Feb 28

Een tijdje geleden van onze vrienden van Test Aankoop de mogelijkheid gekregen om een proefabonnement te nemen op hun fantastische magazines. Indien ik op het aanbod zou ingaan – twee maanden gratis en voor niets het magazine ontvangen, daarna aan verminderd tarrief voor het eerste jaar en vooral ten allen tijde op eenvoudig verzoek en zonder vertraging het abonnement stopzetten. Nog leuker was het om als welkomstgeschenk een MP3 speler te ontvangen en als ik tijdig hun bon instuurde, ik er nog een draadloze (op FM) koptelefoon er zomaar voor niets en helemaal gratis erbij kreeg.

Het eerste set boekskens heb ik al mogen ontvangen en ik moet eerlijk zeggen ook met interesse gelezen.
En vandaag ook de geschenken toegestuurd gekregen. De doos was iets te groot voor in de geïmproviseerde brievenbus (een wijnkistje van weleer waar net 3 al geconsumeerde flessen in passen, dit voorzien van twee planken langs beide kanten om het kistje enige hoogte te geven en voorzien van een extra brede gleuf) en stond netjes te wachten aan de voordeur op de eerlijke vinder (mezelf, alhoewel mijn ega me voor was).

De MP3 speler al heel even uitgetest. Buiten de niet onmiddellijke voor de hand liggende en nogal omslachtige bediening, lijkt me de kwaliteit toch wel iets beter dan het ding er op de folder eruit zag. Wel nergens een spoor van het merk terug te vinden. Vooral vervelend als in de zeer uitgebreide papieren handleiding staat dat updates van de firmware kunnen gedownload worden van de website.
Nog wat zoeken en prullen om toch maar een referentie te vinden.
Tot nog toe als enige aanknopingspunt iets gevonden van “soni-mos” maar dat helpt niet echt verder.

Vragen of ik mag wisselen met een iPod Nano ofzo lijkt me niet onmiddellijk iets waar een positief gevolg kan aangegeven worden. Iemand?

Feb 26

Dit weekend eens stevig de wandelschoenen aangetrokken. Vooral figuurlijk dan aangezien ik geen wandelschoenen heb.

Een kleine 8 km zaterdagvoormiddag, een extra 6 km zaterdagnamiddag en nog een surplus van 6 km zondagmiddag.

De geplande tochten werden afgewerkt, de nodige PR verzorgd (natuurlijk voor onze wandeling op 6 en 7 mei als New Balance Tweedaagse van Vlaanderen in Blankenberge, de algemene vergadering van de vzw gehouden en héél lekker getafeld.

En wat de voeten betreft; die zijn bij mijn nog dik in orde: geen blaren, geen pijn. Die van mijn lieftallige enkel een waterhoudende bobbel. We zijn gespaard gebleven als absoluut geen doorwinterde wandelaars.

Feb 24

Grote volksverhuizingen dit weekend.

Dit weekend is het Carnaval. Allemaal op straat, de argeloze man op de straat bedelven onder confetti, de tongen laten loskomen over de maatschappelijke kritiek die een praalwagen wil uitdrukken, het springen van been op been om de tenen niet volledig te laten bevriezen.
Nu is er in Blankenberge een redelijke traditie wat carnaval betreft. Het is dan ook een winter top weekend. Spijtig (ja?) dat ik niet kan meegenieten van al dit moois.

Dit weekend is het bestuursvergadering van de tweedaagse. Dit betekent in de praktijk zaterdag eerst wandelen (toepasselijk de Karnavaltocht), nog wat meer wandelen misschien in de krokustocht daarna algemene vergadering ergens in het verre Herentals. En dan, na ongetwijfeld een verkwikkende nachtrust, nog een beetje wandelen. Terwijl de ene helft van Vlaanderen carnaval aan het vieren is, trekken wij onze wandelschoenen aan op (ingebeeld trompetgeschal) De Nationale Wandeldag. En weet je welke toch wij kiezen: Op ontdekking met de Trappisten.

En dan zeggen dat het weekend er is om uit te rusten zekers… (wil ook graag deze redenering niet omdraaien en zeggen dat ik beweer dat de week is om te rusten van het weekend, wat dat is het zeker niet. Wanneer er dan moet uitgerust worden is een vraag dit op dit ogenblik niet echt beantwoord kan worden behalve met “‘s nachts“, edoch dit volledig terzijde)

Feb 17

Een anderhalf jaar geleden hebben we een groot deel van onze servers en storage vervangen door blade systemen voor de servers (minder plaats nodig in het rack, door de band beter te beheren) en een SAN voor de storage.

Nu is het met de SAN een beetje zoals met de het Belgisch weer. In se is het niet slecht, het kan plots keren zonder dat we echt weten waarom maar vooral de perceptie is niet bijzonder positief.

Deze nacht nog een volledig nachtje doorgewerkt (na een al ongelooflijk drukke dag) om alle firmware, drivers, etc up te daten van alles wat ook maar met de SAN te maken heeft (servers, controllers, switches, disken, etc) maar blijkbaar zijn de bestaande problemen daar niet echt mee opgelost.

‘t Is toch altijd iets met geavanceerde technologie…

Feb 12

Mijn stemming is vandaag naar het weer: neerslagtig en koud.
Langs de andere kant ook een beetje wit en vredig, maar toch liever zonnig in alle eerlijkheid.

En het ergste is natuurlijk dat die verdomde sneeuw niet zal blijven liggen maar tegen hier en een paar uur een pap is die aanvriest en vanavond/vannacht/morgenochtend iedereen het alleen maar moeilijk maakt.

smeltende sneeuw… bah!

Feb 12

Op de vorige vergadering van de diaclub (Blandia indien dit nog niet duidelijk zou zijn) stond alles in het teken van het jaarthema van vorig jaar: bushokjes.

Nu had ik nog geen enkel bushokje gefotografeerd in het laatste jaar – “geen tijd” is hier niet echt een geldig excuus maar eerder iets van “het paste nooit echt in de context, ofwel geen toestel mee, ofwel geen schoon hokje, ofwel geen tijd, ofwel geen goesting, ofwel nog iets anders.
Dan maar iets vroeger dan voorzien vertrokken van op het werk – 16h30, vroeger kon niet echt – en hopen op onderweg nog een mooie opname te maken.

En het zat relatief mee: een betrekkelijk mooie hemel/zonsondergang en toch wat inspiratie.

Eén van de vele foto’s die ik tenslote heb overgehouden is de volgende.

bushokjes Pieter

Nu is deze foto verre van perfect: de achtergrond is niet helemaal scherp, de belichting is niet optimaal, maar het was dan ook gigantisch haasten om mijn wagen te draaien toen ik de bus zag aankomen, mij op te stellen, de instellingen te testen en een opname te maken. Grootste probleem is dat ik die sluitersnelheid eigenlijk een statief nodig heb en daar (nog) niet over beschik.

Mijn opname is spijtiggenoeg niet ver geraakt in de wedstrijd. Deels te wijten aan de projector die alle donkere delen volledig deed dichtslaan, deels door de kwaliteit van de andere opnames.

De winnaar van de avond is niemand minder dan Marc met de onderstaande opname

bushokjes Marc

Ik ga in ieder geval mijn toestel en techniek nog wat bijschaven voor de werkavond de volgende keer met als fantastisch en niet onmiddellijk begrensd thema “Ballen en Bollen”. Fun!

Feb 06

Deze namiddag bijna de volledige namiddag op een werf rondgewandeld maar nog veel meer stilgestaan.
Op zich is dat niet zo erg, ware het niet dat het alles behalve warm is buiten en dat het volledige gebouw zo goed als ontmanteld is. In de praktijk betekent dit dat het binnen minstens even warm is als buiten maar dat er ook nog wat extra tocht bestaat tussen twee gaten waar later ramen en vensters in komen.

Eindresultaat van 3 uren te plaatse:
– ijsklompjes als tenen
– ijsklompen als voeten
– ijsklompjes als vingers (het typen begint opnieuw te lukken)
– door en door koud

Toch misschien een warme douche van een half uur overwegen om weer warm te krijgen.

Feb 05

Vrijdag voor de eerste keer naar Comedy Casino gekeken.
En vooral omdat ik langs verschillende kanten gehoord heb dat het echt de moeite waard is en omdat standup comedy toch wel in de lift zit.
De trailers voor deze uitzending konden me echt wel over de schreef trekken.

Nu, BAH! (jawel, in hoofdletters)

Ik heb me moeten inhouden om niets te gooien, geen awoert te roepen of gewoon te blijven kijken. De trailer was dus een samenvatting van alleen de goeie momenten.

Wat er ook van is, de vrijdag zal ik toch naar iets anders kijken vrees ik.

Feb 04

Het is al een tijdje dat ze hier aan het praten zijn over het opstarten van een school overkoepelende buitenschoolse opvang.
Het heeft lang geduurd eer het er was, maar nu maandag starten ze er echt mee.

En dat zullen “ze” geweten hebben. “Ze” is in dit geval de mensen van IBO zelf (Initiatief Buitenschoolse Opvang, het comité dit de organisatie op zich neemt), de verschillende directies en natuurlijk ook de ouderraden en ouders.

Het grote probleem rond dit alles is niet zozeer de praktische zaken maar vooral de communicatie die al dan niet gevoerd werd rond dit alles.

Nu maandag start de opvangen en maandagavond gaat er een speciale vergadering door voor de ouderraden. We zijn benieuwd want we willen er toch echt wel iets goeds van maken.

Gisteren, vrijdag, in de rapte eens een bezoekje gebracht aan de plaats waar het maandag allemaal om gaat. Het is nog niet helemaal afgewerkt (de helft van het laminaat was al ‘geklikt’ de andere helft zat nog in de dozen) maar het zag er in ieder geval een stuk beter uit dan wat de geruchten deden uitschijnen.

Laat ons wachten op én de vergadering én de inspanning van de vakmensen dit weekend.

Feb 04

Vandaag was het de viering van Maria Lichtmis (eigenlijk op 2 februari).
Dit komt in grote lijnen hier op neer dat dit de dag is dat de kinderen gevierd worden.
Terugkerende naar de Christelijke traditie is dit de dag, veertig dagen na Kerstmis, waarop Maria en Jozef de kleine Jezus naar Jeruzalem brachten om het te laten zalven. Op die dag werd hen ook duidelijk gemaakt door Simeon dit dit kind ‘een licht dat schijnt voor alle mensen’ is.

Dus licht en kinderen.

Traditie is dan ook dat dit een pannekoekendag is. Waarom precies is met niet helemaal duidelijk, als er maar pannekoeken zijn!

In de praktijk zijn we vandaag het plaasteren wiegje gaan ophalen in de kerk waar Tijs gedoopt werd. De traditie is dan dat alle ouders die in het voorbije jaar hun kindje lieten dopen er hun wiegje kunnen meenemen. En ik had het ‘voorrecht’ om ook een stevig christelijk ge-inspireerde tekst voor te lezen over wat opvoeden is in diezelfde context. Dat was echt lang geleden dat ik dit nog had gedaan.

Daarna de volgende traditie verder gezet en ons thuis op de pannekoeken gestort. Niet te veel natuurlijk, kwestie van de lichaamelijke expansie niet extra te bevorderen.

Fun!

Feb 02

Vandaag op een paar meter van de toekomst van ons vorstenhuis gestaan.

Prinses Mathilde was op bezoek op ‘t werk (Europacollege). Niet dat ik een royalist ben, maar ook niet tegen eigenlijk.

Waar ik wel van relatief onder de indruk was, was van de persbelangstelling.
En naar ik kon vernemen, zijn dat niet altijd de meest gentille mensen. Als je niet spontaan voor de aandraven massa uit de weg gaat, zorgen zij er blijkbaar wel voor – elleboog-, knie- of cameragewijs – dat je even aan de kant gaat.

Hoe dan ook, ze ziet er even charmant uit of zelfs nog charmanter dan “in de boekskes”. En ze lijkt me ook iets groter dan ze in diezelfde triviale publicaties laat blijken.

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online