Feb 28

Toch nog vertrokken uit Zaventem en voldoende tijd gehad om de aansluiting in Frankfurt te halen. Het was gelukkig niet al te ver. Meer dan één kilometer hebben we niet moeten lopen om van gate A1 waar we geland waren naar gate A65 te stappen. Ondertussen het fantastisch avondmaal al achter de kiezen en binnen een half uurtje volgt ons ontbijt (lokale tijd is ca zes uur in de morgen en binnen een uur of twee landen we). Slapen is niet direct gelukt wegens gewoon te veel te zien, te doen en – misschien in contradictie met eerder berichten – te lezen. De batterij al één keer moeten verwisselen, dus valt het nog wel mee met deze Dell 400 reeks. Afwachten wat het straks zal worden. Langs de ene kant hoop ik op een niet al te grote cultuurschok wegens het gemak maar langs de andere kant, hoe grote het verschil, hoe meer het de moeite zal zijn.

Feb 28

Wegens het iets minder gunstige vliegweer heeft onze vlucht richting Frankfurt blijkbaar wat vertraging opgelopen. Laat ons hopen niet te veel zodat we voldoende tijd hebben om de aansluiting naar Tokyo niet te missen; maar dan zou het al ferm de mist moeten ingaan.

Ondertussen ongeveer ieder verkooppunt van tijdschriften in Zaventem afgelopen op zoek naar Wired, maar deze is blijkbaar van de aardbodem verdwenen; of zou het zijn dat de leverancier (MPL?) de enige is van alle handelaars via BIAC? Hoe dan ook, ik zal het moeten doen met De Standaard van vandaag (45 min), Het Laatste Nieuws ook van vandaag (10 min als ik de tv programma’s meetel), Le Monde (geen idee maar het zal wel vergelijkbaar zijn met De Standaard als ik de pure Franse politiek niet in rekening breng), De Humo (met Kartonnen Dozen erbij) en Linux Magazine. Kortom, net genoeg maar toch krap om voor voldoende diversificatie te zorgen.

Gelukkig heb ik ook nog een paar boeken met pure vakliteratuur mee, wat verslagen en rapporten op de computer (maar dat leest wat moeilijker in bed of op de pot) en gewoon iets anders doen dan lezen zal ook wel lukken. Trouwens, het programma is dusdanig gevuld dat ik een donkerbruin vermoeden heb dat lezen niet onmiddellijk veel tijd gegund wordt.

We zien wel.

Feb 27

Vanavond iets later thuisgekomen dan verwacht – dank u onvoorzichte chauffeurs in Wetteren die ervoor gezorgd hebben dat we van Ternat al aan het aanschuiven waren – waardoor Fien en Tijs al lang slapen waren.

De koffers zijn al gepakt, de handbagage – barstensvol met reserve batterijen wegens het ontbreken van 220V op 10000m – staat klaar. Nu nog vlug mijn schedel laten scheren – tot op een paar mm na natuurlijk – en we zijn er helemaal klaar voor.

Japan, here I come!

Feb 25

Het zijn weer leuke dagen die komende zijn.

Morgen een voormiddagje vertoeven op de werf, in de namiddag administratie afwerken.

Dinsdagvoormiddag Brusselwaarts alwaar we in de voormiddag wat training volgen en in de iets latere namiddag de betere anti-spam oplossingen kort bestuderen en indien mogelijk al evalureren.

En dan woensdagmorgen first thing met de trein Zaventemwaarts, vandaar naar Frankfurt en dan iets verder doorsteken om rond 8h lokale tijd in Tokyo aan te komen.
Na de voorziene vier nachten keren we – waarschijnlijk relatief vermoeid – huiswaarts. De trip en de ervaring zal welk leuk zijn, maar al bij al verlies ik toch wel een dag tijdzonegewijs.

Het weekje is weer goed gevuld en ik vermoed dat, door mijn afwezigheid, het op het thuisfront ook wat drukker zal zijn dan anders.

Feb 24

Donderdag afgehaald door mijn vader en bij mijn zus gezet, gisteren opgehaald bij mijn zus en daarnet batterijen erin gestoken.

Mijn eigen SB800 is er!

Vanavond een paar opnames gemaakt, het was al laat en het moet nog een beetje leuk blijven voor mijn huisgenoten.

Morgen (misschien) meer, maar van de eerste paar opnames kan ik alleen maar zeggen dat ik tevreden ben.

En o ja, ik heb me ook gelijk een rugzak aangeschaft waar er toch een body, een drietal objectieven, een flitser, wat klassieke rommel en vooral een notebook in kan. Mijn huidige notebook – Dell Precision M70 – is net iets te groot om het nog dicht te kunnen doen, maar het is draagbaar geworden.

Misschien de volgende weken een paar keer echt te velde gaan.

Feb 24

Daarnet de wekelijkse nieuwsbrief met de aankondiing dat er drie NAS-toestellen getest werden met terabytes aan opslag. TERABYTES! (zie hier)

Alleen daarheen, maar owee, terabytes?

Als ze er nu een paar naast elkaar zetten misschien.

We gaan ze toch eens de weg moeten wijzen naar WikipediA.

Feb 23

Krijg ik vandaag een mailtje met de vraag of ik even wil deelnemen aan een wetenschappelijk onderzoek; eigenlijk een onderzoek waar ik al eens aan deelgenomen heb waar er nu een tweede versie van is.

Iedereen heeft wel, als je een bepaald woord hoort, een ander woord of een specifieke betekenis die spontaan in je hoofd opkomt. Vooral leuk als er geen echte context geschets wordt voor dat woord.

De e-mail:

Beste,

Een tijdje geleden heb je meegedaan aan een studie over associaties.
Dankzij de inspanning van héél wat mensen (meer dan 10.000) was dit een
groot succes. In de studie werden voor een 1400 tal verschillende woorden in totaal meer dan 340.000 verschillende associaties verzameld
die ons meer inzicht geven in de verwerking van menselijke taal en betekenis.
Bij deze willen we u nogmaal van harte bedanken.
Bij het voorstellen van onze eerste bevindingen bleek vanuit verschillende hoeken interesse in deze data. Daarom organiseren we op dit moment een follow-up studie aan de hand van dezelfde taak, maar met woorden die meer uiteenlopend zijn. Hiervoor hebben we nog 1500 mensen nodig vanaf 19/2/2007.
Als je mensen kent die geïnteresseerd zijn kan je de volgende link doorsturen: http://www.kuleuven.be/lsa/
Er zijn geen beperkingen op leeftijd en als je ooit al meegedaan hebt, mag je zeker opnieuw deelnemen. De enige beperking is de moedertaal, die liefst Nederlands is. Verder bestaat de taak nog steeds uit het geven van woord associaties op een twintigtal woorden.

hartelijke dank,
ConCat

Dus: allen daarheen: http://www.kuleuven.be/lsa/

Ik ben wel benieuwd naar de uiteindelijke resultaten en leuk ware het zeker als die associaties die ik maak eens “beoordeeld” zouden worden.

Feb 22

Ik heb een relatief lange tijd gelden (3 maand ofzo) een RC van Vista geïnstalleerd op mijn computer. Alles bleek relatief goed te werken op een paar uitzonderingen na. Nu had ik de laatste tijd wel meer problemen met de algemene stabiliteit en updates van bepaalde programma’s die niet wilden werken onder VISTA met een lagere build dan 6000. Dan maar resoluut beslist de notebook blank te maken en helemaal alles opnieuw te installeren, wat niet echt een slecht idee is om dit af en toe eens te doen en zo van alle rommel af te geraken.

Te beginnen met VISTA zelf natuurlijk. Via het werk hebben we een MSDN abonnement en bijgevolg kan ik gerust VISTA Ultimate installeren om mijn draagbaar ding (Dell Precision M70). De installatie ging vlot, alle drivers werden automatisch geïnstalleerd, dus ook geluidskaart en wifi. In minder dan een half uur was alles in orde.

Daarna de applicaties.

Onder dezelfde MSDN noemer ook Office 2007 Ultimate op de notebook gezet met de Nederlands Language Pack (vooral voor de proofing tools want de interface verkies toch nog altijd in het Engels). Dit alles heeft mij ook niet meer dan pakweg een halfuurtje gekost. Waar is de tijd van de 43 floppies van Office 4.3 (was dit aantal een toeval of niet, dat ik nog steeds niet weet maar ik ben blij dat het niet echt meer klopt bij Office 2007, alhoewel moest deze in floppy versie aangeleverd worden…)

Daarna de extra applicties zoals daar zijn Adobe CS2 met alle beschikbare updates. Dit duurde, onwille van de herhaaldelijke reboots en downloads wel iets meer dan anderhalf uur. Grootste instinker hier is dat de installatie niet werk als UAC actief is.

Een tweede uitbreiding is FireFox. Het is al een tijdje dat dit mijn standaardbrowser geworden is. Ik ben zeker geen adept want het is niet allemaal rozegeur en maneschijn op W3C vlak maar voor bepaalde onderdelen. Maar er zijn nu eenmaal van die fantastische plugins of addons of hoe die dingen ook genoemd worden, die FireFox absoluut de moeite waard maken.
In eerste instantie is er niets minder dan de koppeling met del.icio.us via bookmark sync (zie ook hier). Avant Browser had ook al de mogelijkheid om dezelfde bookmarks live te syncen tussen verschillende PCs (wat ik verwacht om veel browser binnenkort te zien) maar dan zonder del.icio.us erbij.
In tweede instantie addon is Web Developer Extension van Chris Pederick. Handig om snel iets te wijzigen, op te zoeken of te testen op een live pagina.

En dan natuurlijk de andere programma’s die tot mijn noodzakelijk en onmisbare set behoren zoals

  • Notepad++, ondertussen is versie 4.0.2 er van die fantastisch editor
  • 7Zip, een zeer lichte maar krachtige (de)compressor
  • LiveWriter, niet echt noodzakelijk maar tot op heden nog altijd de tool waar ik het gemakkelijkst mee mijn posts maak

Een paar tools die ik zou willen installeren maar dewelke nog steeds niet goed werken onder VISTA laat ik er even van tussen. Sorry Directory Opus en ProShow Gold.

En er zijn natuurlijk van die dingen die ik installeer maar zeker niet nodig heb op de computer om naar behoren te kunnen werken maar wel handig/leuk is om in de buurt te hebben. Een goed voorbeeld hiervan is de last.fm tool. Je kan het geen echte player noemen want je hebt niet de controle over de af te spelen muziek zoals met een klassieke player; je kan het geen browser noemen want het aantal dingen die je kan zien is vrij beperkt; het is een tool ter uitbreiding van hun website en van AudioScrobbler. Wel leuk is dat je een bepaald genre of een specifieke artiest kan kiezen en luisteren naar de streamingradio versie van het specifieke genre en de artiest en gerelateerde artiesten. Ideaal voor wat verkenningen te doen in bijvoorbeeld het Electronic genre, wat ik al te vaak doe.

Maar VISTA, ondertussen al iets minder dan één dag aanwezig in verse vorm op mijn notebook, heeft toch wel een catch22 probleempje:

Feb 21

Eternal sunshine of a Spotless Mind.

Ook al is het met Jim Carry, het is geen feel good, het hoeft geen feel goed te zijn, zo ongewoon complex, zo af en toe een special effect zonder het beetje duffe van het decor te verneuken, zo intriest en tegelijk zo gelukzalig, zo onderhoudend, zo opwekkend, zo … gewoon goed!

En nu een streepje Tom Waits…

Feb 19

Hoe is het nu mogelijk.

Bij het zappen deze namiddag vanuit mijn horizontale positie in de zetel terechtgekomen op één op de herhaling van niets minder dan De Drie Wijzen. Met daarin een piepjonge Kurt Van Eeghem, een goed volle – pre-operatief dus – met golvend kapsel Magriet Hermans, een gewone Martin De Jonghe en een eigenlijk nog niet veel veranderde Jacques Vermeire.

Het was duidelijk nog in het begin want de grapjes onderling waren niet op het randje en de verhalen niet aangebrand.

Wel best leuk om nog eens te zien en het zou volgens mij nog altijd succes hebben als de formulie vandaag nog gebruikt zou worden, mits een beetje oppoetsen natuurlijk.

En bij de aftiteling – we spreken eind jaren 80, begin 90 – de vermelding dat de aftiteling gemaakt werd door Inge op een Apple Computer. Wat verder op de aftiteling stond ook nog dat Erik Maeckelberg bezig was met de software. Die naamt doet wel ergens een belletje rinkelen, maar ik kan er onmiddellijk iets aan relateren.

Feb 19

Ziek zijn heeft toch ook zijn nadelen.

Zo is er op dit eigenste ogenblik gewoon niets op tv die me langer dan een kwartier kan boeien. Dat kan natuurlijk aan de programma’s an sich liggen.

Zo ben ik zappendgewijs op ARD 1 terechtgekomen waar zomaar op mijn nuchtere maag van die Zwitsers/Duitse hoempapa muziek in mijn maag gesplitst wordt.

Het is niets minder dan Musikantenstadl gepresenteert door de immer en niet te vermoeien Andy Borg.

Naast een tot de nok gevulde zaal – geen idee hoeveel mensen er daar binnen zatten, maar als je mij zegt dat het er 10 000 zijn, zou mij dat niet verwonderen – met bierdrinkende, handenklappende Zwitsers (de opname was in Basel).

Daarnaast ook de verplichte carnavaleske fanfares zien passeren – dat zal een deel wel met de tijd van het jaar te maken hebben maar ik durf er mijn kop op verwedden dat er wel meer van die fanfares tussenzitten – en de internationaal in Duitsland en Zwitserland op de handen gedragen artiesten.

En dan nog een iets minder James Last achtige versie van The Lonely Shepherd op trompet (of het uitdagend was, of de trompetist een uitschuiver maakte was me niet helemaal duidelijk), maar toen hij zijn trompet van zijn mond naam en ik nog een seconde hem door hoorde spelen, werd het me toch duidelijk dat het playback was.

 Quo qu’il en soit, te slecht voor goed te zijn, niet slecht genoeg voor een parodie van zichzelf te worden. Maar toch wel een paar keer goed gelachen en zeker met het valse serieux van Die Zillertaler.

Feb 18

Dit is wat ik nu je reinste verkrachting noem.

Niet dat het origineel zo ongeloofelijk fantastisch is – alhoewel ik dit ooit zo vond maar alles wel in proportie genomen vind ik het gewoon niet slecht – maar het resultaat maakt toch wel ongeveer heel den boel kapot.

En dan weten dat er een hoop mannen straks (jaja mannen) denken dat bij het horen van Pink Floyd het een platte cover is.

Feb 17

Het is officieel en professioneel bevestigd: de griepepidemie is in het land (en schijnt er nog een week of zes te blijven) en ik ben er slachtoffer van.

Het is wel zo dat ik ergens in december mijn vaccin gekregen heb, maar dat wil helemaal niet zeggen dat er niet meer vatbaar voor ben. Sinds dinsdag zit ik met een kwakkelgriepje en het feit dat die niet helemaal doorbreekt is waarschijnlijk door het vaccin. Langs de andere kant ben ik met de nodige hoeveelheid Sedergine blijk ik toch nog een beetje mens.

Nu is een beetje ziek zijn ook niet echt erg. Eens dubbel warm vertroeteld worden door vrouw en dochter (Tijs is ook meevoelend maar van vertroetelen is er niet echt sprake), een nostalgische zaterdagnamiddag doorbrengen in de zetel met de notebook binnen bereik maar niet altijd op de schoot en vooral een film uit de oude doos (vandaag op één was dat The Glenn Miller Story).

Zo wil ik nog wel eens ziek zijn.

Feb 12

Wat doet een mens op een lome dag als deze… er eens flink een lap op geven zekers.

Feb 11

…bijna zo ver zijn dat we hem terugzien? Wel een beetje afwijkende outfit en nog even wachten op de ruiters met hun paard.

Feb 10

Die mannen van VTM toch. In het kader van hun doortastende interviewtechniek rond het mes/steek incidident in het Don Bosco van Gent vragen ze aan het slachtoffer

“Wat dacht je toen hij steek?” (of had ik “stiek” gehoord?)

Antwoord van het slachtoffer

“Dan het pijn deed.”

Of ze nu blij waren met het antwoord, misschien net niet sappig en wervelend genoeg.

Feb 09

Misschien ben ik wel te moe om heel lang te kunnen slapen. Gelukkig was het niet meer helemaal donker en had ik toch wel al een beetje een ochtendgevoel. Het ziet er trouwens naar uit dat het mooi weer zal zijn dit weekend en dat betekent – spijtig of niet – dat de context bijzonder geschikt is om de allereerste keer dit jaar het gras een kopje kleiner te maken.
Maar nu eerst nog wat werken en straks eens iedereen met een zoen wakker maken.

Feb 06

Eerst de adapter, daarna de doos zelf en nu weer iets maar geen idee wat het is

Dus

– kabel rechstreeks in de ene PC

– telenet modem powercycle

– connectie

– hub ertussen

– pc nog steeds connectie

– notebook met draad maar die krijgt geen IP adres (awoe Telenet)

– dan maar apripa adres gebruiken van de notebook en op de pc ook

– truuk want dhcp en vast op één adapter lukt niet, dus dhcp adres van telenet overgenomen met gw en sb en dns en als tweede adres een apripa ingevuld

terug online!!!

Wat is het volgende?

Feb 06

Daarnet dit T-shirt gezien bij de vrienden van ThinkGeek. Misschien toch vaker weer iets online gooien.

(via)

Feb 06

Vista is al een tijdje met gemengd succes op mijn PC aan het, euhm, draaien.

Nu kan je met MSCONFIG.EXE, zoals eerder, een beetje tweaken in de opstart van het OS.

Nu ben ik dit even aan het bekijken wat er allemaal start op mijn PC en ik zie twee keer Microsoft Windows Operating System starten. Laat ik me nu toch wel afvragen wat er zou gebeuren indien ik die zou afvinken?

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online