Mar 31

Vandaag eens stevig de handen uit de mouwen gestoken om eens wat plaatsen in ons huis.

Bijna niet te geloven wat voor een rommel een mens allemaal kan verzamelen in nog geen vier jaar tijd. Bijna heel de auto vol met allerhande rommel die beter thuishoort op het containerpark dan in onze berging. En dan is dat nog alleen maar de berging! Misschien toch wat meer continu alles in orde houden en mijn verzamelwoede wat inperken.

Vanvond de voorstelling van de tweedaagse aan de medewerkers. Toch de presentatie twee keer kunnen gebruiken.

Mar 31

(via)

Mar 29

En zeggen dat ze onder normale omstandigheden niet visueel waarneembaar zijn. De andere zintuigen kunnen wel een significante rol spelen.

http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=191749

Mar 29

Nu vrijdag is het persvoorstelling van de 2daagse.

Nu jah, persvoorstelling. Voorstelling voor pers, sponsors en natuurlijk gewoon met de sponsors even samenzijn voor het event dan toch.

En voor een dergelijke voorstelling is er altijd nog wat extra werk buiten het klassieke circuit. Het begint met een mapje te maken met daarin de voorstelling van het event doorspekt met wat extra cijfers zoals het aantal inschrijvingen tot nog toe, de wijzigingen van het parkoers, de voorstelling van het gastland, etc. Dat mapje maken op zich is niet direct het grootste probleem. Het tijdig krijgen van het nodige materiaal daarentegen, maar is dat niet altijd zo…

Naast het persmapje eveneens een slideshow met ongeveer dezelfde inhoud en ook hier is het aangeleverd krijgen van de inhoud het grootste pijnpunt.

En eerlijk gezegd, de voorstelling ongeveer een maand voor de eigenlijke tweedaagse is een laatste keer wat opladen voor de onterugkeerbare drukte.

Mar 27

Een tijd geleden is de bolide van mijn madam afgekeurd op de jaarlijks terugkerende keuring. En de reden is eigenlijk nog een typische Belgische klucht.

Haar auto hebben we een paar jaar gelden tweedehands gekocht. Nu zat er op die auto een stevige uitlaat die zonder probleem haar Polo tot het Johny-dom kon verheffen. En wat blijkt. Vanaf dit jaar moet er, indien er een afwijkende niet gehomologeerde uitlaat aanwezig is, een attest aanwezig zijn die bevestigd dat de uitlaat toegelaten is in België. Maar hoe moet een mens aan een dergelijk attest geraken als je ten eerste de auto niet zelf voorzien hebt van die uitlaat en ten tweede de uitlaat geïnstalleerd werd in een tijdperk waar dit nog helemaal geen noodzaak was.

Resultaat: wat rondgebeld naar een mogelijke importeurs en dan tenslotte – mits betaling natuurlijk – een dergelijk attest kunnen kopen.

Mar 26

De 2daagse nadert met meer dan rasse schreden.

We hebben ondertussen het volledige inschrijvingssysteem volledig (laten) herschrijven met een iets meer wandelaarvriendelijke interface, een minder dubbelzinnige bevestiging van inschrijving en betalingsinformatie en alles erop en eraan.

Nog een paar essentiële afspraken maken, een paar punten nog eens op de ‘i’ zetten en hopen dat het dit jaar minstens een even groot succes wordt als vorig jaar. Aan de vooraanschrijvingen te zien, gaat het alvast de goede richting uit.

Mar 25

Vandaag voor de allereerste keer een lentefeest mogen meemaken.

Niet direct dat ik iets tegen de ongelovigen/humanisten/agnosten heb, maar om tijdens een speech in een vrij grote zaal uit te halen naar de gelovigen en bijna letterlijk te zeggen dat ze een kerk en God niet nodig hebben om ook feest te vieren, dat gaat me toch iets te ver. In plaats van het feest op zich na te streven, proberen ze iets waar ze helemaal geen gelijke mee willen maken te overtreffen.

Quoi qu’il en soit, het was leuk om mijn nichtje te zien stralen en met de familie te mogen feesten; nota bene in Tudor waar wij ook ons trouwfeest dubbel en dik gevierd hebben die nu bijna zeven jaar geleden.

En Anneke, die zou nu haar eerste fotografische exploten al moeten kunnen tonen!

Mar 24

Privacy op het Internet is niet echt iets wat een de facto gegeven is. Nu heb ik het volgende zelf niet gevonden – ook al zou ik er de tijd voor hebben… – maar mits 4 klikjes kan je toch het een en het ander te weten komen over de fysieke eigenschappen van de eigenaar van het volgende item op eBay. De man is klein geschappen en misschien – wagen als verlengstuk in acht nemende – kunnen we die vergelijking doortrekken. Wat moet je doen:

  • Ga naar eBay op zoek naar item 300076657156.
  • Klik op de naam van de verkoper om alle feedback over deze verkoper te lezen.
  • Klik op de naam van de persoon die de laatste feedback gegeven heeft (30 november 2006) om de feedback te zien van de persoon hierboven die feedback gaf.
  • Zoek nu op het item nummer waarop de feedback van toepassing is.
Mar 23

Terug thuis en onmiddellijk, als voorbeeldige ouders, goede huisvaders en ordentelijke mensen, alles op zijn plaats doen: koffers uitpakken, was sorteren, rest van de etenswaren in de (koel)kast, speelgoed in de juiste bakken en kinderen in hun eigen bed.

Toch blij weer in een normaal bed – lang genoeg, breed genoeg en vooral een matras die naam waardig – te mogen slapen.

Mar 22

Voor de eenzame momenten op kantoor.

Mar 22

De Laatste Show met Joe Cocker. Frieda Van Wijck zegt dat er heel wat mannen hem dankbaar zijn voor zijn song “You can leave your hat on” en hij stemt toe. Terwijl dit een nummer is van Randy Newman!

Schande en waardeloze research die mannen van Woestijnvis. Nu stellen ze me echt wel telleur.

Het origineel vond ik niet onmiddellijk terug in videoversie op het grote Internet (ondanks mijn 9 1/2 minuten zoekwerk), dan maar de bekende versie dankzij het eerder flauwe Nine 1/2 weeks (ook al vond ik dat met mijn veertien jaar een goeie film, maar daar zitten mijn puberjaren waarschijnlijk voor iets tussen en niet de fantastische dialogen).

 

 

 

Mar 20

Vandaag hebben we Tijs duidelijk nog wat beter leren kennen. We hebben in een hoekje het peuterbadje ontdekt met drie kleine korte glijbaantjes. Met geen stokken was hij hoger dan een halve meter te krijgen. Trapjes op wel, maar dan terug dezelfde weg naar de veilige maar natte begane grond.

En dan zijn favoriete hobby: drinken van alles wat vloeibaar is in zijn onmiddellijke omgeving. Nu weten wat er allemaal nog buiten water in het peuterbad aanwezig is. OK, het is langs de ene kant misschien goed voor de immuniteit maar laat ons eerlijk zijn, het idee alleen al. Nu had hij een emmertje waar hij net wou uit drinken, toen mijn eega met verheven stem dit duidelijk verbood. Tijs dronk niet maar zette een paar stapjes totdat hij duidelijk niet meer zichtbaar was en wou daar een slokje nemen; de snoodaard! We gaan er nog iets mee meemaken vrees ik.

 

Mar 19

We zijn er mee weg. En waarschijnlijk geen Internet. Maar het zal wel zonder ook kunnen (alhoewel dit toch al heel lang geleden is dat ik nog 5 dagen net-loos geweest ben).

Op de notebook, die toch meegaat, 3 filmpjes voor in de auto, je weet nooit.

En dan vooral zwemmen en niets doen zekers.

Mar 18

In een of ander televisieprogramma waar het de bedoeling was dat de kandidaten hun angsten gingen overstijgen door aan Benji springen te doen, hoorde ik het volgende zeggen door een kandidaat die net gesprongen had:

Ik dacht echt dat ik ging sterven. En ineens ga je dan weer omhoog en ben je blij dat je leeft.

Komt dat tegen!

Mar 17

Of sip eens een kikker?

Gelukkig dat het maar in China is, maar echt geloofwaardig is het verhaal nu ook weer niet. Alhoewel…

Meer hier.

Mar 16

Pieter.org - mikkenHet is vrijdagavond en een mens gaat dan wel eens een (“een” niet met de bedoeling om een specifieke kwantiteit uit te drukken maar eerder het getalloze) pint drinken.

Nu zijn de meeste urinoirs niet de beste toonbeelden van hygiëne en daar proberen ze al een tijdje iets aan te doen. Tot voor kort was er iets wat met de vlieg pleegde te noemen zodat de man – en het gaat hoofdzakelijk over de mannelijke toiletbezoeker, alhoewel er ook al een aantal vrouwen daar plastuit-gewijs gesignaleerd werden – die de mikkwaliteiten van de man wisten te bevorderen. Nu hebben ze vorige zomer, met alle voetbalgekte, blijkbaar een iets creatievere en interactieve manier gevonden wat het straalplassen tot een hoger niveau brengt.

Meer op WFMU’s Beware of the Blog: Worlde Cup: The Extra ‘E’ is for Extra …

Mar 15

http://edge.i-hacked.com/how-to-break-windows-notepad-2

maar ook

  1. Open an empty notepad file
  2. Type “Bush hid the facts” (without the quotes)
  3. Save it as whatever you want.
  4. Close it, and re-open it.

U allen waarschijnlijk bekend.

Mar 15

Vanavond was het zover: de finale van de diarally. De bedoeling was een reportage te maken met de gemaakte opnames en deze vanavond als wedstrijdobject te presenteren.

Pieter.org - zeebruggeNu was het echter absoluut geen evidentie om tijd te vinden om dit geklaard te krijgen. Ik had wel een paar ideeën in mijn hoofd, maar daar zou zo veel tijd ingekropen zijn, dat al de rest quasi onmogelijk werd. Ik zat nog met mijn verslag dat af moest en eigenlijk ook nog een stuk met de vermoeidheid in mijn botten mijn Japanreis, om nog niet te spreken van de achterstand op al het huishoudelijke werk. Nu was de opdracht al een paar maand gekend, maar jah, je weet wel hoe dat gaat.

Ik zal toch proberen er iets van te maken, als ik het maar als doel om iets zinvols te doen met ProShow Gold (versie 3!)

Toch een paar fraaie resultaten gezien vanavond en dat heeft me we een beetje verrast. De kwaliteit was door de band vrij hoog, zeker wat de opnames en de presentatie betreft. Alhoewel een paar mensen toch dringend eens moeten werk maken van hun muziekcollectie. Een paar goeie CDs toevoegen en die synthesizer platte zielloze deuntjes bij wet verbannen lijkt me al een goeie stap.

Maar nu nog wat werken aan het rapport.

Mar 13

Ik ben net terug van de 2daagse vergadering – geen vergadering van twee dagen natuurlijk maar van de ‘2daagse‘. Nu nog wat verder werken aan mijn groot verslag voor een paar uur. Het zal zeker deze avond nog niet gedaan zijn maar ik hoop toch weer een mijlpaal of twee in het verslag gehaald te hebben.

Gelukkig heb ik een niet al te drukke agenda deze week en heb ik, buiten het werk aan dit verslag, nog wel een vier en een halve minuut over.

Mar 12

Vandaag met Tijs en Fien een ziekenbezoek afgelegd in het ziekenhuis. Fien is geen enkel probleem, zolang het maar niet oneindig lang duurt en er toch iets of iemand is om mee bezig te zijn. Tijs daarentegen heeft toch bijna vijf volle seconden stil gezeten. Lopen, springen, klimmen en het bed op, het bed af, naar de gang maar iedere keer teruggefloten; kortom ideaal voor een herstelende patient en zijn gezelschap in een ziekenhuiskamer. Maar de ambinance werd gesmaakt. Maar toch hebben we niet te lang gebleven…

Mar 10

Yippie… weekend… daarnet nog eens naar het containerpark getrokken, blijkbaar voor veel mensen een traditionele weekend uitstap. Het was dan ook dringend bij ons: een hoop papier, de restanten van onze tijdelijke keukentafel waarvan het blad – el cheapo marmer – niet meer verder als één geheel door het leven wou gaan, bakken met glas, de pmd rommel, een bebat doosje of twee vol batterijen, restanten van een kattebak, een kapotte friteuse, … kortom, een goeie auto vol. Misschien dat ik die er ook nog eens drop.

En dan nu… de eerste keer dit jaar het gras wat toppen.

Mar 10

Onze fantastische Philips teevee is nu al drie keer terug vertrokken wegens een niet goed uitgevoerde poging tot herstelling. Er zat wat te veel brom in een box en af en toe viel het geluid in die box gewoon weg. De eerste herstel poging was gewoon een puur fiasco. Terwijl het vroeger af en toe gebeurde, werd het toestel uitgepakt en was het fenomeen onmiddellijk waarneembaar. Resultaat: Vandenborre liet het toestel wel staan maar er werd een nieuwe call gelanceerd.

Een paar dagen later was het toestel weer verdwenen en hadden we een toestel dat er toch iets beter door kan gaan als vervang toestel maar nog steeds gigantisch slecht was. Nu kwam het toestel weer eens terug maar nog steeds niet helemaal hersteld. Opnieuw hetzelfde ritueel en deze keer toch serieus aangedrongen een ander toestel te krijgen. Blijkbaar moet dit via Philips zelf lopen maar die hebben gelukkig de juiste actie genomen en onze wens ingewilligd. Het nieuwe toestel staat nu opnieuw te spelen en er lijkt niets meer mis te zijn.

Laat ons hopen dat het zo blijft.

Mar 09

De ingreep bij Inge haar vader is gelukt maar blijkbaar zit de verdoving nog stevig in zijn lijf. Blijkbaar valt hij half in slaap in het midden van een zin, maar dat lijkt me niet echt abnormaal te zijn.

Hoe dan ook, Inge was er niet en ik heb dan maar mij opgeofferd om de kroost te halen. Fien werd thuis afgezet met de bus en dan zijn we te voet vertrokken om Tijs te halen. Het prille lenteweer en eens flink stappen heeft dan ook ferm deugdgedaan. Voor Fien is het echter iets minder goed afgelopen. Ze is zo bang van honden en laat er nu aan de overkant van de straat een hond staan, weliswaar met leiband en veilig ver weg. Haar blik bleef gefixeerd op de hond en zo zag ze niet het smalle verticale obstakel, aka lantaarnpaal, waar ze zomaar tegenaan kwakte alsware het een perfecte slapstick was. De buil was daarentegen best te doen en vlug vergeten.

Mar 08

Morgen moet Inge haar vader onder het mes en is, ziekenhuisgewijs betekent dit dat hij vandaag al opgenomen wordt in de grote gemeenschap van half bedlegerigen, half werkenden (alhoewel dat numeriek deze laatste helft denk ik toch wint). Ik heb ooit eens twee nachten in het ziekenhuis doorgebracht als volwassenen bij Fien die opgenomen was en ik kan je verzekeren dat het bed en de atmosfeer thuis toch een stuk beter is.

Mar 08

Het was direct weer vollenbak vandaag. Alleen me al door de relatief grote hoop ongelezen e-mails worstelen was meer dan een dag werk en bijgevolg ben ik nog niet helemaal waar ik zou moeten zijn.

En de verdomde wagen is nog steeds zoals onbetrouwbaar als **** (geschrapt wegens niet al correct en te cliché matig) maar ik kan gelukkig nog altijd mijn schoonvader zijn wagen gebruiken om mijn noodzakelijke verplaatsingen te doen. Nu zou dit ook mogelijk moeten zijn met het openbaar vervoer, maar het tijdsverlies is enorm in mijn geval (nu doe ik er ongeveer twintig minuten over van thuis naar het werk terwijl dit met de trein/bus/te voet dit minstens een uur zou zijn) en de inflexibiliteit nog een stuk groter. Vorig jaar, een groot stuk voor de zomer, heb ik ooit eens gezegd het traject met de fiets af te leggen maar dat heb ik nog niet gedaan. Misschien dat ik het deze zomer wel nog eens probeer. Ik moet toch dringend iets aan mijn conditie doen. 

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online