May 31

Vanavond was het relatief rustig. Helemaal anders dan gisteravond.

Inge was een beetje aan de mindere kant zodat ik – voorbeeldige echtgenoot als ik ben – de taak van het avondeten maken maar zonder morren en protesteren op mij heb genomen. Jawel, zelfs helemaal bijna spontaan. (Zij die mij iets beter kennen, weten wel hoe dit te lezen. De anderen laat ik het voordeel van de twijfel.)
Het eten maken was niet bepaald het moeilijkste wat ik in de keuken al gepresteerd heb. Lamsvlees met couscous en door mijn eega in betere tijden voorgewokte groentjes.
Het grootste probleem was de twee kleine bewoners rustig houden en indien ze in de keuken aan het sporten waren, zorgen dat dit veilig bleef. Elk wilde op zijn beurt kijken wat de pot schafte, maar gezien mijn niet bepaald routineuse handelingen, vond ik dit niet echt verstandig. Dus maar iedereen de living gewezen of op een veilige afstand van het vuur gehouden.

Na het uitermae gezellige en meer dan voortreffelijke maal, hen het bad gewezen. Ook hier moest alles iets anders gaan dan gewoonlijk wegens het feit dat ik er alleen voor stond en ik eveneens niet veel zin had om de gebruikelijke timing al te veel aan mijn laars te lappen.
Het resultaat was nog perfect binnen de perken qua timing (en helemaal OK qua properheid natuurlijk).

Na het bad het laatste ritueel op de gelijkvloers; het nuttige van een fles warme melk al dan niet voorzien van een lepel cacaopoeder (om geen merk te noemen, het is geen Nesquick maar iets anders maar ik kan er niet opkomen en het interesseert me eigenlijk helemaal niet).
Mijn immer sympathieke echtgenote had mij echter van deze taak gekweten. Misschien omdat ik dan even de tijd kreeg de klassieke sterk aan de chaostherie grenzende verzameling speelgoed te herleiden tot een pareltje van structuur en organisatie.

Dan de laatste stappen. Trap omhoog met links 19Kg en rechts 10Kg.

Tijs als eerste het bed ingedraaid. Verkleden en verpamperen was niet meer nodig zodat hij subito presto in zijn slaapzak gebonjourd werd.

Fien nog de tanden poetsen (OK, dit was ik bij Tijs vergeten, maar zo erg is dat niet dat die zes tanden een dag werden overgeslagen.) Normaal leest één van ons Fien nog een verhaaltje voor van Jip en Janneke. Omdat het nu toch iets later was dan gewoonlijk, heb haar tijdens het poetsen toch aangemaand vaart te maken. Waarop de spontane repliek volgde “Het is allemaal door jouw hé papa.” “Hoezo, allemaal door mij?” “Je had ons maar niet zo lang moeten bezighouden.”
Ha! Kinderlijke ondankbaarheid.

Dan iets later in bed. Fien heeft de onhebbelijke gewoonte, eenmaal in bed en wij al even de kamer te hebben verlaten, nog wat te spelen in haar kamer met wat ze op dat ogenblik kan vinden. Eergisteren was het weer zo. Zo lagen er een hoop of twee beren en poppen in haar bed toen wij gingen slapen. Daarom haar toch maar duidelijk gemaakt dat ze in bed moest blijven en slapen.
Maar ook daar had ze de nodige uitleg voor. “Kijk hé papa, luister eens naar mij. Mijn Nijntjes (nvdr. twee verikante lapjes stof met een konijnenhoofdje) die moesten geboren worden van uit mijn… van uit mijn (aan het kijken naar haar buik maar niet goed wetende wat te zeggen) van onder mijn lijfje. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar ik was alleen met mijn Nijntjes en dat gaat niet om te feesten. Dus heb ik maar alle beren en poppen erbij genomen om te feesten. Anders gaat dat niet hé papa!”

En ik was niet eens uitgenodigd!

May 31

euhm

Het is toch niet omdat een land een oostelijke kust heeft, dat het daarom automatisch gebombardeerd mag worden tot het land van de rijzende zon?
Wat met die echte landen in het oosten die voor ons Westerlingen (geografisch bedoeld, heeft niets te maken nu met cultuur of afkomst) echt wel het label “Land van de rijzende zon” dragen?

Zuid-Afrika - Het land van de rijzende zon

May 30

Zopas deze leuke gezien.
Nu jah, leuke. Ik veronderstel dat dit niet direct iets is wat ze in Herstal bijzonder leuk zullen vinden.
Kan het zijn door het sarcasme of is het eerder dat het van een concurrerende firma/natie komt?

Wat er ook van is, de info die gedeclameerd wordt, kan je gemakkelijk hier controlleren.

May 29

Het begint leuk te worden.

Ik ga me zeker niet een stevige WordPress kenner noemen, maar het is wel ongeloofelijk wat je op een relatief eenvoudige manier allemaal hiermaa kan verwezenlijken.

Ik heb ondertussen de site van Blandia ook al overgezet. Kwestie van een beetje meer controle te hebben over wat er allemaal op komt (zoals een werkend archief).

Dus als er plots iets niet al te goed werkt op deze of een paar andere sites, ‘t is dat ik aan het experimenteren ben en het even een beetje misloopt. Alhoewel ik daar beter een testsite voor gebruik.

May 28

Ik verhuis van Blogger naar WordPress.
Daarnaast verandert er ook iets aan de URL voor sommigen onder jullie.

De sites
http://www.pieter.org blijft bestaan en zorgt ervoor dat je automatisch naar de nieuwe versie gaat
PIFT.blogspot.com bestaat nog en zal waarschijnlijk nog een tijdje bestaan, maar er zal hier niet veel nieuws meer verschijnen.

De Feeds
WordPress werkt op een enigszins andere manier feed gewijs dan Blogger.
Er is nu niet alleen een feed voor de posts zelf (http://www.pieter.org/feed/rss2) maar ook een feed voor de comments (http://www.pieter.org/comments/feed/rss2).

Ik moet wel bekennen dat de nieuwe site nog helemaal niet is wat het zou moeten zijn.

 • Iets meer miserie gehad met een schoon en goed werkend thema te vinden.
 • Niet direct met één druk op de knop alles netjes ge-importeerd gekregen van Blogger
 • Nog wat extra werk om het Blogger verleden weg te werken (auteur dus geen Blogger account meer)
 • Nog wat kleinigheden

Wat komt er nog?
Geen idee, maar ik denk in eerste instantie aan een vertaling in het Nederlands en nog wat extra’s erbijvoegen als Flickr, del.icio.us, etc.

May 25

Ik heb al een tijdje goesting om mijn Blogger versie het raam uit te gooien en te vervangen door iets anders.
Wat anders? Geen idee direct maar zoals het er nu uitziet zal het de de facto standaard van vandaag worden zekers: WordPress.

Een mooi thema kiezen en er nog wat aan sleutelen, zorgen dat alle data overgezet is en misschien ook wel een paar extra features toevoegen.

Misschien lukt het nog om het voor maandag te klaren.

May 24

Het is al een hele tijd geleden (niet echt in mensenlevens of era’s enzo) dat ik Flickr nog eens gebruikt heb om foto’s te uploaden.
Vandaag toch maar eens een paar foto’s geselecteerd van een strandwandeling begin april.
Ik heb wel geen pro account bij Flickr, maar ik kan toch wel wat foto’s op die manier online zetten.
Het is wel zo dat je, eenmaal je over een specifiek aantal foto’s bent, je deze enkel nog kan bekijken indien je een rechstreekse link hebt naar deze foto’s en komen ze niet meer voor in de photostreams.

Hoe dan ook, vandaag drie (lees en zegge “drie” en niet “Maar drie?”, “Slechts drie?” of “Drie? Zoveel? Niet te doen? Daar heb je waarschijnlijk een heel jaar voor moeten sparen. En was dat haalbaar om zomaar te uploaden met een klassieke breedband aansluiting?”) foto’s erbij gebonjourd. Morgen of misschien iets later meer.

May 23

Een tijdje geleden met het fantastische Illustrator een affiche ontworpen voor het schoolfeestje.
Illustrator lijkt me echt wel een leuke tool te zijn.

Het was geleden van een ooit al lang verstreken versie van CorelDraw (versie 6 vermoed ik) dat ik nog enigszins creatief heb omgesprongen met een tekenprogramma.

Ik ga mezeker geen hoogstaande ontwerper/tekenaar noemen, maar het is toch wonderbaarlijk met welk een gemak dit programma bestaande tekeningen laat wijzigen en nieuwe elementen toevoegen.

Zo heb ik vandaag de affiche omgevormd tot een prijslijst.

Het vergt wel nog enig zoekwerk hoe ik sneltoetsen kan gebruiken om onder andere in en uit te zoomen, een tool te selecteren, etc. zonder hiervoor de tool menu te frequenteren.

Een ander ding die ik de laatste dagen heb geprobeerd is PDF bestanden te openen van de administratieve gebouwen. Deze plannen zijn de meest nauwkeurige, maar bevatten gigantisch veel elementen rond evacuatie en veiligheid (vluchtwegen, aantal mogelijke personen per lokaal, aanwezigheid van brandslangen/brandstof/elektrische borden, etc.).
Met Illustrator was het een fluitje van een cent om deze elementen te verwijderen en enkel nog de naakte plannen over te houden.
Zo kunnen we deze nu ook voor andere doeleinden gebruiken en met layers werken voor netwerk, meubilair, plaatsaanduidingen, etc.

(Indien er wat typo’s in deze post staan, het is omdat deze op een AZERTY keyboard gepleegd werd terwijl ik al een einde QWERTY in mijn vingers zitten heb. De overgang is te doen, maar toch soms wat tricky.)

May 21

Vanavond nog eens een blik geworpen op het relatief fel contesteerde Robland.
De belangrijkste reden hiertoe was dat er eigenlijk niet veel soeps was op de andere zenders die de moeite was en waar ik mijn al veel te gepijnigd hoofd aan wou pijnigen.

Robland dus. Beste entertainend was het bezoek aan Tobback en Dehaene. Niet zozeer de inhoud van het bezoek an sich maar de paar originele details.
Eveneens te pruimen zijn de reclames tussendoor waarin Rob een hoofdrol speelt. Waarschijnlijk wel dezelfde boodschappen die iedere keer terugkomen, maar voor mij geen erg.

Zo slecht is het eigenlijk niet als ‘men’ pleegt te zeggen. Wel een beetje hetzelfde als alle Robprogramma’s de laatste tijd.`

Gezien het blijkbaar volgende week de laatste aflevering is, of toch tenminste de aflevering waarin we van een antwoord zullen gediend worden, zal ik nog maar eens kijken.

May 21

Fien kan altijd moeilijk afscheid nemen.
Telkens als het leuk is en we moeten vertrekken, loopt haar theewater over (allée, niet altijd maar toch vaak).

Een oplossing was tot nog toe een paar minuten voor we zouden vertrekken, zeggen dat ze nog vijf minuutjes verder mag spelen. Kwestie van haar de nodige metale voorbereiding te laten.

Vandaag was het echter niet gelukt en dit is al de eerste keer niet meer.
Dan maar vragen wat voor haar wel te doen is.

Haar antwoord was – en ik kan eigenlijk niet zeggen dat ik het niet verwacht had – niets zeggen.

– Bedoel je dan gewoon dat we je zeggen dat het tijd is en vertrekken?
– Nee, ik bedoel dat niet
– Bedoel je dan iets anders
– Ja, niets zeggen
– Wat bedoel je dan?
– Dat ik gewoon verder mag spelen

Ja, halloooo…. zo kan ik het ook!

May 21

De wind heeft deze week lelijk huisgehouden.

Een paar weken geleden heeft mijn vader met wat extra assistentie een Taxus haag gepland.
Die was nu wel nog wat te hoog (er moest pakweg een goeie halve meter af) en natuurlijk nog extra wortelen.
De wind van donderdag en vrijdag heeft echter die arme Taxus niet met rust gelaten. Er stond nog één stronk recht. De andere 7 waren ofwel compleet ontworteld ofwel in een hoek van 45° gewrongen.

Nu moet ik eerlijk bekenen dat ik niet de allergrootste tuinman ben. Maar dat er dringend iets moest gebeuren met die Taxus, absoluut zeker.

Gisteren dan maar met mijn vader (Thx de nouveau) wind en regenen getrotseerd (en er was veel wind, en er viel veel regen) en de hoog voorzien van een paar palen als steun, de boel weer rechtgetrokken, een goeie halve meter verlaagd en nog wat extra touwen gespannen om het geheel eerst wat te laten wortelen.

Eens flink uitgewaaid maar voldaan!

May 18

Even met bijna een half oog naar de voor finale gekeken van het o zo grote en niet te doene Eurovisiesongfestival gekeken (wat je niet van iedereen kan zeggen zoals ook deze heer).

Een geluk, voor mij althans, dat ze op het einde eens alle al verkozen nummers voor morgen toonden. Dit bespaart me een paar uur gezever, gekweek en niet geen kitsch om überkitsch te zijn (alhoewel Ijsland het ferm goed benaderde).

May 18

Fien is al een tijdje een fervente “krijter”.
Het grote gevaar is echter dat ze als een echte maar spijtig niet helemaal echt fauvist te keer gaat. Veel grote gekleurde vlakken, veel kriebel krabbel en dat liefst op opritten, terassen en eventueel muren.
Niet iets wat we onmiddellijk expliciet aanmoedigen.

Nu, oefening baart kunst en ik heb toch een ietwat donkerbruin (om niet “gitzwart” te zeggen) vermoeden dat deze hier (http://www.impactlab.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7567) een beetje veel geoefend hebben.

May 18

Notebooks computers (of laptop computers of portable computers of hoe ze die dingen ook willen noemen, maar ik blijf ze steevast notebooks noemen en de goegemeente moet het maar snappen dat het over een computer an sich gaat door de context) hebben verschillende voordelen:

 • Ze zijn meestal iets lichter dan een klassieke desktop (zie context nota supra) en bijgevolg draagbaar
 • Ze hebben meestal alles in één verpakking zitten (scherm, toetsenbord, aanwijssysteem hetzij trackball, hetzij touchpad, hetzij pointer, de ‘bak’ met alle ingebouwde onderdelen zoals o.a. speakers)
 • Ze hebben een bepaalde vorm van autonomie zodat het ding ook kan gebruikt worden waar er niet onmiddellijk stroom voorhanden is of waar een mens iets minder flexibel/passend de stroom tot aan het ding kan brengen of gewoon waar een mens te lui is om een kabeltje uit te halen

En net dat laatste puntje is een PUNT in vele gevallen. Hoe beter de notebook (snelle schijven, grote schermen, krachtige CPU(s), …) hoe meer stroomverbruik en hoe minder lang de batterij voldoende kan leveren.
Vandaar bijzonder opgetogen als ik het bericht (http://support.microsoft.com/kb/918005/en-us) las dat de bewuste patch van onze vrienden van Microsoft er is. Die patch moet zorgen dat er geen battery drain ontstaat wanneer je (al dan niet externe) USB devices gekoppeld hebt.

Nu is dat iets waar ik niet onmiddellijk nood aan heb met mijn batterijen. Check de screenshot (onvervalst, echt waar, ik zou niet durven, erewoord).

Batterijen

May 17

Al een hele tijd voor een goede kennis van ons in contact met de immer vriendelijke klantendienst van Versatel, sorry Tele2.
Alles is relatief correct:

 • een te doen wachtmuziekje
 • een routeringsmenu (druk 1 voor …, druk 2 voor …) die niet al te diep gaat en niet te veel in cirkels draait
 • een wachttijd die binnen de perken blijft (van de pakweg 10 keer heb ik nog maar 1 keer langer dan 5 minuten moeten wachten)
 • een persoon aan de andere kant die me meestal vriendelijke te woord staat en probeert te luisteren naar wat ik zeg en dit zelfs probeert te begrijpen
 • beloftes om het probleem snel op te lossen

Wat echter telt is daarentegen iets minder correct:

 • het probleem is anderhalve maand oud (geen verbinding) en nog steeds niet opgelost
 • de beloofde terugkoppelingen (wij bellen u zodra er meer info is) zijn nooit gebeurd
 • de beloofde interventies (morgen, ten laatste overmorgen is er een technieker ter plaatse) hebben nooit plaatsgevonden
 • de gelanceerde acties (wij escaleren dit naar de infrastructuur verantwoordelijke, wij geven dit door aan onze supervisor) kwamen blijkbaar nooit van de grond

Met andere woorden:

 • weg met die rommel!
May 14

Al iets meer dan een week dat een mens net niet genoeg heeft met een dag van 48 uur.

Vorige weekend, met zelfs één dag er al voor en nog iets meer dan een dag erna alle energie die er maar kon gestoken worden in de tweedaagse voettocht gestoken.
Samen daarmee liep er gigantisch veel te doen voor het werk zoals dossiers rond cashless vending, print & copy, telefonie, sollicitaties en de klassiekers.
Neem daarnaast nog eens een paar extra zaken van de school van Fien erbij (het schoolfeestje is op komst en dan is er ook nog zoiets als het groot onderwijsplan, waar later misschien meer over).

Deze week gaan we toch proberen het iets rustiger aan te doen.
In eerste instantie blijft het werk wel even druk – deze week de start van de installatie van een nieuw telefoniesysteem en de nodige stappen naar het afronden van de andere dossiers – maar privé gaan we toch wat meer tijd hebben. Op dit ogenblik slechts één vergadering ‘s avonds gepland en dit wel morgen. De rest van de week dus ademen.

Misschien tijd om eens wat orde op zaken te stellen in een paar privé dossiers zoals het bestellen van zonnewering, tuinafsluiting bekijken, douchewand bestellen.

May 04

Nog even en het echte werk begint.
Vanavond zijn we volop bezig PC’s, notebooks en servers te installeren en te configureren voor zaterdag en zondag op de 2daagse.
Een geluk dat op de markt kunnen beschikken over een ADSL verbinding (tijdelijke installatie en heel snel in orde gebracht door onze vrienden van Belgacom, ttz morgen namiddag heb ik de belofte dat alles geïnstalleerd wordt). Op die manier moeten we niet met te veel servers zeulen en kunnen blijven verder werken over ‘t internet met de server bij Cronos voor de inschrijvingen, statistieken, e.d.
Enkel een server nodig in de container op de markt om de scanners te laten werken.
Het is zo dat we van DatAction een handvol handscanners mogen gebruiken. Op die manier weten we mooi wie en bijgevolg hoeveel mensen er de start en dan ook de finish gepasserd zijn.

Laat ons vlug die draadloze dingen configureren. Dan geraak ik misschien nog op een deftig uur in bed vanavond.

May 02

Hij is er, mijn schone doos, mijn recorder, mijn player, mijn eigenste drm-eh50.

De doos was mijn ouders, maar de technologie was blijkbaar niet volop aan hen besteed.
Ik heb het ding al geïnstalleerd, geprogrammeerd en laten de kabel afscannen naar door mij nog niet ontdekte kanalen.
Niets gevonden.
Tijd om het ding grondig te verkennen en ten voeten uit te testen is er nu niet (spijtig, echt waar) maar volgende week komt nog.

Gisteren alles aangesloten (eenvoudig), semi-automatische installatie en een paar uur later mijn eerste opname gepleegd.

Groot gemak is de EPG. Zo heb ik gisteren zonder al te veel moeite het ding een programma op Nederland 1 laten opnemen. Hiervoor was ik niet verplicht een krant te raadplegen, begin en eindduur te definiëren, enkel het programma aanduiden (ik wist de titel en de zender) en zeggen dat het moest opgenomen worden.

Het resultaat: moet ik nog bekijken maar ik heb er vertrouwen in.

May 01

Vandaag, nu op dit eigenste moment, is het de FAB 50 op Radio 1.

Niet onmiddellijk de 50 meest populaire platen ooit maar wel een lijstje samengesteld aan de hand van de top 5 platen van een groot aantal bekende en minder bekende mensen die in de muziekbranche van hier en niet al te ver van hier iets te betekenen hebben.

Welke titels allemaal in het lijstje staan, is nog niet gekend – althans niet voor voor het grote publiek waar ik zelf toch onder pleeg te vallen in dit geval – waardoor ik reikhalzend uitkijk naar de lijst die in druppels van 10 gepubliceerd wordt op de website van radio 1.

Wat ik op één of andere manier vrij aangenaam vind, is dat alle platen tot nog toe (nu Fleetwood Mac met Rumours) ook een plaatsje hebben in mijn collectie.

Om nu direct mijn top 5 samen te stellen…

Ik hoop toch dat er een van XTC, nog een van Elvis Costello, een Pink Floyd, Randy Newman en een Peter Gabriel zal tussenzitten. Waarschijnlijk niet maar voor mij toch wel een Philip Glass, een Mike Oldfield en een Warren Zevon. Nog veel meer hopen natuurlijk, maar ietst te moeilijk nu om dat te kanaliseren.

Wat er nog zeker bij is – volgens mij althans, maar ja, wie ben ik – is een Zappa en een Velvet Underground. Misschien ook nog een extra Beatles, een Nick Cave en Paul Simon al dan niet met Garfunkel.

Ik ben benieuwd.

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online