader. Zou er iets gelijkaardigs wat dichter bestaan, dan zijn we al onderweg.

Jun 24

image

Ha…

En dachten die mannen dat ze er echt zomaar ermee weggeraken?

(via)

Jun 23

Vandaag echt iets gedaan wat de meesten onder de normale mensen niet onmiddellijk om staan te springen: de dampkap proper maken.

En daarna begonnen met een jaarlijks terugkerend fenomeem waar de meesten onder ons ook een gigantische hekel aan hebben: de belastingsbrief.

Een kleine dag cijferen en rekenen en optellen en scenario’s bekijken en we kunnen er weer tegen voor een jaar.

Jun 20

Hoera!

Het ‘spel’ is gemaakt.

Aangezien de donder en de bijbehorende huilende kinderen me niet toelieten volop van de slaap te genieten (dit gebeurde rond middernacht), ben ik maar naar beneden getrokken en nog eens naar de zoveelste herhaling van om het even wat gekeken met de notebook op mijn schoot.

Misschien, zonder al te veel hoop en zeker niet met de bedoeling mij er helemaal in te gooien, eens kijken wat er precies mis is en dit eventueel weer rechttrekken.

 • De volledige database exporteren naar een locale database in UTF-8.
 • Alle velden die zo goed als altijd dezelfde waarde hebben herschrijven met wat het zou moeten zijn (e.g. post_status is ofwel “draft” ofwel “publish”, comment_status is “open”, etc).
 • Items die als bijlage dienen (afbeeldingen die een thumbnail hebben in de eigenlijke post) allemaal gedownload, één voor één bekeken en dan terug, na controle van de naam, terug op zijn juiste plaatst gezet, hetzij met FTP, hetzij met BlogJet.

En voila, alles staat er weer zoals het was.

Alle items die er niet stonden, heb ik manueel in ‘draft’ gezet en ga ik nu één voor één publishen zodat ik netjes kan volgen of alles wel goed loopt.

Er moet toch iets vreemd geweest zijn met het tekenset of met een upload via Live Writer of BlogJet want bepaalde items die zeker geen draft meer konden zijn (e.g. startup) stonden wel nog in draft.

En ik heb dan ook maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn template wat te wijzigen. OK, het is serieus zwarter en kaler geworden, maar ik ben nog aan het werk aan een betere dan deze. Vraag me niet wanneer maar dat hij komt, is een feit. (fluid width, widget ready, 3 columns).

Jun 19

Hoe een eerste indruk niet altijd even goed kan zijn.

De klassieke blabla en hoe een verhaal opgebouwd kan worden met een achtergrond muziekje en van die rommel.

En eerlijk gezegd, ik had er wat kippevel van gekregen.

Jun 19

Thuisgewerkt vandaag en deze middag in de rapte een paar eieren in de pan gesmeten met tomaat, spek en vooral veel peper. Normaal had ik voorzien dat net voor het nieuws (ik bedoel eigenlijk Het Journaal en dus niet Het Nieuws) klaar te maken en dan tijdens het nieuws dit te verobberen. Maar helaas was de tijd wat uitgelopen en er was werkelijk geen zak/bal/r*** meer behalve die niet te doene belspelletjes. En dan moest ik even terugdenken aan het onderstaande fragment.

Jun 18

Geen idee waar ik het vandaan gehaald heb, maar ik blijf het na x aantal keren zien wel echt goed vinden.

Misschien iets voor Michel?

Jun 17

Pieter.org - psylockDit lijkt me wel een stuk beter te zijn dan al die extra hardware oplossingen (to know and to have) die stuk gaan, vergeten worden, misbruikt worden, …

Een paswoord is niet goed want ofwel is het te makkelijk, ofwel te moeilijk en dan wordt het zomaar opgeschreven en bij de computer achtergelaten en het kan altijd gedeeld worden. En dat laatste – wat ook de reden mag zijn – zorgt voor een gat in de security van hier tot in Tokyo.

Werken met een hulpmiddel zoals een challange/response doosje of een stick met een certificaat is niet alleen schandalig duur maar eveneens een last voor de gebruiker (hij moet ten allen tijde dat ding bij zich hebben) en voor de beheerders (procedures bij verlies, snel vervangen, bijhouden wie wat heeft, extra ondersteuning, etc).

Ik denk dat ik straks eens ga surfen naar Psylock en dit uitprobeer.

Jun 16

Pieter.org - athenaIk heb vandaag – tot nu natuurlijk – geen computer aangeraakt, geen e-mail gelezen, geen site bezocht, zelfs geen muziek beluisterd op de PC. En dat is wel echt van heel lang geleden.

Ik heb wel deze namiddag me in de zetel gewrongen en met veel amusement en nostalgie gekeken naar die (te) klassieke oorlogsfilm “Escape to Athena“. Zeker niet een hoogvlieger maar wel ideaal om op een luie zaterdagnamiddag van te genieten.

En dan die soundtrack, amai, het ene oor erin, het andere eruit zonder dat er iets blijft plakken of schade aanricht gelukkig.

En van eens lekker lui te zijn, wordt een mens nog een stuk luier natuurlijk. Iets na vier uur heb ik Tijs uit zijn bed gehaald, mij opnieuw in de zetel gelegd samen met Tijs. Voor Tijs heb ik nog wat KetNet (Bumba, Hopla, Symfollies, …) gekeken. En dat ik ervan genoten heb. Ik ben in slaap gevallen terwijl Tijs met zijn hoofd op mijn buik aan het kijken was. Volgende zaterdag meer.

Jun 16

Pieter.org - shadesDe film op Canvas vanavond – ja het is mijn filmavond – is Shades.

Ik ga niet vergelijken want dan schiet er echt niets meer over. Het Engels is dermate schabauwelijk dat het zeker niet de bedoeling kan geweest zijn om deze film internationaal te laten meedraaien. Maar dan een heel eind verder in de film moeten ze de hulpdiensten bellen en roept dat mens “call nine one one”. Net of Erik Van Looy nog nooit van “een een twee” (ofte de honder en twaalf, het Europees noodnummer) of gewoon een nul nul (dus ook de honderd) gehoord heeft.

Ik heb gekeken tot het einde, ook al duurde me dit net iets te lang.

Jun 16

Pieter.org - pulp fictionNee, ik had hem nog niet gezien. Ja, dat is een rasechte schande. En nog erger, het is de eerste Tarrantino die ik zie. Shame on me? Bah, ik weet het nog zo niet.

Het geheel is onderhoudend. De camerastandpunten zijn vrij goed. De dialogen kunnen me – ondanks het gigantisch hoge f-woord gehalte – wel boeien, de soundtrack is/was verfrissend, het scenario best leuk maar het aantal missers in de film (e.g. kogelgaten die zichtbaar zijn voor de schoten) stoorde me toch wel.

Ik ga zeker niet nalaten zijn andere films te bekijken, maar ik kan me best wel voorstellen dat het type film wel gaat vervelen (wat denk ik de recensie van zijn laatste films ook wel een beetje deze commentaar geven).

Jun 14

Man, man, man, heeft het even geregend vandaag. Blankenberge heeft er trouwens heel serieus van langs gekregen. Eén van de hoofdstraten stond zo goed als blank en er zijn heelder stukken (in korrelvorm welliswaar) van de asvalt langs en rond de tramsporen weggespoeld zodat deze niet langer mocht bereden worden.

Ook vlug eens een blik werpen op de regenput van Inge haar oma. De afvoer ligt daar een stuk lager dan de omliggende riolen en een pomp moet ervoor zorgen dat deze niet overloopt en het nodige water uit de put pompen de riolen in. Omdat de hoeveelheid misschien het debiet van de pomp kon overtreffen, toch beter even kijken.

Als het gras er maar groener van wordt zekers!

Jun 14

Het was een avondje diaclub vanavond, de laatste van het werkjaar. Weinig volk – de gemiddelde leeftijd is vrij hoog en de meeste mensen behoren niet tot de actieve beroepsbevolking en bijgevolg profiteren ze nog even van de laagseizoensprijzen om een stapje in de wereld te zetten.

Ik had graag de YouTube beelden van Photosynth enzo kunnen tonen, maar het kwam me pas een half uurtje eer ik moest vertrekken op dat er daar geen Internet is en bijgevolg YouTube niet onmiddellijk beschikbaar. Dan maar snel iets gezocht die me toeliet het filmpje te plukken via een screencast maar dat was – soundgewijs – geen al te groot success.

Maar wat blijkt; YouTube is niet helemaal in streaming. De pagina met het filmpje stond nog open en bijgevolg was deze nog wel te tonen. Nu had ik niet de indruk dat het publiek danig onder de indruk was. Misschien gaat het wel iets te snel voor niet-techneuten om te vatten welke mijlpalen er voor de deur staan.

En kort daarna was er heel even een bijna volwaardige staan over wat een goede foto is. En dat in het kader van de jaarlijks terugkerende tentoonstelling van de club tijdens “Uitkerke Kermesse” (nvdr eerste weekend van september, in de kerk van Uitkerke). Bedoeling is daar opnames te tonen die de mensen boeien. Dus geen postkaartfotografie, geen schokerende beelden en toch zeker ervoor zorgen dat de beelden een diaclub waardig zijn. De discussie werd gesloten maar niet beslecht.

Jun 13

Pieter.org - verversdijkWe zijn volop bezig de voorlopig laatste hand aan het leggen – of toch ervoor te zorgen dat de nodige mensen dit voor ons doen – aan de Verversdijk met het idee dat de grote massa de gebouwen in gebruik nemen in de tweede helft van juli.

Het gaat serieus spannen en dit is al een ferm eufimisme.

Op local.live.com kan je trouwens vrij goed de werf zien. Naar mijn vermoeden moet dit ongeveer het einde van de zomer 2006 zijn.

Jun 12

Daarnet een e-mail ontvangen van “Sydney Car Centre” met de vraag of ik het zag zitten een paar uur per dag voor hen te werken.

Het mailtje was vrij doorzichtig want veel te wervend en wat vooral het meest in het oog sprong was het vreemde e-mail adres natuurlijk (info@vacancy-6761130022.cccentre.hk).

Nu was de mail, in tegenstelling tot de meeste van die ‘wervende’ e-mails wel doordacht geschreven en vol mogelijke waarheden. Dat wakkerde wel een beetje mijn interesse zodat ik eens ging piepen naar de zogenaamde bedrijfswebsite. En wat ik daar zag, heeft me toch wel een beetje verbaasd. De website was een stuk professioneler dan echte bedrijfswebsites. Iemand die niet al te veel kan/wil/zou nadenken, loopt op die manier er vrij gemakkelijk in.

Ik heb voor de aardigheid de volledige website lokaal gekopieerd en eens doorlopen.

Sydney Car Centre - Index Sydney Car Centre - Company Info 

Kijk maar eens welke informatie er gevraagd wordt als je zogezegd vanuit België je zou aanmelden, wreed fishy.

Sydney Car Centre - Contract Belgium part 1 Sydney Car Centre - Contract Belgium part 2 Sydney Car Centre - Contract Belgium part 3

En weet je wat, de info die ze geven voor IBAN en BIC is vrij goed. Zo goed dat ik denk die gewoon te houden ingeval ik die nog eens nodig heb.

Sydney Car Centre - IBAN Sydney Car Centre - BIC

Ik ga binnen een paar dagen eens kijken of de site nog life is.

Dit wordt/is nog een grote plaag dat spam en virussen als we niet goed opletten.

Jun 12

Ik heb vandaag eindelijk mijn FM-transmitter gekocht, in de Blokker. Hoofdbedoeling is niet het ding in de auto gebruiken – wat is er zaliger dan luisterradio waar je een mens nog eens een vraagje hoort stellen en iemand een antwoord hoort geven, zo leert een mens nog wat bij – met één of andere MP3 speler. Nee, ik had het ding graag aan mijn computer gekoppeld om niet via een kabel maar via de lucht mijn klanken met een deftige versterker de living in te blazen.

En voor die ongeloofelijke €13 moet een mens het echt niet laten (en het is trouwens ook legaal geworden in dit kleine Belgenland).

Maar helaas, van zodra ik meer dan welgeteld één meter verwijderd ben van de tuner is de ruis luider dan de muziek. Enkel met hele slechte industrial dus te gebruiken.

Toch maar een kabeltje trekken.

Jun 12

Er zijn mensen die beweren een taal goed te kennen. Dat is natuurlijk zeer subjectief en ik ben niet de persoon die dit zal beweren. Ik kan wel vergelijken en ben best in staat de onvolkomenheden in mijn kennis duidelijk te herkennen (vandaar het immer geïnteresseerd kijken naar mijn dagelijkse OED Word of the Day.

Maar wat lees ik nu op www.chiff.com/a/100-words.htm. Nog veel te leren medunkt!

Gaan ze dat misschien eens doen voor het Nederlands?

Jun 12

Toevallig op Ximmo.be – nee, ik heb een huis en ik ben niet van plan daar in het kort iets aan te veranderen – terecht gekomen.

En moet ik zeggen, dat is pas een interessante toepassing van Google Earth en eigenlijk de meest interessante die ik tot nog toe gezien heb. Enkel spijtig dat de vertalingen het niet altijd even goed doen.

Pieter.org - ximmo.be

Jun 11

Een goeie tip: nooit trappen oplopen met een beker koffie in je handen. En als je dat toch doet, zorg dan dat je geen witte broek aanhebt.

Jun 11

Deze morgen, met de nodige vermoeidheid nog in de botten, op weg met Fien naar de traiteur, ondertussen opzoek naar een mooi liedje op de radio tot we plots uitkomen op REM en Nightswimming waarop Fien onmiddellijk zegt dat ze dat een mooi liedje vindt.

“Een liefdesliedje. En dat is leuk met papa alleen in de auto.”

Waarop ze een beetje later, als REM al eventjes gestopt is, zegt dat haar papa alles weet. Ik probeer het toch even te nuanceren maar zij blijft toch aandringen dat haar papa tot het meeste weet van het land.

En een kind zijn droom zomaar afnemen, dat mag een mens toch niet doen zekers en zeker niet op vadertjesdag (pinkt een traantje weg).

 

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online