Aug 30

Vanavond weer voor het eerst sinds ik weet niet meer hoe lang in de zetel gezeten.

Dit betekent niet echt dat ik niet gewerkt heb, maar deze keer niet aan mijn bureau in een half verlaten college terende op de resten van fastfood wegens anders geen eten die dag.

En maar terug naar het iets normalere leven; ‘t is te zeggen, toch nog af en toe eens wakker zijn thuis en dan ook in zijn totale tijd iets meer dan zes uur.

Alhoewel een vakantie in de nabije toekomst ook eens deugd zou doen!

Aug 27

Morgen gaan we er een lap op geven.

Het is de eerste dag van het academiejaar 2006-2007. Nog niet echt de ware start maar er komen al een goeie honderd studenten aan en die moeten nu eenmaal al de diensten krijgen die er bij de start van een academiejaar moet zijn.

Nu hebben we de laatste weken iets meer gewerkt dan anders (dagen zoals gisteren wel drie keer een dag van acht uur gewerkt, maar meestal beperkte het zich tot het dubbel) en we zijn er toch in geslaagd de meest primordiale zaken in orde te krijgen.

Deze week nog een keer ferm op zijn staart duwen om alles in orde te kirjgen en de problemen die er ongetwijfeld nog zullen opduiken zo snel mogelijk op te lossen. En dan terug naar de normale werkweek.

Aug 27

Ik ga straks slapen en morgen, echt waar, niet werken!

Ik heb de laatste dagen niet echt veel meer gedaan dan gewerkt. Zelfs in die mate dat er van enig familiaal leven geen sprake meer was.

Misschien dat ik vannacht toch nog aan vijf uur geraak.

Kan is dan ook relatief groot dat er morgennamiddag een dutje volgt.

En maandag… dan vliegen we er weer volop in!

Aug 25

Noem het geruststellend of is het verontrustend.

Daarnet bij het opstarten van Outlook kreeg ik mooi de waarschuwing dat mijn sympathieke Windows Firewall toch het één en het ander minder OK vond.

Windows Security Alert

Geruststellend omdat ik weet dat de Firewall over de veiligheid van mijn connectie waakt.

Verontrustend omdat dit de eerste keer is, ik niets gewijzigd heb in mijn configuratie en dit zou kunnen betekeken dat de immer sympathieke Outlook iets probeert uit te voeren wat beter niet uitgevoerd kan worden.

“Unblock” lijkt me wel de gepaste keuze even.

Aug 24

Ik heb al een paar keer een snelheidstest uitgevoerd van mijn internetverbinding thuis en op het werk via verschillende systemen. En zoals het met dergelijke test gaat is de ene keer het resultaat een stuk meer verwonderljik dan de andere keer, zowel in de negatieve of possitieve zin.

Dit zet me toch wel aan het dromen.

Aug 23

Ik heb nu al een paar posts met Live Writer gemaakt en online gezet en ik moer eerlijk zeggen dat de basisfunctionaliteit me best bevalt.

Er zijn natuurljk een paar kleine kantjes aan de software die ik – het beta predicaat en het nu pas op de markt verschenen stadium indachtig – binnenkort wel van de baan zullen zijn.

Een eerste puntje is het werken met categoriën en WordPress. Je kan in Live Writer niet zomaar nieuwe categorieën aanmaken. Ik kan natuurlijk ook overstappen naar tags/keywords (bij deze een eerste test maar ik weet begod niet in wat dat zal resulteren).

Een tweede aspect is het dateren van een post. Ik gebruik dit zelden of nooit, maar soms publiceer ik een post en moet ik voor een of andere reden de datum van de post wijzigen. En daar loopt het nu echt mis. Zo heb ik deze morgen (heel erg) vroeg getest of ik een post deze middag kon laten verschijnen en werd deze plots gedateerd in 1999, en dat is wel erg ver terug. Ook misschien iets dat in een volgende release zal opgelost zijn.

Een derde detail is dat een hyperlink geen titel kan krijgen die iets meer omschrijvend is dan de link tekst of de url zelf.

En zo zijn er nog wel een paar, maar eerst eens kijken wat die keywords doen.

Aug 23

Ik ben een beetje mijn systemen in de gaten aan het houden. De laatste paar dagen draaien ze tergend traag bij momenten en ik kan niet direct de vinger op de wonde plaatsen.

Dan maar Taskmanager opgetrokken en alle mij niet onmiddellijk 100% gekende processen opgezocht en gekeken wat ze precies doen.

De gemakkelijkste manier is natuurlijk de naam zoals die in Taskmanager verschijnt onmiddellijk opzoeken in Google en ik krijg meestal een multitude van resultaten.

De site die mij het meest antwoorden verschaft is doorgaans die van WinTasks onder de naam Process Library.

Nu was ik even aan het twijfelen ivm msmgs.exe dus ook snel opgezocht.

Op de Process Library website wordt dit – en volgens sommigen terecht maar dan ook 100% subjectief – beschouwd als een gevaarlijk proces die onmiddellijk moet verwijderd worden. (zie hier).

Op enkele andere websites (zoals hier) is het vrij duidelijk dat dit hier gaat over Windows Messenger en bijgevolg helemaal niet schadelijk is.

Dacht ik!!! Blijkbaar heb ik tijdens het type een klassieke typo gemaakt en de een S te veel laten vallen. Het echte proces noemt dus msmsgs.exe. Een overhaaste conclusie en de tekst niet al te goed gelezen. De tweede website dook op in de zoekresultaten omdat daar gewaarschuwd wordt voor een verwarring met het wel gevaarlijke msmgs.exe.

Toch Process Explorer maar installeren en gebruiken.

Aug 23

 Het is niet altijd eenvoudig als je een bepaalde tekst in een goeie kwaliteit moet aanbieden in een andere taal.

De klassiekers zijn het geheel op een dusdanige manier gaan vertalen, dat je de originele taal perfect kan terugvinden adhv de zinsconstructies, vertalingen van spreekwoorden, letterlijke vertalingen van bepaalde woorden aan de hand van een woordenboek, etc.

Deze laatste is soms heel gevaarlijk, voorals als een mens van die automatische vertaalwebsites of iets gelijkaardigs gebruikt. Je loopt het risico dat er bijvoorbeeld voor een specifiek woord in het Nederlands er een drietal mogelijke voorstellen in het Engels gemaakt worden die afhankelijk van de context compleet anders zijn.

Zo kwam ik daarstarks op de Nederlandstalige pagina terecht en waar mij gevraagd werd mijn telefoonnummer te vermelden. Nu vond ik in de drop-down list* nergens de mogelijkheid mijn vastnummer van thuis in te geven, maar wel mijn “Startpagina” (voor de trage verstaanders: “Home” misschien?)

* Wat zou hier een deftige vertaling van kunnen zijn? “Keuzelijst” lijkt me niet onmiddellijk voldoende om het dropdown effect te beschrijven. “Uitklaplijst” lijkt me dan weer zo gekunsteld. Over de juiste Engelse schrijfwijze heb ik trouwens ook mijn vragen.

Aug 21

Vorige week woensdag was ik wat te laat vertrokken van het werk. Ik moest absoluut tegen vijf uur ergens zijn en het was al tien na vijf. Dus mij ongeloofelijk (maar niet echt té) snel verplaatst van het werk naar waar ik zijn moest.

Onderweg aan de Blauwe Toren (het kruispunt tussen de Expressweg en de Blankenbergse Steenweg, zie kaartje onderaan) had ik een fantastisch zicht op de hoogste windmolens. De top van de molens, net iets boven het moterblok) zat in de onweerswolken; het geel-oranje zonlicht zorgde voor een magische gloed; links, boven en rechts van de molens was de hemel inktzwart.

Om de gastvrouw en gastheer echter niet teleur te stellen, heb ik besloten hier geen halte te houden en mijn weg zo snel mogelijk voort te zetten. Met pijn in het hart, echt waar.

Deze morgen vertrokken zonder toestel in de wagen en wat blijkt dan vanavond wanneer ik opnieuw aan de Blauwe Toren passeer: opnieuw een gitzwarte hemel achter de molens, opnieuw een niet al te fel zonlicht op de molens zelf, nu geen wieken in de wolken maar een kanjer van een regenboog. Deze keer was ik opnieuw relatief gehaast, maar indien ik mijn toestel bij me had, was ik nu toch wel zeker gestopt.

Morgen zal het niet meer lukken, maar voor alle zekerheid zal ik voortaan toch maar mijn toestel meenemen.

Dit kaartje ingevoerd via LiveWriter en de “Insert Map…” optie, en het werkt nog ook!

Update – Blijkbaar is er toch iets mis met de MS Virtual Earth afbeelding en staat er niets maar het volgen van de link toont de locatie altijd die link naar de “Vuilpan” in Zarren, wat mirakuleus (echt?) op amper een boogscheut is van mijn ouderlijke woonst. De juist link is blijkbaar deze.

Aug 19

Bend It Like BeckhamAl veel van gehoord maar vanavond echt voor de eerste keer gezien, en jawel, niet slecht die Bend It Like Beckham.

En weet je wat eigenljk echt het beste was? Al die euhm, westerse muziekjes die in doorslagversie Indisch geworden zijn; over pop, rock, jazz, disco en zelfs soul.

Fun!

En natuurlijk ook Keira Knightley niet te vergeten natuurlijk!

Aug 19

Vandaag toch LiveWriter geprobeer (en eigenlijk op dit eigenste moment deze entry ermee aan het maken). En het werkt niet slecht.

 • De fantastisch eenvoudige manier om te installeren. Next, Next, Finish.
 • Het gemak om een koppeling te leggen met een blogsysteem, zelfs al is het geen MS Live ding achtig (zoals in mijn gevlal een simpele WordPress).
 • De layout die min of meer overgenomen wordt van de eigen site.
 • Het gemak waarmee de categorieën overgenomen worden.
 • Het gemak waarmee kan ge-editeerd worden .

Blijkbaar is men volop aan het werken aan de nodige plugins om vlot te werken met andere systemen zoals YouTube etc. Er bestaan er wel al een paar zoals Live Earth en Flickr en Technorati, maar dat is niet echt wat mijn bijzonder kan boeien.

BlogDesk zal even niet meer meedoen, tenzij het spel te veel crashed, rotzooi maakt van mijn posts (alhoewel BlogDesk dit ook wel deed, vooral met <object> erin).

Het enige wat mij enigszins verwondert, is dat er toch niet gigantisch veel wordt over geschreven op ‘t Internet. (en tochwel, ik heb het wel gelezen).

Aug 19

Vannacht hebben ze het in Dendermonde echt wel te bont gemaakt: achtentwintig gedetineerden zijn niet langer gedetineerd.

OK, er zijn er al op dit ogenblik zeven gevat. Misschien waren ze zich nog aan het verschuilen in het maisveld vlakbij de veel te oude en compleet verouderde gevangenis. Maar, toen die gevangenis nog modern en eigentijds was, waren er dan ook zo veel ontsnappingen per nacht?

Nu, blijkbaar heeft een gevangene het recht om te ontsnappen. En de poging an sich – geslaagd of niet – is niet strafbaar. Dit wist men mij deze middag op de radio te vertellen. Het enige wat strafbaar zou zijn is dat ze geweld of schade veroorzaken tijdens de ontsnapping. En natuurlijk ook indien ze tijdens het ontsnapt zijn strafbare feiten plegen, maar daar kan zelfs over gediscusieer worden in het kader van de oorzaak van het plegen van het strafbaar feit.

Broewhaahaaa… Fantastisch land ons land.

Aug 18

Op het werk gebruiken we nu al iets meer dan een jaar (sinds december 2004 om precies te zijn) GFi Mail Essentials. Deze houdt – althans wat mij betreft – een stevige 85% van de spam tegen, wat helemaal niet zo slecht is.

De spam wordt wel niet direct gedelete, maar in de “Ongewenste e-mail” folder op onze Exchange server neergepoot. Op die manier kan de ontvangen zelf voor alle veiligheid controleren of alle door het systeem als spam geclasseerde e-mails wel degelijk spam zijn.

Verder sturen we iedere afzender een bericht dat de bewuste e-mail als spam beschouwd werd. Op die manier kunnen we er ons enigszins van vergewissen dat de afzender die ham (het omgekeerde van Spam, dus echte mail) gestuurd heeft, dit weet en niet verbaasd hoeft te zijn dat er op zijn e-mail geen antwoord komt.

GFi ME zou ook op zichzelf moeten leren doordat wij – een beperkt aantal mensen weliswaar – de filter voeden met statische regels (e.g. alle mail van e-mail adres x@y.z is altijd ham, alle mail van z@y.x is altijd spam) en boodschappen waarvan GFi zelf de structuur probeert te achterhalen waarom dit spam is en dit via de zogenaamde bayesian filtering (wat begrijpbare uitleg hierover heb ik gevonden op http://www.vaxxin.com/site/spamweed/bayesian.html. Misschien dat Wikipedia er ook bevat, maar die is er even van tussenuit op dit ogenblik).

Nu is het de laatste tijd toch wel een stuk erger geworden dan pakweg een half jaar gelden. Spammers zoeken alsmaar nieuwe methodes om de filters te omzeilen.

Alle grote online mail diensten zoals GMail hebben hun eigen filters staan die natuurlijk een stuk meer verkeer te verwerken heeft dan onze server(s) die slechts gemiddeld 3 miljoen (met pieken van meer dan het dubbel) stuks per maand dienen te verwerken. Die filters worden volgens mij ook een stuk van dichter beheerd dan bij ons. Ik weet niet welk principe ze gebruiken (het zal zeker wel niet GFi ME zijn), maar met hun “Report Spam” knop zullen ze ook wel een zichzelf trainende filter hebben.

Nu sluipen er door die filters van GMail ook wel spam (vandaar die knop) en ik zal hem straks een stevig gaan voeden. Alhoewel dat het me met hetgeen ze nu binnengooien, het me wel echt gemakkelijk maken…

gmail spam bicoastal

Aug 16

Deze morgen tot mijn onsteltenis gehoord in het nieuws van zevenen dat er drie politieagenten vastzaten in een hotel in Somaliland.

Bah, big deal, maar “Somaliland”? Nooit van gehoord. Het lijkt een stuk op een slechte uitvinding in Jommeke en net niet goed genoeg voor Kiekeboe.

Maar het blijkt dus echt te bestaan en heeft dus een eigen visum regeling en een hekel aan gerepatrieerden.

Meer weten: Somaliand

Aug 15

Het is voor de verandering weer extra druk in zowel mijn privé als professioneel kader.

Op professioneel vlak staan we aan de vooravond van de oplevering van een paar grote projecten:

 • Een volledig nieuw intern betaalsysteem waar er, op een paar plaatsen na, geen cash geld meer aan te pas komt en iedere transactie tot bijna in alle details kan volgen.
 • Het vervangen van alle gemeenschappelijke printers en copiers door multifunctionals met extra mogelijkheden zoals scannen naar een netwerkmap en e-mail adres.
 • De combinatie tussen de eerste en het tweede.
 • Onze bestaande IP telefonie verangen door een andere omwille van extra features en een grotere bedrijfszekerheid.
 • De combinatie van de eerste en de vorige zodat alle gesprekken perfect kunnen aangerekend worden, wat zeker heel relevant is voor de studenten.
 • Het volledig inplannen van de IT ruimtes op de nieuwe campus. Dit is wel met het idee dit pas tegen zomer 2007 in gebruik te nemen, maar heel wat zaken moeten nu al beslist worden omwille van bouwkundige redenen en natuurlijk budgetaire redenen.
 • Budget 2007 volledig uittekenen, wat met de verhuis naar een andere locatie zomer 2007 er niet gemakkelijker op wordt en rekening houdend dat wij niet de enige dienst of departement zijn die aan verhuizen toe is, maakt het er zeker niet gemakkelijker op.
 • Twee nieuwe medewerkers volledig op snelheid krijgen (wat aardig aan het lukken is).
 • En nog een hoop andere dingen natuurlijk

Op privé vlak zijn er niet echt grote projecten, maar een verzameling van meer dan duizend en één kleinere dingen die echt dringend af moeten of moeten gebeuren op een specifiek moment (zoals feestjes, avondjes uit, etc).

Eigenlijk zijn het niet de grote dingen onderweg die evenveel tijd opeisen als hun omvang, maar alle kleine dingen nemen zelfs relatief gezien een veel groter deel van de (beschikbare) tijd in beslag.

En ik spreek dan nog niet van de onplanbare en compleet onverwachte zaken die ad hoc alle energie, tijd en middelen opeisen.

Met andere woorden: een dag is tot mijn grote spijt slechts vierentwintig uur waar een mens omwille van puur biologische redenen verplicht is een aantal opzij te zetten om deze niet productief door te brengen.
Hadden we nu deze kunnen omzetten in een dag van achtenveertig uur en de nood om de non productiviteit in een andere vorm te nemen, dan zou ik alvast een stuk verder komen.

Of ik daardoor gelukkiger zou zijn… (wat helemaal niet betekent dat ik ongelukkig ben, maar wel soms spijt heb dat ik X of Y niet heb kunnen realiseren).

Dringend mijn gras afrijden…

Aug 13

Gisteren was het klusjesdag op school bij Fien (en dit jaar naar alle waarschijnlijkheid ook Tijs). In de praktijk betekent dit vooral kleine klusjes uitvoeren zoals het schilderen van symbooltjes op de speelplaats (wat Inge vooral heeft gedaan), wat computers herschikken en checken (wat ik vooral heb gedaan), losse kabels weer vast maken, dakgoten uitmesten, tegels (her)leggen, lampen vervangen, etc. Klusjes dus.

Als dank krijgen we een BBQ aangeboden en het was meer dan aangenaam moet ik wel zeggen.

Als afsluiter en buiten de muren van ‘t Zandschooltje nog een stapje gezet in wat toch wel hét uitgaanscafé van Blankenberge is: de Metro.

Nee, zeker niet wat ik mijn vaste stek zal noemen laat staan er het van maken. Ferm geammusseerd, zelfs op de dansvloer – jawel, ik en spontaan enzo. Als je in Blankenberge bent en je wil je eens ferm laten gaan – schaamte bestaat er niet, één plaats:
Café Metro, Kerkstraat 157.

Ha!

Aug 13

Moet er nog water zijn.

Daarstreks op terugweg van bij mijn ouders gehoord in het nieuws dat de streek van Wenduine tot Knokke nogal een stevig aantal liters water op een veel te kort termijn te verwerken heeft gekregen.

Resultaat: ondergelopen straten, volgelopen kelders, mini verkeersinfarcten, etc.

Met klein hartje toch een beetje de rit huiswaarts verder gezet.

Eenmaal daar aangekomen toch gezien dat er heel veel water moet gevallen zijn.
De oprit – die nog altijd niet echt verhard is maar bestaat uit aangestampte steentjes van allerlei grote en waar de sporen van de dagelijkse wagenverplaatsing duidelijk zijn en waar de niet in één vlak liggende ondergrond resulteert in een een niet in één vlak liggende bovengrond – was omgetoverd tot één grote plas.
De voormalige plassen die deze winter een spaarbekken op zich waren, zijn begin mei volledig uitgedroogd. Ik kan gemakkelijk een plas definiëren van 100 op 30 meter met een gemiddelde diepte van een halve meter. Dit betekent ongeveer – absoluut een schatting – een 1500 kubiek. Wel die plas was bij het vertrekken deze middag nog altijd onbestaande (droog) ondanks het weer van de voorbije weken. Bij het terugkomen was deze er in volle glorie!
Het Blankenbergs Varretje was niet meer duidelijk te onderscheiden met de aanpalende weides.

Maar… gelukkig geen druppel gevonden binnenshuis of op plaatsen waar het niet meer aangenaam is. Alvast bij ons niet.

Aug 11

Eigenlijk ben ik echt blij waar ik woon.

Zicht tot in Wenduine langs de ene kant (vanaf ene goeie 4 meter hoogte zodat ik net boven de camping uit kijk op een stevige 300 meter verder). Zicht tot ver over Nieuwmunster een beetje meer naar links. En nog wat meer naar links zicht tot, tjah, tot ergens iets wat ik niet meer kan zien omdat het te ver is.

En dan een avond zoals vandaag: wolken dat het paleizen zijn. Ene wolk zo wit gelijk een baard van een echt goed verzorgde kerstman, dan andere zou blauw/grijs als een mens het zelf niet zou kunnen uitvinden, laat staan geloven als je het zelf niet ziet.

Die wolken dus.

Ik was er al volop van aan het genieten toen ik uit Brugge vertrok. Ik had voor de verandering eens mijn fototoestel liggen in de auto en alles was dus prima: gigantisch veel wolken, fantastische kleuren wegens een relatief flauw zonnetje, gigantisch mooie gele velden met pas gemaaid gras (dus nu goudgeel stro).

En dan… een telefoon die veel denkwerk vergde waardoor ik spontaan op automatische piloot aan het rijden was. Blankenberge binnenrijdend was het gesprek beëindigd en had ik opnieuw oog voor het al het moois daarboven. Het spijtige was dat de mooiste wolkenvelden al aan het ontbinden waren, ik die fantastische akkers al een stevig aantal kilometers achter mij gelaten.

Terugkeren is een optie, maar voor een keer dat ik echt vroeg thuis was en de tijd om terug te keren zou de ontbinding enkel nog verder voltrokken zijn.

Dan maar nog een eindje verder en hopen dat het akkertje een stuk verder me nog enig soelaas brent.

De zon was niet meer je dat, de wolken waren er nog, de einder was al een stuk vervuild.

En dan, een groot half uur later, een magistraal zicht. Zo genoten van het schouwspel dat ik niet echt naar mijn toestel greep maar bleef genieten (en van de ega en kinderen die mee genoten).

Misschien is het beeld in mijn hoofd wel duizend keer beter dan wat ik ook maar enigszins technisch kon vastleggen. “Misschien”?, zeg maar “Zeker”!

Aug 09

Na het zien van deze denk ik niet dat ik ooit nog een pelsen frak zal kopen.
Nu ben ik absoluut van mening dat dit niet de meest gangbare vorm is, maar het is dermate erg dat dit echt niet kan. Traditie en economie kunnen dit langs geen kanten goedpraten.
Het beest, de wolf/hond/schaap/vos/wat dan ook, mag dan als “slecht” gecatalogeerd worden, geen enkel levend wezen verdient dit of moet dit ondergaan.

Update: filmpje in kwestie is verdwenen wegens een beetje te wreed voor wat mensen. Zie http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=O_8Ko-9uKRs

Aug 08

Daarnet via via en nog eens via terechtgekomen bij de mannen van Sampa. Het aanmaken van een site kan heel snel en bevat gigantisch veel features.

Verwacht niet dat je alles perfect naar je hand kan zetten, maar er is toch veel mogelijk.

Ik heb alvast mijn plaatsje (http://wasted.brainuse.com/) gereserveerd.

Nu nog opvullen of gewoon gebruiken als sandbox zekers.

Aug 07

Zaterdag in de Colruyt een DVD gekocht die ik al lang eens wou terugzien: Airplane!.

En daar zit ik nu op dit eigenste moment naar te kijken.

Ondanks het feit dat ik hem iets meer dan tien jaar gelden hem waarschijnlijk meer dan twintig keer gezien en de lacht verschijnt bij het idee van wat er nog komen moet nu al op mijn lippen.

Nooit meer geëvenaard. Allé, misschien even door Airplane 2 – The Sequel wat een paar moppen betreft maar zeker niet door latere afgeleide producten als Top Secret, The Naked Gun, Hot Shots en alle andere parodieën.

Trouwens, het is ook de enige film die ik tot nog toe al gezien heb op Rotten Tomatoes met 100% Fresh.

Aug 06

Fien doet de laatste tijd niets liever – allé ja, echt bij wijze van speken want er zijn wel degelijk dingen die ze liever doet maar ik beschouw dit als een stijlvorm en niet als een objectieve maatstaf – dan rondlopen met mijn D70 en alles vastleggen wat haar maar enigszins kan boeien.

Zo hadden we bezoek vandaag en heeft ze een tijdje ook wat foto’s genomen. Eén van die foto’s is de volgende.

DSC_6921-01

En ik moet eerlijk zeggen, voor een kind van 4 vind ik het niet slecht.

Misschien iets voor de tentoonstelling in september van Blandia?

Aug 05

Gisteren nog even geschreven over het op zoek naar een etymologisch woordenboek (zie hierdus).

Bedoeling was om het woordje oorlog op te zoeken en eens te kijken waar het vandaan kwam en hoet het in de verschillende talen tot hun betekenis gekomen is.

Helaas pindakaas! Geen verklaring gevonden voor “oorlog”.

Ik heb me wel een week proefabonnement aangemeneten op http://www.etymologie.nl/ in de hoop daar het antwoord te vinden. Nu blijken ze maar te gaan tot woorden die beginnen met ‘ka’ dus valt oorlog daar buiten.

Nu weet ik nog altijd niet waar het woord eigenlijk vandaan komt. Maandag eens een analoge versie van een etymologisch woordenboek raadplegen.

Aug 05

Niet te doen wat de impact van YouTube eigenlijk is dezer dagen.

Een mens kan gewoon zijn dag vullen met rond te neuzen op hun site en allerhande pareltjes vinden: pure nostalgie van oude tv programma’s, fantastische experimenten en video clips.

Nu ook op deze via via via (of zoiets): OK GO. Blijkbaar heeft dit muziekgroepje hun fantastische clips al allemaal op YouTube gegooid en er zitten wel degelijk pareltjes tussen. Misschien niet in de categorie de mooiste cinema qua effects en cinematografie maar kijk maar eens naar de volgende:

Niet alleen alles in één shot opgenomen, maar de synchronisatie van alles en gewoon het idee alleen maar.

Misschien een idee om eens op mijn eerste fitness sessie te proberen (als die er ooit komen zal).

Aug 05

Weirdos…

Via B3ta terecht gekomen op de site van We Are The Web.

Het doel is edel, de flashbacks memorable. De uitvoering, tjah, daar is nog wat aan bij te sturen.

Dat de grote bedrijven proberen geld te slaan uit het internet is geen nieuws voor mij, maar dat we op één of andere manier er per definite gaan moeten voor betalen (wat we onrechtstreeks al doen via onze breedband abonnementen), dat zal nog zo snel niet gebeuren. Wat wel zou kunnen is dat ondertussen heel wat extra diensten betalend worden. Het is te zeggen, de gratis diensten zullen op één of andere manier nog blijven bestaan maar dusdanig gelimiteerd worden in functionaliteit dat een mens niet veel anders zal kunnen dan een betalende dienst af te nemen. Het te betalen bedrag zal echter dusdanig laag zijn, dat er niet echt sprake meer kan zijn van een drempel. Het enige wat men hiermee wel zal bereiken, is het verhogen van de honkvastheid van de meeste mensen. Je moet nu maar eens horen in de niet zo technische vriendenkring wie niet onmiddellijk verandert van provider/e-mail adres omdat ze niet goed weten hoe het technisch op te vangen of gewoon niet weten wat de voordelen zijn bij een andere provider. Als ze dan nog eens een klein bedrag hiervoor moeten betalen, dan zal ze dit nog enkel honkvaster maken.

Het doel blijft nobel, maar met projecten als Internet voor Iedereen ben ik relatief zeker dat onze vrienden van de overheid dit niet zomaar zullen laten gebeuren.

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online