Jul 27

Of hoe onnozel mijn woordspeling de nog onnozelere realiteit probeert te beschrijven.

Vanavond onze aller goeie vriend Lefèvere horen zeggen in het nieuws op de radio dat het misschien tijd wordt dat men gaat beseffen dat een wielerwedstrijd van 22 dagen niet meer van deze tijd is.

Wel sorry meneer! Met de moderne technieken; de stevige medische, psychische en fysische ondersteuning; etc moet zoiets meer dan ooit mogelijk zijn.

 • Ze moeten er nog een week bij lappen.
 • Niet enkel de Franse kant van de Alpen en Pyreneeën beklimmen maar ook nog een keer afdalen en terug stijgen langs respectievelijke de Zwisterse/Italiaanse en Spaanse kant.
 • Terug de fietsen van 50 jaar geleden invoeren.
 • Afschaffen van volgwagens met zesendertige extra en reserve fietsen.
 • De ritten minstens 200KM maken.
 • 1 rustdag in het midden.
 • En wat de dope betreft… iedere dag twee keer in een potje: net voor het vertrek en net na het vertrek. Geen collectieve stops meer om gebroederlijkgewijs de muur van één of andere vignoble gaan begroeten.

Bah… er zijn geen echte venten meer, laat staan Flanderiens!

Jul 27

Daarmee weten we het ook weeral.

donderdag 27 juli 2006 | Bron: anp

Alleen stank en hor houden mug uit slaapkamermug

WAGENINGEN – Je ligt net in bed en valt bijna in slaap. Dan begint het gezoem: muggen. Massaal gaan ze ’s nachts op zoek naar menselijk bloed. De mens, die tijdens zwoele zomers toch al moeilijk de slaap kan vatten, lijkt alle fabeltjes te geloven om er vanaf te komen. De Nederlandse entomoloog Willem Takken van de Wageningen Universiteit weet wat echt werkt.

,,De bekendste fabel is nog wel dat muggen op licht afkomen”, zegt de insectenkenner. ,,Mensen stommelen ’s avonds voor het slapen gaan in het donker rond in hun slaapkamer, terwijl muggen op de geur van de mens afkomen, niet op licht.” Het is een hardnekkig muggensprookje, stelt Takken. ,,We kunnen honderd keer vertellen dat het niet klopt, maar mensen blijven erin geloven.”

De muggen komen af op onze lichaamsgeur. ,,Elke mens heeft een ander luchtje. Als je alleen bent, zal een mug je altijd steken als ze op zoek is naar bloed. Ben je met z’n tweeën, dan heeft de mug iets te kiezen en neemt ze de lekkerste. Het is een soort kiezen tussen verschillende soorten chocola.”

Vooral melkzuur, ammonium, kooldioxide en vetzuur zijn lekkere luchtjes voor muggen. ,,Iedereen heeft die stoffen van nature op zijn huid. We weten nog niet in welke verhouding de muggen dit het lekkerst vinden. Daarom kunnen we ook niet precies uitleggen wat ervoor zorgt dat de een wel altijd geprikt wordt en de ander niet.”

Alleen vrouwtjesmuggen steken. ,,Zij hebben menselijk bloed nodig voor de eiwitten die daarin zitten. De mug gebruikt dat voor de ontwikkeling van haar eitjes”, zegt Takken. De vrouwtjesmug leeft gemiddeld twee tot drie weken. Om de drie dagen legt ze eitjes. Daarvoor moet ze een keer haar maag volzuigen met bloed.

,,Daarom blijft een mug ook terugkomen, net zolang tot ze voldoende bloed heeft”, verklaart de insectoloog. ,,Heb je dus één mug in de kamer, dan kun je haar het best rustig laten steken. Daarna zoekt ze een stil en donker hoekje op en ben je zelf van het gezoem af.”

Zitten er meerdere muggen op de kamer, dan is het volgens Takken slimmer om aan de slag te gaan met citronella, muggenstekkers, horren en klamboes. ,,Als de muggen er al zijn, kun je hun reukorganen in de war maken of zelfs blokkeren met geurstoffen zoals citronella en DEET, wat in muggenstekkers en Autan (muggenstick) zit.” Daarnaast wil een ventilator nog wel eens uitkomst bieden. Muggen kunnen niet tegen de sterke luchtstroom op en waaien dus letterlijk weg. In onze contreien leven 21 muggensoorten. ,,De huismug steekt thuis, dan krijg je een doorsnee muggenbult. Ben je in het bos of op de camping, dan kun je gestoken worden door een andere soort, die bijvoorbeeld in een moeras woont. Daar kun je veel meer last van hebben. Je krijgt een schijf onder de huid of een veel grotere bult dan normaal.”

De muggenbult ontstaat doordat de vrouwtjesmug speeksel in de huid spuit om ervoor te zorgen dat het bloed niet stolt. Mensen reageren allergisch op dat speeksel en krijgen een jeukende bult. Takken: ,,De enige manier om muggenbeten te voorkomen is zorgen dat er geen muggen in de slaapkamer zitten. Met klamboes en horren kun je de hele familie goed beschermen, zelfs als je volgens een mug lekker ruikt.”

ht

(De Standaard – 27 juli 2006)

Nu nog meer weten van de vliegen!

Jul 26

Ik gebruik al een tijdje del.icio.us om wat bookmarks bij te houden buiten mijn browser. Het grote voordeel is dat ik vlot overal aan mijn bookmarks kan, maar dat ik ze ook nog vlot kan taggen, kwestie van mijn weg te vinden tussen alle (nu toch) 340.

Misschien dat ik nog eens werk maak van alle andere bookmarks in Internet Explorer en Firefox en Opera te importeren vanop mijn notebook/werk desktop/thuis desktop.

Het laatste wat ik gevonden heb om gemakkelijk gebruikt te maken van de bookmarks is Deliwin.

Met deze tool heb ik alle bookmarks op del.icio.us onmiddellijk voor het grijpen in de taskbar. Ik hoef zelf mijn browser niet te openen.

Het instellen van bepaalde specifieke opties ware wel handig zoals

 • welke browser gebruiken
 • in een nieuw venster openen of in de bestaande sessie van de browser (het actieve venster)
 • chronologisch sorteren
 • breed tonen ipv menu waarin je moet scrollen

Hoe dan ook, het proberen waard.

Jul 25

Gisteren nog iets gezegd over het stroomverbruik van de PC en valt vandaag mijn oog op een artikel dat een tijdje geleden is verschenen op tweakers (http://tweakers.net/nieuws/43445).

Blijkbaar wil de Britse regering standby onmogelijk maken en de mensen op die manier wat geld doen besparen en natuurlijk het milieu extra ontlasten.

Geen slecht idee, zeker nu niet met alle stroompannes door overmatig energieverbruik door airco’s en dergelijke.

Trouwens, blijkbaar hebben heel wat toestellen al geen echte aan/uit knop meer en kan je enkel kiezen tussen een standby toestand of stekker niet meer in het stopcontact. En er zijn ook heel wat toestellen die je niet helemaal kan afzetten of het loopt een beetje mis. Dat is ook zo met de HD recorder die 3 à 4 maal per dag de TV gids afhaalt, de Telenet moden, mijn Linksys router, etc.

Het wordt tijd dat ze misschien de toestellen wat zuiniger maken op zich en niet meer van die energie zuipende el cheapo adapters.

Jul 24

Ik ben al meer dan een tijdje bezig met een goed werkend systeem te vinden voor de muziek te digitaliseren en ook nog gemakkelijk te laten afspelen.

Het digitaliseren is geen groot probleem (alleen veel werk en dat neemt toch redelijk wat plaats in beslag).

Het vlot laten afspelen is een ander paar mouwen.

Gezien het feit dat alles op de/een computer staat, moet die computer ook aanstaan. Vroeger was dat het geval, maar eenmaal de rekening gemaakt wat dit allemaal kost aan elektriciteit, toch maar beslist om die dingen niet aan te zetten wanneer niet absoluut nodig (zoals bijvoorbeeld wanneer ik op het werk zit).

Het grote probleem dan is echter zorgen dat het gemakkelijk in gebruik is en een mens niet eerst zesendertig verschillende handelingen moet uitvoeren eer je naar een liedje kan luisteren. Een tijdje geleden was dit nog het geval (notebook zoeken, kabels aansluiten, PC opstarten, externe disken opstarten, drives mappen, player starten, uitzoeken waarom het niet werkt, etc).

Nu is de volgende stap in het gemakkelijker maken, het aanschaffen van een FM transmitter. Op die manier kan de PC gewoon aangezet worden en aan de pure audio kant enkel de versterker en radio. De schijven en PC opstarten en al die handelingen blijven wel nog, maar dat is een stuk gestroomlijnder dan al dat gerommel met de notebook.

In de zoektocht naar een FM transmitter ben ik op de volgende sites gestoten: mp3-europe.net en iPod-europe.net.
Beide bieden hetzelfde product aan (het productnummer mag je niet laten misleiden), beide zijn van dezelfde eigenaar, de iPod site is echter puur een lijst van producten voor de iPod reeks en bijgevolg een stuk duurder.

En OK, het is niet legaal om een dergelijk toestel te gebruiken (verkopen, kopen en hebben mag blijkbaar wel), maar met al het beton en glas zal het signaal wel mijn living niet verlaten.

audiax dgt-202

Nog iets om over na te denken.

Jul 23

Vrijdag nog eens een computer gedepaneerd voor de leute.

Het is zeker niet de bedoeling dat ik dat regelmatig en voor iedereen doe, maar nu en dan een uitzondering – als de tijd het enigszins toelaat – kan niet echt kwaad.

Aangezien het hier om een vriendendienst, was het ook absoluut niet de bedoeling hiervoor een vergoeding te krijgen, maar het mocht niet zijn.

Nu is het niet echt een financiële tegemoetkoming, noch eentje in natura maar een tussenslag: de kadobon. Maar dan wel een originele: eentje van de Keurslager!

Dat zal smaken!

Jul 23

Nu valt mijn frank. Dat is inderdaad de reden, de enige reden, er kan geen andere reden zijn.

http://www.youtube.com/watch?v=LrH6Fu15tkA

Vraag is natuurlijk als dit gebeurd bij mannen, zijn het dan echt mietjes of hebben ze gewoon een slechte dag?

Jul 22

Ik ben nog serieus aan het twijfelen over het al dan niet aanschaffen van een nieuwe TV toestel. Mijn voorkeur gaat op dit ogenblik nog steeds naar de Dell W3706MC maar ik ben aan het twijfelen over de opportuniteit van het moment.

Nu, die TV is HD ready maar geen echte HD. Het aanal pixels (1366 op 768) is al een stuk hoger dan wat men op een klassiek scherm te zien krijgt, maar haalt zeker nog niet het onderste uit de kan op het vlak van beeldkwaliteit. (meer op http://nl.wikipedia.org/wiki/HDTV).

Een tweede zaak is de tuner. Met een dergelijk toestel moet een mens wel overschakelen naar digitale signalen. Al is het maar om de ruis uit het signaal te weren. De keuze is dan Belgacom TV, Telenet Digitale TV, TV Vlaanderen of eventueel nog een paar andere zoals Euro1080. Het spijtige van al deze opties is dat een mens een externe tuner nodig heeft, met opnieuw een bijkomende afstandsbediening en een hoop kabels. Resultaat is dat de typische instellingen van het TV toestel moeten gebeuren via de afstandbediening van het TV toestel, de digitale kanelen selecteren met de afstandsbediening van “het bakske”. Vervelend, maar waar is dat ene huishouden met slechts één bakje om alles te bedienen? Tenzij daar waar ze een flashy model van http://www.remotecentral.com/ gekocht hebben. Nu is dat nog niet het ergste want we hebben er nu al twee: de TV en de HD/DVD Recorder.

Het is wel rond die recorder dat er problemen zijn, tenminsten wat het koppelen met “het bakske” betreft. De recorder wordt gekoppeld met een scart kabel. Nu kan die scartkabel het signaal van de decorder wel ontvangen, maar slechts één kanaal tegelijkertijd. Niet erg wanneer we één specifiek programma willen opnemen, maar wel serieus vervelend wanneer we willen kijken naar e.g. Canvas terwijl we tegelijkertijd iets willen opnemen van pakweg VT4. Nu is dat nog enigszins oplosbaar daar we gerust kunnen kijken naar het analoge signaal en het digitale opnemen of vice versa. Nog vervelender wordt het wanneer – en dit gebeurd echt wel – we de recorder programmeren om e.g. om 19h het nieuws op één op te nemen, om 20h20 Terzake op Canvas en om 21h de film op Kanaal 2 terwijl we niet thuis zijn. Niemand die de decoder diets kan maken net op die momenten van kanaal te veranderen en het kan ook niet de bedoeling zijn alles nog via de analoge tuner op te nemen

Niet echt ideaal dus.

Een alternatief om nog even te wachten zou kunnen zijn: nu een klassieke el-cheapo CRT aanschaffen, geen digitale televisie en alles op zijn analoogs houden. Binnen een jaar of vier/vijf volledig overschakelen naar een volwaardig HD LCD toestel met ingebouwde digitale tuner, en eventueel een andere recorder met eveneens een ingebouwde digitale tuner. Dit was het idee. Nu op zoek gaan naar een goeie en betaalbare CRT is echter geen eenvoudige zaak meer. De weinige CRT’s die er zijn, zijn goedkoop en niet fameus ofwel ook een stevige € 600 à € 700 maar wel goed.

Verscheurend, verscheurend…

Wordt vervolgd…

Jul 20

Het is warm, te warm, veel te warm om te kunnen genieten van een deftige nachtrust.

Airco nu! Ook buiten!

Jul 18

Het is al een paar dagen dat het slecht gaat bij de mensen van Dreamhost en gisteren was het helemaal niets meer.

Het is ofwel een DNS server, ofwel een mail server ofwel een file server.

Maar nu weer online (en liefts het even blijven hoop ik).

Jul 18

Hij is af en ondanks de uitgestelde deadline nog op tijd ook!

Daarnet nog in het nieuws gehoord dat op de valreep we nog een kleine twee weken extra krijgen om onze belastingsbrief in te dienen, maar voor mij zal het niet meer nodig zijn.

Ik heb er toch wel eventjes werk aan gehad met het verzamelen van alle documenten, het optimaliseren van allerhande bedragen en het uitzoeken waar bepaalde bedragen moeten ingevuld worden.

En gelukkig had ik nog ergens zo’n correctielint liggen om de bedragen op het nieuwe formulier over te nemen, ook al was het maar één vakje en ook al was het maar een bedrag die – in mijn voordeel – met factor 10 verhoogd was.

De grote enveloppe met alle bijlages gaat morgen wel degelijk de bus op!

Jul 17

Vandaag bij yepa terechtgekomen en dit zeker niet gewild.

Ik wou surfen naar intranet/it maar had een punt ipv een slash getikt.

Yepa

 

Mijn onmiddellijke bemerking bij het zien van de pagina: “Wat doet die madam daar en wat heeft dit ook maar met hosting en servers te maken?” Het is wel duidelijk gestyled door haar op zijn Amerikaans schoolmeisjesachtig er te laten uitzien (vreemd dat er nergens vermeld wordt dat de modellen 18 jaar of ouder zijn) en dat ze ook een rood rokje euhm… aanheeft.

En dan maar dingen zeggen dat het helemaal ongehoord is dat de IT wereld een oninneembaar mannenbastijon is.

Jul 16

En hoe is het eigenlijk met mijn klapvoet.

Ik moet eerlijk bekennen er weinig of geen last meer van te hebben.

Het enige wat me nog steeds duidelijk is, is dat het voldoende weg is om er geen last meer van te hebben, maar het nog vrij latent aanwezig is.

Zo was ik een tweetal weken geleden vliegtuigewijs op weg naar het o zo verre Polen en bij aankomst had ik toch het gevoel dat de voet heel even in een dipje zat.

Maar met de nieuwe fiets (=meer beweging = betere conditie = betere spiervorming en doorbloeding) is er op zich al beterschap.

Jul 16

Een week geleden hebben ze folie op onze ramen komen kleven met de bedoeling de zon zo veel mogelijk buiten te houden en zodus de temperatuur binnen iets draagelijker te maken bij weer als vandaag.

Het idee was er, de uitvoering was er, het resultaat tot onze grote spijt en onsteltenis echter niet.

Je voelt wel degelijk dat de zonnewarmte niet meer zo hevig binnenkomt wat prima is.
Iets minder is het feit dat de folie en bijgevolg het glas zo warm krijgen, dat je je hand er niet meer tegen kan houden (ware het niet dat de ramen verticaal staan, we hadden er al eitjes op gebakken). Gevolg is dat het precies één grote radiotar is en de temperatuur binnen ons inziens niet verminderd is.

We zullen eens horen wat de fabrikant van die theorie vindt en wat er nog mogelijk is.

Jul 15

Het is al een tijdje dat er hier een PC staat die slecht werkt.

En met slecht werken bedoel ik:

 • meestal tergend traag
 • de helft van de software werkt de ene keer wel, de andere keer niet
 • het opstarten is altijd een kwestie van geluk
 • vanalles is beveiligd maar dan ook weer te

Met andere woorden: niets aan te doen en volledig herinstalleren maar.

Het grote probleem om iets dergelijks te kunnen herinstalleren op een deftige manier, is dat een mens van iets anders moet kunnen opstarten dan de hard disk. Bij deze computer was dit echter anders ingesteld. En de enige plaats waar dit kan gewijzigd worden is de BIOS. En laat die nu toch wel met een paswoord beveiligd zijn die ik noch de eigenaar kent.

Niet veel alternatief dan dat paswoord ofwel verwijderen ofwel te weten te komen.

De eerste poging (met dank aan Google) zijn de klassieke achterdeurtjes zoals paswoorden die door het systeem de facto aanvaard worden, maar dit zonder success.

De tweede poging is met een stukje software proberen het huidige paswoord achterhalen ofwel kraken. Het aantal tools die hierbij behulpzaam kunnen zijn, zijn legio en heb ik dus zeker niet alles geprobeerd. Maar ook hier geen uitweg.

Dan maar de meest drastisch manier zekers: batterij verwijderen en de jumper zoeken die de volledige BIOS reset of beter nog (en minder risicovol) is de batterij verwijderen, stroom uittrekken en de computer proberen te starten. Op die manier is het laatste restje stroom weg, de cmos volledig leeg en kan bij de opstart weer alles normaal gedecteerd worden.

De laatste methode heeft me inderdaad verder geholpen en een goeie drie uur later was de computer volledig klaar met Windows en alle updates, Office en alle updates, AVG, Anti-Spam.

Jul 12

Hij is er!

Iets zwaarder in de buidel getast dan oorspronkelijk gepland. Iets minder features dan oorspronkelijk gepland. Iets andere features dan oorspronkelijk gepland.

Maar vooral: een fiest bruikbaar en goed.

En het exacte type: Batavus Boulevard heren in quick silver mat.
Frame size is 57 en DPC (diefstal preventie chip).

En voor mijn ega hebben we maar besloten de fiets te wisselen. Niet alleen hebben we besloten dezelfde fiets te kiezen (dus ook een Batavus Boulevard maar dan een dames model in titaanblauw) maar hebben we de vering onder het zadel verwijderd en een lage zadelpen gebruikt, zodat het rijden voor haar toch een stuk gemakkelijker wordt.

De oude is omgeruild (‘t is te zeggen, er werd extra korting toegekend en wij konden de oude achterlaten).

Mijn oude fiets (of wat daar nog moet voor doorgaan) wordt een dezer aan het containerpark toevertrouwd (tenzij iemand zich geroepen voelt).

Morgenochten eens met de fiets werkwaarts gaan (misschien).

Jul 10

Net gelezen op http://www.nl.datanews.be/news/network_and_telecom/networks/20060630001 dat Blankenberge een dubbele primeur heeft wat draadloos netwerk betreft.

Een tijdje gelden (februari/maart) was er al sprake dat Blue Watch Blankenberge volledig draadloos zou bedienden met satellieten en eenvoudige USB ontvangers.

Het systeem kwam echter niet op het voorziene tijdstip van de grond en ik heb er sindsdien niets meer van gehoord.

Het leek me wel een goed concept te zijn:

 • geen vaste verbinding
 • overal beschikbaar
 • eenvoudig in gebruik en gemakkelijk overdraagbaar naar andere systemen (USB)
 • relatief goedkoop (meen ik mij te herinneren)

De tweede primeur is voor Citymesh. Deze hebben niet met veel tam tam alles aangekondigd en kwamen pas met de info eenmaal het systeem presentabel was.

Het bereik van Citymesh is voor mij spijtig genoeg “net niet” tot bij ons (Maar ik heb wireless, waarom zou ik het dan thuis nog eens willen hebben? Ewel, gewoon, als het ene niet of niet performant genoeg werkt, kan een mens nog altijd overschakelen naar het anderen. Verder is het ook wel gemakkelijk dat je bij de buren kan zitten met je eigen notebook en nog steeds een goeie verbinding hebt. Dat is nu eenmaal niet mogelijk met mijn wireless, tenzij ik natuurlijk ga voor externe antenne’s, hmmm… makes me think…), maar niet getreurd.

We hebben een tent op het strand en daar kan ik wel gebruik maken van het systeem.

Misschien wel niet zo ideaal met al dat zand en spelende kinderen. Ik kan me de boze blikken van mijn lieftalige al zo voor mij zien.

Misschien toch beter niet.

Jul 10

Is er iets fundamenteels mis bij de mannen van MS?

Ik opende daarnet microsoft.com en kreeg op 2 verschillende computers en 3 verschillende browsers (avant/ie, firefox en opera) dezelfde lay-out te zien.

Ik heb toch ernstige vermoedens dat dit niet de nieuwe lay-out van hun pagina’s is.

microsoft.com nieuwe stijl

Jul 09

Voetbal is niet onmiddellijk mijn dada.

In die zin zelfs dat het WK bijna volledig aan mijn is voorbij gegaan.

Het enige wat ik me nog herinner:

 • De Belgen hebben het niet gehaald
 • De Hollanders zijn eruit gebonjourd en Cruijf mag vrezen voor zijn verdere carrière
 • Zinedine Zidane stopt ermee na dit WK en voor hem te hopen dat hij er met een mooi orgelpunt mee kan stoppen
 • Het is in Duitsland!

Quoi qu’il en soit, net gezapt naar het immer patente VT4 en gemerkt dat de mannekes van hiernaast al met eentje voor staan.

Update: elk eentje al volgens de Sporza website.

Jul 08

Ik wil dringend me een deftige fiets aanschaffen.

Ik heb nu in de berging iets staan wat kan doorgaan voor een fiets (met twee lekke banden wegens compleet verstorven, een scheve trapper, een knik in het wiel, maar voor de rest prima in orde). Maar daarmee kan ik me niet deftig verplaatsen.

Vorige week, eerder toevallig dan gepland, binnengesprongen in een fietshandel en even rondgereden met wat fietsen. Daar heb ik gereden met een paar exemplaren die me echt bevielen en schone features die niet onmiddellijk terug te vinden zijn op mijn huidige fiets: veringen op het stuur en zadel, naafdynamo, trommelremmen, …

Het grote probleem was het budget. Ik had geen idee van de prijs. Misschien nog even elders kijken of er daar geen betere kopen te vinden zijn.

Vandaag dan maar naar een andere handelaar (Jump Bikes) geweest in de buurt – een mens moet de lokale economie ondersteunen toch – om eens te kijken wat er daar beschikbaar was.

De keuze is gemaakt en het is een Batavus geworden. Vraag me niet naar het exacte type daar ik het absoluut niet (meer) weet maar de testrit heeft me overtuigd.

Dinsdagmorgen ben ik een tweewieler rijker.

Dan kijken we ook eens of we die van Inge kunnen “omruilen” tegen een model die haar iets beter past, een 43″ ofzo.

Jul 07

 

Iedereen BeroemdIedereen beroemd op één vanavond.

Ik had een tijd geleden het filmpje al eens gezien en hij is echt blijven plakken ergens in mijn hoofd. Op die manier was ik dan ook blij vanavond nog eens te kunnen kijken.

Het scenario is semi hilarisch.

De acteerprestaties van Josse De Pauw en Eva Van Der Gucht zijn fantastisch.

De enscenering en de gebruikte attributen nog veel meer (de auto, de Adidas sportzak, de fautteuil, …)

En dan het melodietje… catchy, echt catchy. Er zit misschien dan echt wel een hit in!

Maar waarom Debbie perse een Hollandse moest zijn? Waarom van Jean en C° geen niet Antwerpenaren en Debbie zelf een Antwerpse?

Jul 07

Je houdt het niet voor mogelijk.

Na Osama Bin Laden die werd vermoord (of vermoorde, moeilijk uit te maken aan de grammatica), is het nu de beurt aan Poetin.

En het komt van de BBC, dus moet het wel betrouwbaar zijn.

President of Russia has dead

Jul 06

Vandaag sinds lang nog eens ongeremd naar TV gekeken.

Begonnen met het nieuws op Canvas, daarna naar Terzake over Google. Niet onmiddellijk een zeer verhelderende reportage maar veeleer platgetreden paden opnieuw bewandelen (gekke dotcommers met tegenstanders rond het gebrek aan privacy en monopolies).

Daarna op Canvas blijven plakken en naar Rare Streken gekeken. De kusten van Australië. Freaks zijn de beesten daar. Scholen van Sardienen, veelvraten van walvissen, zeekoeien, … Echte freaks die beesten.

Ondertussen ook even doorgezapt naar nummer drie op het bakske of de VTM zoals we ook in de volksmond plegen te zeggen. Daar op Telefacts Zomer gelopen. Daar werden ook een paar mensen opgevoerd als echte freaks. Een enkeling die sneller kan rekeken dan mijn HP28S, een kind met het auditief geheugen als een hoog kwalitatieve recorder, het rolmodel voor Rainman en nog wat andere mensen met extreem autistische eigenaardigheden.
Niet direct fijn gebracht, maar wel best vreemd.

Trouwens, dat toestel waar ik naar aan het kijken was. Zijn dagen zijn geteld want hier komt de opvolger (misschien): de Dell W3706MC.

Jul 05

Na de vorige mijlpalen nog een paar palen toegevoegd.

De kastanjehouten omheining wordt een feit.

Dit betekent niet alleen dat we nog een stap verderzetten om onze tuin aan te kleden, maar ook dat we binnenkort op ons gemak Tijs vrij kunnen laten buiten zonder dat we moeten vrezen dat hij gaat duiken in de sloot op het einde van tuin of gaat lopen.

Laat maar komen!

Jul 05

Onze fien is geen held (cfr. Disneyland en de niet altijd even lieve taferelen )

Onze tijs is ook geen grote held.

Deze nacht heeft het een beetje geonweerd. De lichtflitsen waren al vrij goed merkbaar tegen een uur en konden ook door zijn gordijn niet buiten gehouden worden. Van auditieve ondersteuning onweergewijs was er geen sprake.

Eerste idee was een droom, maar na ongeveer iets meer dan een half uur hem alle vijf minuten weer in horizontale positie te herleiden, was het eindelijk tot me door gedrongen dat het onweer er voor iets tussen zou kunnen zitten.

Dan maar, om ons aller nachtrust te beschermen Tijs bij/tussen ons genomen. Misschien een kapitale fout en hebben we een bijna onuitroeibaar precedent geschapen.

Niets was gelukkig minder waar toe we heb, na een uurtje en wanneer het ergste van het onweer al verder landinwaarts getrokken was, opnieuw in zijn bedje legden en hij voor de rest van de nacht vredig lag te slapen.

En als het vannacht weer zo onweert, probeer ik er toch nog een foto van te maken.

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online