Mar 27

We zijn er mee weg.

Niet dat het lang is, niet dat het zo ver is, niet dat het zo dramatisch is, niet dat…

en weten dat het hier vanmiddag 18°C was en daar ook ongeveer (‘s nachts).

Oostende: here we come!

De groeten en tot de volgende.

Mar 26

De laatste paar dagen is alles enorm dringend en kan het niet wachten (of toch nauwelijks).

Net voor het vertrekken van mijn laatste werkdag (yep, in congé vanaf donderdagavond) nog een synopsis gemaakt van wat cijfertjes.
Dan de laatste hand gelegd aan de persmap en de presentatie voor de persvoorstelling van 2daagse.
Vrijdagmorgen in de laatste uurtjes nog enkele correcties moeten aanbrengen aan de presentatie en de persmap.
Vrijdagavond nog wat dingen snel in orde gebracht aan de site.
Zaterdag nog verder gewerkt aan de site maar ook boodschappen die absoluut dringend moesten gedaan worden eer we zuidwaarts trekken.
Zondag ditto, de nieuwe site van de 2daagse online gebracht en nog een verjaardagsbezoek aan Jan en dan natuurlijk spullen verzamelen voor morgen.

Druk dus, maar dat is van die typische prevakantiestress.

Eigenlijk altijd hetzelfde: een mens gaat op vakantie om te ontspannen en eens alles te laten bezinken en wegebben, maar de dagen daarvoor is er een stevige opstoot om alles klaar te maken voor het vertrek en dan nog eens de extra drukte om al het werk dat zich opgestapeld heeft tijdens de afwezigheid zo snel mogelijk te verwerken.

Ik vraag me af wat het aantal mailtjes zal zijn…

Mar 24

Fien vanavond in bed, net voor ik haar een zoen wou geven en de kamer uitgaan

“Papa, hoe is dat dan doodmoe zijn?
Nee, wat is dat achter dood zijn?”

“Wat bedoel je?”

“Ewel, wat gebeurt er onder dat steentje?”

Niet direct iets om aan te kaarten net voor het slapengaan.

Ik heb, een beetje laf misschien maar ik ben dan ook lichamelijk en ook wel geestelijk moe.

Nu is het toch al vaak gebeurd dat onze dochter ergens compleet out of the blue over dood an sich begint. Een niet te vatten gedacht voor mij soms, laat staan dat het vatbaar is voor haar.
Het kan langs de andere kant ook zijn dat, doordat het zo ontvatbaar is voor haar, dat ze geen vrede neemt met de beperkte antwoorden die ze tot nog toe gekregen heeft en bijgevolg er toch nog even mee blijft zitten.
Ik zal er eens serieus aan denken wat te zeggen de volgende keer.

Mar 23

Vrijdag (morgen dus eigenlijk al) is het de persconferentie rond de 2daagse. Daarom nog snel even samengezeten om de laatste hand te leggen aan de obligatoire PowerPoint presentatie en persmap.

Dat zijn toch van die dingen waar er altijd veel meer tijd in kruipt dan wat een mens het eerste moment zou verwachten. Ik denk toch dat ik net omwille van die relatief vele kleine zaken mij toch eens ga toeleggen op een volwaardig DTP programma (Indesign?). Word begint een beetje te veel mijn voeten uit te hangen voor die dingens zoals het boekje van de diaclub (Blandia) en dan nu ook een persmap hier, een publicatie daar.

Maar waar de tijd vinden?

Nu nog snel de laatste hand aan de website zodat deze ook helemaal klaar is vrijdag en mee de lucht in kan.

Mar 20

Tijdens het doornemen van een van de weekendkrangen op de volgende teaser gestoten.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het altijd al vermoed had en nu het in de betrouwbare pers staat afgedrukt… stel ik mij kandidaat om aan haar verzuchting te doen?

Of heeft het iets met klemtoon te maken?

Mar 19

Eigenlijk een kleine contradictie vandaag.

Ik moet de laatste tijd iedere maandag één of meerdere werfbezoeken afleggen.
De temperaturen op die werven zijn minstens identiek aan de buitentemperatuur en door het gebrek aan evidente windremmers zoals vensters en deuren is er wat extra tocht. De omgeving leent zich natuurlijk ook niet om gezwind in rond te wandelen en al bewegende de nodige interne verwarming te onderhouden. Hoe dan ook, meestal zijn mijn tenen en vingers op het einde van de vergadering perfect om de cola’s en andere niet frisse frisdranken te koelen (met de premisse vertrekkende dat het al dan niet smakelijk zou zijn om in mijn eigen te nuttigen vocht, laat staan in andersmans vocht, te houden om al niet te spreken van de praktische mogelijke beperkingen).

Nu hebben we vandaag, met bezoek, het vrij windrijke en alles behalve warme strand opgezocht. OK, daar kan een mens wel voldoende in beweging blijven maar het blijven toch van die barre omstandigheden die een normaal mens niet gaat opzoeken, laat staan ruilt voor de comfortable omstandigheden achter het glas en omgeving door verwarming (zeker geen vergelijking gepland met de mensen van 71° Noord of iets). Het bijzonder aangename gezelschap kan er natuurlijk ook iets mee te maken hebben. Dit wil, redenering omgekeerd, niet zeggen dat het gezelschap op de werf minder aangenaam is. Meeuwen en water kunnen er ook iets mee te maken hebben. Het zal de context dus wel zeker wezen.

Natuurlijk zit er na een stevige strandwandeling een Trappist te wachten en dat kan nu ook wel nog eens een sterke extra motivatie wezen.

Hoe dan ook. Ons vandaag er op gewaagd en er ferm van genoten. Neh!

Mar 18

De startdatum van de 2daagse van dit jaar komt met meer dan rasse schreden dichterbij. Een van de dingen die we nog snel moeten georganiseerd krijgen, is de waterverdeling langs de parcours. Op alle afstanden zijn er op de verschillende controleposten staan er drankfonteintjes. Nu is het absoluut niet de bedoeling dat we die dagen een hoop vuiligheid aan de al veel te grote afvalberg toevoegen in de vorm van wegwerp bekertjes.

Daarom het idee geoppert om te werken met de klassieke bidons (cfr de courreur die naar de fles grijpt). Al wat rond geneusd op het quasi onbegrensde Internet op zoek naar bidons en alternatieven.

De goedkoopste bidon blijft nog altijd iets van zeventig cent per stuk (weliswaar inclusief een 2 kleuren opdruk maar exclusief BTW). Is dit duur? Niet echt. Is dit toch wel vrij veel rekening houdend dat we een tienduizen wandelaars die twee dagen over de spreekwoordelijke vloer krijgen.
Een alternatief is een waterflesje die hervuld kan worden. Dit is stukken goedkoper, maar natuurlijk geen opdruk en ook niet zo milieuvriendelijk als een bidon. In de Colruyt een flesje gevonden van zestien cent per flesje (zal waarschijnlijk iets goedkoper worden door de hoeveelheid) van het fantastische merk Cristaline.

Een iets beter alternatief is dan het flesje Nestlé met sportdop. Nog iets duurder maar zeer zeker goedkoper dan de bidon, het is te zeggen vijfentwintig cent.

We kunnen natuurlijk ook altijd een zelfklever extra voorzien tenzij iemand goesting heeft in wat extra sponsering?

Mar 18

Deze week samen met de klassieke Proximus factuur ook nog een extra schrijven ontvangen rond de Proximus Foundation. Normaal leg ik altijd dergelijke zaken vrij snel aan de kant, hoofdzakelijk op een verticale manier. Deze keer – eerder door toeval – toch maar de inhoud tot mij genomen.

Blijkbaar zorgen zij voor wat financiële steun voor een paar projecten. Eén van die projecten blijkt dit te zijn van Blindenzorg. Ooit even iets voor hen gedaan – althans geprobeerd en eigenlijk nog voor een neven instelling, de bibliotheek aka VKBB – zodat zij toch wel spontaan en zonder dralen op mijn sympathie kunnen rekenen.

Meer info over hun project vind je hier (http://company.proximus.be/nl/Proximusfoundation/PXF_Projects_06_02.html).
Je kan GRATIS stemmen door als Proximus abonnee een SMS te sturen naar 2728 met als tekst 02. Wel vóór tien april best.

Mar 16

Al een tijdje gebruik in het relatief fantastische last.fm voor overzicht van wat ik allemaal beluister op mijn PC. Soms ben ik toch aardig verrast naar welke nummers ik regelmatig teruggrijp.

Relatief recent is zijn er wat extra mogelijkeheden bijgekomen zodat je toch iets meer detail van je persoonlijke charts kan bekijken.

Ik luister nog altijd met Media Monkey naar mijn files en die houdt ook netjes statistieken bij, maar enkel en alleen als je de playlist populeert vanuit de library en niet rechstreeks vanaf een specifieke drager. Omdat mijn collectie nog niet helemaal op orde staat (zal dit ooit wel lukken?), heb ik geen echte detailstatistieken van dit alles.

Is dit wel nuttig? Ja en nee. Het is altijd refreshing om te contstateren wat een mens allemaal beluistert. Een mens heeft altijd een eigen beeld dat je ontwikkelt over je eigen gedrag maar dit maakt het iets objectiever.

Nu levert last.fm ook de mogelijkheid de playlist te laten bezorgen via een rss feed. Op die manier kon ik perfect mijn volledige playlist aanvullen in detail, maar dat werkt blijkbaar niet goed.

En wat mijn charts betreft: blijkbaar een bepaald moment gigantisch veel naar the The geluisterd. Het is nu al wel een tijdje geleden.

Mar 14

Toch altijd dezelfde zever met notebooks en eigenlijk met alle toestellen op batterijen. Die batterijen gaan altijd niet lang genoeg mee en als ze al herlaadbaar zijn, gaan ze relatief snel kapot en halen ze ook dan even snel niet meer de gewenste capaciteit.
Natuurlijk kan je af en toe de batterij, naargelang het type, volledig leeg laten lopen en dan weer helemaal vol energie pompen. Maar dat is niet altijd mogelijk. Soms moet een mens – notebook gewijs bijvoorbeeld – af en toe werken op batterij, daarna terug op stroom, daarna terug batterij, etc. Volledig laten leeglopen kan je ook door een truuk te gebruiken (in de bios blijven zodat de powersettings geen auto shutdown doen op voorhand of een speciaal programma dat heel snel de batterij leegmaakt) maar dat is niet altijd evident.

Hoe dan ook, ik mer in advertenties en in iets meer betrouwbare artikels toch regelmatig een runtime staan van iets meer dan tien uur. Sterker nog, vandaag nog gelezen – maar ik vind de bron niet meer – dat er een fuelcell bestaat die een klassieke Dell D600 reeks de runtime met een goeie achttien uur opdrijft. Het was wel een hardware add-on maar afstappen van de klassieke batterijken en naar een fuelcell overstappen lijkt me dan ook meer dan ooit een toekomst piste, al is het maar voor het feit dat deze iets milieuvriendelijker zijn.

Nu vlug mijn adapter opvissen voor mijn laatste 2% remaining battery opgebruikt is.

Mar 13

Vandaag eens de auto laten staan.

Ik had – zoals iedere maandag de laatste tijd – een werfvergadering op onze residentie in de Gouden Handstraat om drie uur. Normaal vertrek ik na de werfvergadering – eindduur meestal vrij ongespecificeerd maar het draait over het algemeen rond half zes – direct naar huis, volledig verkleumd en stram. Nu had ik nog een extra vergadering op Dijver en dan lijkt het me nogal onnozel om even lang in de auto te zitten als ik zou nodig hebben om me te voet te verplaatsen.

Met een stevige pas is het net tien minuten ver en met zo een frisse lucht en zon, wat kan een mens nog meer wensen om heel even een frisse neus (en hoofd, letterlijk en figuurlijk) te nemen tussen twee vergaderingen door.

Moet ik eens meer doen!

Mar 12

De scenario’s van Witse verbeteren er niet echt dit seizoen.
In de eerste paar minuten moet je maar de bekende en herkauwde acteurs herkennen en je kan al een groot deel van de whodunit ontmaskeren.

Ook vandaag gelezen dat het scenario niet meer geschreven wordt door Ward Huslelmans maar door een team van scenaristen. Dat kan soms een verbetering zijn maar dus niet altijd blijkbaar.
Dit verklaart natuurlijk de niet zo fantastische casting niet.

Wat er ook van is, alles beter dan Familie zekers?

Mar 12

Het is maar een kwisje maar toch bijzonder onderhoudend: De Pappenheimers.
En zelden maar een dergelijke ontlading gezien als bij de jonge blonde god David Davidse toen hij met Casino Kursaal zijn ploeg even een flinke € 10000 rijker maakte.

Ook trouwens leuk was de ronde met als thema menstruatie de woordspellingen
(bij het begin van de ronde) “…of moet ik de regels eerst nog uitleggen?”
(bij de derde en laatste vraag rond het thema) “En dan de laatste ongestelde vraag…”

Mar 11

Gisteren met volle moed naar Batibouw getrokken. Niet om de klassieke dingen te bekijken en rond te zeulen op een overroepen beurs, maar veeleer om een paar concrete ideeën op te doen.
Dringend nood aan een douchescherm, een zonnewerende folie voor de ventsers, een oprit, een terras, een extra carport, een tuinhuis (eventueel in combinatie met carport) en nog een paar extra’s zoals een kachel/haard of wat licht.

Hoe dan ook, een paar mensen verklaarden ons goed zot en eerlijk gezegd had ik er weinig zin in.

Al vrij duidelijk dat het een drukke dag ging worden op de Heyzel. Het was nog maar half tien (de beurs start pas om tien uur) en de grote C parking was al aardig vol. De centrale inkomhal stond stampende vol (de deuren naar de hallen waren nog niet open). Bah>.. veels te veel volk.

Al vrij snel erdoor gegaan en enkel aandacht gegeven aan de stands waar we echt iets konden opsteken.

Douchescherm is gevonden, ideeën voor de kachel goed opgedaan, combinatie van hout en kunststof gezien, de zonnewerende folie in demo gezien, carport en tuinhuis nog een paar keer herbeschouwen (kwaliteit gezien maar opstelling/constructie die ons beiden kon bekoren) en van een oprit was er niet echt sprake wegens nog geen idee van de carport en tuinhuis.

En dan natuurlijk, rond twee uur in de namiddag, de grootste uitdaging van de dag: vlot van de parking geraken en tijdig thuis zijn voor de twee kleine spruiten. We hebben er iets meer dan een half uur over gedaan om van de parking te geraken. De parking die ondertussen minstens overvol was en er was nog steeds volk aan het toestromen.
We hebben geen echte file gehad eenmaal terug op de ring (het was nog vroeg genoeg, zelfs op een vrijdag) maar in Gent stevig aanschuiven omwille van een kleine kopstaart botsing. En dan kan ik me echt verschrikkelijk opwinden over het gedrag van de andere chauffeurs. Het is al file en iedereen moet lossen en opnieuw aansluiten. Er zijn er dan natuurlijk die niet echt aansluiten en nog ruimte voor een auto of vier tussenlaten met hun voorligger of tergend traag de leemte voor hen aanvullen of gewoon niet attentief zijn en de krant zitten lezen of iets (soms denk ik ook slapen). De fantastische Saxo voor mij was minstens een combinatie van al deze en had zelfs nog de extra afschuwelijke gewoonte om op een helling niet altijd even adequaat te remmen zodat hij een bepaald moment – toch misschien dat dutje – een meter achteruit bleef bollen en zelfs niet eens doorhad dat hij tot tegen mijn fantastische bolide bolde.

Wat er ook van is, mooi op tijd thuis geraakt en toch wat wijzer. Het was het waard (maar het zal toch waarschijnlijk de laatste keer zijn).

Mar 09

Gisteren was het werkavond in de diaclub met als fantastisch thema: ballen en bollen.

Vlug thuis gekomen gisteren namiddag na een relatief drukke (vooral vergader-)dag, de kindjes opgevangen (want bij lieftallige had ook verplichtingen), nog snel wat info bijelkaar geschreven voor de inschrijving van de 2daagse, en dan nog snel de nodige attributen zoals ballen en bollen verzameld om dan helemaal opgefokt iets te laat op de werkavond aan te komen.

Geen mentale voorbereiding (is dit wel nodig), geen echte inspiratie en eigenlijk alles behalve in de mood.

Daarna nog gemerkt dat ik, bij gebrek aan een deftige flitser, mijn kaartje vergeten was die mijn flitslicht ombuigt zodat enkel de studioflitsers hun werk deden. Dan maar een vergeten enveloppe zo geplooid dat dit wel lukte, maar verre van optimaal.

Toch een paar opnames gemaakt maar eigenlijk niets dat het tonen waard is – zelfs niet na stevig bewerken – om als foto verder door het leven te gaan. Misschien wel iets dat volledig op de achtergrond staat en van die toestanden.

Het was dus echt mijn dagje niet….

Mar 06

En we zijn nog maar halfweg!

Mar 05

Net de eerste aflevering van The IT Crowd aan het bekijken.

Sommige van de grappen zijn al even muf als het decor, maar ik kan me toch soms niet inhouden van een keer ferm te lachen.
En nog beter… tot nog toe geen opvallende fouten kunnen vinden zoals al te vaak voorkomt.

En het duurt niet te lang (ca. half uurtje).

Natuurlijk zijn wij geen dergelijke sociale rampen, nee toch?

Mar 05

Gisteren naar de op twee en op één nan laatste aflevering gekeken van Carnivale.
Deze namiddag was dan eindelijk het moment om naar de laatste aflevering te kijken.

Na iets minder dan twintig seconden had ik al door dat er chronologisch iets niet juist zat (heel gemakkelijk trouwens door dat er een dode in de zogenaamde vorige aflevering in een van de eerste shots nog levend rondhuppelde).

Blijkbaar hebben ze de nummers van de episodes door elkaar gehaald en 24 en 23 zomaar omgewisseld.

Toch maar kijken voor het volledige verhaal te kennen, kwestie van de details genoeg te kennen.

Nu, wat hoopvol is, is dat het einde open is en dus de mogelijkheid bestaat dat er nog een derde seizoen komt. Alhoewel er nog niets te merken is hiervan op de site van HBO, behalve speculaties dat al het geld van HBO naar Rome gegaan is en dat bijgevolg er nu niet veel meer over is voor het derde seizoen van Carnivale.

Mar 04

Een tijdje geleden het tweede seizoen van Carnivàle beginnen volgen op Canvas.
Eerste alles proberen op te nemen – wegens een vrij ontoegankelijk uitzendschema voor mij – daarna maar heel den boel gedownload via een hoop aanbieders.

Ik kan de serie niet genoeg aanbevelen. Het vergt een inspanning en je moet eigenlijk van aflevering 1 volledig volgen. Instappen halverwege is iets moeilijker voor de verhaallijn.

Nu was ik al op de drie na laaste episode geraakt en deze namiddag, terwijl vrouw en dochter shoppen waren en zoonlief aan het genieten van zijn broodnodige middagdutje, de op twee na en voorlaatste aflevering bekeken.

Spannend! Ik was dus compleet de wereld rondom mij vergeten op één of andere manier. Nu was het wel enigszins duidelijk dat het einde van de reeks nadert en dat het aantal beschikbare minuten niet kon uitgebreid worden. Met andere woorden heb ik het gevoel dat ze het tempo van de voorgaande afleveringen niet echt hebben gerespecteerd en zelfs hier en daar een paar sprongen gemaakt hebben in het verhaal die je later via deductie maar zelf moet samenstellen.

Hoe dan ook… nog 1 aflevering te gaan en ‘t is gedaan…

Wat dan doen met de leemte die gevallen is?

Nu heb ik gelezen dat er op Channel 4 een nieuwe serie begonnen is over de sector: The IT Crowd. Yummie…

Mar 03

Deze morgen in het anders vrij goeie radioprogramma Voor de Dag iemand (Patrick Herbots) horen zeveren over de vergunningsplicht van bedelaars.

Bij de start van het interview was ik nog steeds niet zeker of het hier al dan niet een parodie, een aanklacht tegen gezond verstand of een complete misplaatste uiting van zelfernst was, maar hoe verder het interview vorderde, hoe duidelijker het werd dat de man zichzelf echt serieus nam, de interviewer (geen idee wie dat was) geen poging deed om het volledig van de pot gerukte voorstel te minimaliseren of niet te serieus te nemen.

Vooral het feit dat bedelaars voortaan enkel nog kunnen getolereerd worden als ze voorzien van de nodige sticker die duidelijk aantoont dat ze een geaccepteerde bedelaar zijn. Welke vorm/kleur de sticker precies zal hebben, is nog niet geweten maar historisch kunnen er misschien een paar suggesties gedaan worden.

Ook moet er dringend werk gemaakt worden van de oplichters onder de bedelaars. Er zijn, volgens onze Patrick, immers bedelaars die hoesten en niet eigenlijk echt hoesten. Op die manier verzieken ze blijkbaar het vak. Deze oplichters moeten gerechterlijk vervolgd worden om de stiel terug te zuiveren.

Nog fantastisch in het interview was dat ook het bedelen an sich, blijkbaar wel een aanvaardbare solciale bezigheid, ook moet beperkt worden in tijd en ruimte.
“De bedelaar mag zich niet langer vertonen op grote publieke plaatsen. Het gaat toch niet op dat een normaal mens op bijvoorbeeld de grote markt terwijl hij rustig een koffie zit te nuttigen zomaar gestoord wordt of aan de arm wordt getrokken door een bedelaar. Hij mag gerust met zijn potje aan de ingang van de metro staan of zelfs op het perron.”

Bedankt Patrick. Op deze manier heb ik het gevoel dat onze samenleving er een stuk beter op zal worden.

Mar 02

Ik help al een tijdje mee met het boekje van de diaclub. En we waren aan nummer 250 dus het ideale moment om eens stevig aan de layout te schudden om het op die manier een iets eigentijdsere look te geven.

Eerste vraag is natuurlijk wat de layout zal zijn, dan met wat we die gaan maken en dan natuurlijk wie het geheel gaat invullen.

De layout was een groot gat. Veel gedachten maar niet onmiddellijk vlot realiseerbaar – ieder zijn job zekers.

Dan maar gegrepen naar het programma om de layout mee te maken. Begonnen met de echte tools zoals een Adobe Indesign maar dan onstond onmiddellijk het probleem dat niet iedereen zomaar over Indesign beschikt en alles terug bij mij kwam. OK, het is maar 1 keer in een maand maar er kruipt toch snel iets meer dan een avond in.

Een ander programma kiezen voor een iets vlotter in gebruik en beschikbaarheid: MS Publisher. Zeker niet het kwalitatieve programma om fantastische layouts mee te maken e.d. maar best wel te doen.
Eerst eens rondgewandeld in de beschikbare templates. Niet dat ik die templates echt wil gebruiken; zeer zeker niet; valt veel te veel op dat dit echt out of the box templates zijn. Wat die templates wel kunnen is een aanzet geven.
Nu, geen template leek me sober genoeg. Dan maar zelf iets in elkaar steken.

Tjah. Publisher is duidelijk een huis-tuin-keuken programma en bieden wel enige flexibiliteit, maar om iets helemaal naar je hand te zetten…

Ander bijkomend probleem was de tijdsdruk. Vandaag moest het boekje klaar zijn, wat in de praktijk betekent dat gisteren voor het slapengaan (uur niet gespecificeerd) niet enkel de vormgeving maar ook de volledige inhoud moest af zijn; en het was zo.

Of ik – en de rest – helemaal tevreden ben over dit geheel? Niet direct, maar we zijn op weg.
Iets meer kleur, iets minder strak en natuurlijk iets meer inhoud.
We zien het wel evolueren. Ik wacht op feedback van de lezers.

En ja, het boekje kan je vinden op http://www.blandia.com.

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online