Jan 29

Lees ik netzo – ter absolute voorbereiding van deze post – in de e-Van Dale:

smurrie
smur·rie
de; g.mv.
(1901-1925) van smeur, o.i.v. derrie

1 · vuile weke stof
synoniem: vuil
doe die smurrie van je schoenen

2 · (Bargoens) tabak

En laat het nu absoluut het eerste zijn en dan ook zoals in het voorbeeld.
In de iets late namiddag – na het obligatoire namiddagslaapje van Tijs – voor de zeldzame keer strandwaarts getrokken om met volle teugen te genieten van deze koude maar vrij heldere dag.
We waren nog maar pas het strandopgetrokken toen Inge het opviel dat ze daar op die specifieke plek iets vlotter en dieper in het toch ietwat harde zand wegzakte.
Onze immer sympathieke en ook “ik geloof het niet todat ik het zelf gezien en ondervonden heb” Fien ging ook vlug op die plek staan.
Haar gewicht kan het niet zijn, maar het relatief kleine vlak waar haar gewicht moet op verdeeld worden, zorgde er toch voor dat ze tot haar enkels in de “smurrie” wegzakte.
Eerste idee was teer, tweede idee was gewoon verschrikkelijk en stinkend slijk.

Hoe dan ook, de wandeling moeten afbreken wegens te veel vuiligheid op de nieuwe schoenen van Fien (ze had ze ocharme nog maar 5 dagen en was eindelijk van het stadium verlost dat ze er ook mee zou willen slapen).

De tranen gedept, de met tranen doordrenkte dweilen uitgewrongen en met veel water, precisie de kleine kleurnaunces terug naar boven getoverd.

Een welgemeende “awoert” de mensen die de jachthaven baggeren en zomaar een familiale zondagnamiddag verknoeien.

Jan 28

Eindelijk weekend!

Het was me weer een weekje met veel werk voor ‘t werk, voor de tweedaagse en ook thuis.

Gisteren nog een keer heel vroeg begonnen om een paar firmware updates te installeren op onze SAN (controllers en disken).
En deze keer niet echt Murphy tegengekomen.
Dit wil natuurlijk niet zeggen dat alles van de eerste keer gelukt is en dat er niets onverwachts gebeurde, maar alles was op tijd weer life. Buiten de aangekondigde downtime zal er niemand last gehad hebben van de werken.

Gisteren dan ook echt moe thuisgekomen en nog wat verder gewerkt aan de mailing en website van de 2daagse.
De mailing in ‘blote’ vbs en Excel als source maar nog even wachten op een paar gegevens.
De website zal niet lukken in Drupal. Net iets te weinig tijd gehad om alles uitgewerkt te krijgen. Het zal in eerste instantie met Notepad++ zijn en zonder al te veel CSS. En zoals beloofd, 1 februari gaat de site nieuwe stijl life!

Trouwens, Notepad++ blijft toch één van de betere tools die ik het laatste jaar ontdekt heb. Ik kan het alleen maar aanraden.

Jan 24

Waarom zeg ik dit nooit. Het zou echt waar eens opluchten.

Jan 22

Een tijdje gelden het volgende gelezen in een nieuwsbrief van ZDNet.

Ik vraag me af of die redactie iets anders doet dan losse items vergaren en erop gooien.
Het kan natuurlijk ook dat ze eropuit zijn om verwarring te zaaien. Veeleer denk ik dat ze eerder op het vervreemde effect uitzijn tussen het officiële en het officieuze.

Hoe dan ook, de patch is er, officieel en is een de facto verplichting of je moet jouw computer maar loskoppelen en in de eerste acht jaar niet meer online brengen.

Jan 14

Eerder deze week serieus wat miserie gehad met de mailservers. In eerste instantie was er een kleine mailstorm waardoor de queue’s dermate aangroeiden en de server zich ook af en toe verslikte. In tweede instantie was er het probleem van een gigantische mailloop. In derde instantie was er natuurlijk de instabiliteit van de extra software die nodig is om alles wat veilig te houden: GFI mailessentials en McAfee/Nai Groupshield.

Evensink en Exchange… Ik vrees dat het niet altijd de beste combinatie is.
Ondertussen sinds gisteren alles weer stabiel gekregen.

OEF!

Jan 12

Een tijd gelden van Nikon de vrij onplezierige melding gekregen dat het type batterij (EN-EL3) van mij D70 best gevaarlijk kan zijn en kan oververhitten. (meer info terug te vinden op de website van Nikon).
Ik heb dan ook ergens eind November het nodige gedaan en de gevaarljke batterij opgestuurd. De begeleidende brief sprak van 10 tot 15 dagen om deze te vervangen.
Ik heb vandaag – eigenlijk gisteren woensdag – een melding gekregen dat ik mijn nieuwe batterij binnen de 5-10 werkdagen mag ontvangen.
Een geluk dat ik nog een reserve batterij heb anders geen foto’s van de olijke gebeurtenissen in december en januari.

De brief is anders wel keurig maar toch de vraag wat ‘Gesuggereerd antwoord’ doet. Zou dit echt maar een suggestie zijn of toch hun definitief standpunt?

Jan 12

Het is al een tijdje dat we redelijk wat miserie hebben met de mailservers op het werk.
Het zijn niet zozeer de eigenlijke servers zelf (Exchange) maar veeleer de gateways.
Om ons deugdelijk te beschermen tegen alles wat slecht en vals is, hebben we natuurlijk een anti-virus erop gezet en daarnaast ook nog een spamfilter.

Nu is het zo dat sinds begin van de week alles een beetje langzaam begon te werken.
Eerste diagnose was een vrij groot volume aan mails (in en uit) die zorgden voor extra lange queues.

De eigenlijke mailserver kan best overweg met het groot volume, maar de toegevoegde waardes hebben er iets meer last van.
Zo is het vrij duidelijk dat NAI/McAfee Groupshield alles behalve stabiel werk onder langdurige stress. Groupshield laat niet in zijn kaarten kijken en toont op geen enkel moment dat het niet goed functioneert, maar ondermijnt wel de stabiliteit van ongeveer al de rest op de server.
Een tweede component die het ook wel eens laat afweten onder vrij grote druk is IIS zelf. De nieuwste Exchange (in casu 2003) werkt met IIS voor de smtp connecties. Nu gebeurt het ook af en toe dat inetinfo.exe een volledige CPU opslorpt en er geen mail meer in of uit gaat. Enige oplossing is inetinfo.exe killen en kijken of het betert. Het ware natuurlijk leuker geweest indien de SMTP service zou crashen. Dan kunnen we dit opvolgen in de eventlog en ook instellen dat hij automatisch moet herstarten.
Een derde issue, en dit is de grootste reden van mijn slaaploze nacht, is het feit dat Exchange in combinatie met GFI Mail Essentials niet al te best overweg kan met mailloops. Je zou denken dat dergelijke producten volwassen genoeg zijn om dergelijke lussen op te vangen, maar nee. Probleem ontstaat natuurlijk als de mail ontspruit uit een massmailer virus die vertrekt van een onbestaand adres naar een onbestaand adres.
Hoe dan ook, er waren verschillende van die lussen bezig en op die manier kan er niet echt meer gesproken worden van een vlot e-mail verkeer. Alles met de hand uitkuisen (anders blijft het spelletje voortduren) dan maar en opvolgen.
En ik kan je verzekeren dat een goeie 40000 mails proberen logisch te analyseren over een relatief trage link niet je dat is.

Wat nu om dit niet meer tegen te komen morgen of volgende week? Tjah, een ander product dan Groupshield lijkt me aangewezen, een andere product dan GFI MailEssentials behoort tot de mogelijkheden en vooral SMTP in de originele vorm afschaffen en overstappen naar SPF (Sender Policy Framework) of iets gelijkaardigs.

Blij dat het opgelost is maar toch iets minder dat het zolang moest duren. Misschien nog een uurtje de ogen toe in de zetel? We zien wel.

Jan 09

Vandaag is het woord dat ze verklaren bij OED een wedgie.

Dit doet me dan ook spontaan terugdenken aan die ene aflevering van “In de gloria” waarbij – op de blijde intrede van Filip en Mathilde ergens ten lande – een van de twee Mathilde een BIR ging trekken.

BIR staat dan ook voor “Broek In Reet”.

Hoe dan ook, de verklaring van het Engelse equivalent.

wedgie, n.2

DRAFT ENTRY Mar. 2004

slang (orig. U.S.).

Brit. /{sm}w{ope}d{zh}i/, U.S. /{sm}w{ope}d{zh}i/ 

Forms: 19- wedgie, wedgy. [< WEDGE n. + -Y6.] 


    An act of pulling the cloth of a person’s underwear,
trousers, etc., tightly between the buttocks, esp. as a practical joke; any positioning of a person’s underwear, pants, etc., resembling the
result of such a pulling.

1977 J. LANGONE Life at Bottom iii. 31 ‘What’s the matter sir, you ain’t never had a wedgie?’ ‘What’s a wedgie?’ ‘Well, sir, that’s when they grab you right there by the ass of your trousers and give ‘er a good tug.’ 1987 D. F. WALLACE Broom of System (1993) 370 Neil Obstat had been given a wedgie..in the boys’ locker room..and had been left..hanging by his underwear from a coat-hook in the hall.
1999 Rolling Stone 18 Mar. 73/2 Jack..and Jane..are twins so psychically linked that Jane knows when Jack has a wedgie.

Jan 08

Daarnet in de finale van Eurosong – niet dat ik me een uur kan bezighouden naar een dergelijk programma te kijken, al die mensen die het programma gebruiken als springplank of om een comeback te maken terwijl ze er nooit echt geweest zijn – Bart Peeters een spontaan ingestudeerd grapje weten ten berde brengen in de trant van “2005 natuurlijk! Heb ik 2006 gezegd? ‘What’s another year?’ op zijn Johnylogiaans.” Haha.
En daarna net het begin van het concert van Clouseau gezien met de melding “December 2006”.
Het zal mij ook wel overkomen de volgende dagen, alhoewel de kans zelfs bestaat dat ik nog 2004 ergens durf te zetten, of beter nog, 2007. Bwah… ik zal wel de automatische datum invoer functie van Word/Excel/… gebruiken zekers.

Jan 08

Morgen weer werken. Na een weekje vakantie – vooral sociale verplichtingen die alles behalve onaangenaam waren natuurlijk – opnieuw vollenbak beginnen.

En ik zal er goed vroeg aan beginnen morgen. Na de netwerkmigratie van de laatste week van 2005 (zie ook hier) verwacht ik geen grote problemen morgenochtend, maar er zullen wel hier en daar een paar foutjes opgetreden zijn: een verkeerde vlan op een poort gezet, een verkeerde patch uitgevoerd, etc.

Hoe dan ook, vroeg beginnen zodat de meeste mensen al vrij snel alles netjes opgelost krijgen. Daarna een vergadering ivm de multimedia inrichting van onze nieuwe campus in worden: Verversdijk. In de namiddag een paar vergaderingen rond een verbouwing van een residentie.

Laat ons hopen dat de eerste werkdag van 2006 er een is die op een katholiek (wars van ieder geloofseigenheid en enkel een linguïstieke uiting) uur gedaan is.

Jan 07

We zijn al een bezig met in het weekend alles te wasen en te drogen.
Samen waren we er enigszins van overtuigd dat vanaf 1 januari het bewuste nachttarief ook geldig was in het weekend.
Bij controle van onze teller bleek echter dat overdag de dagteller verhoogde.
Zou er ergens een adertje onder het gras zitten (moeten wij een nieuw contract afsluiten, is dit enkel geldig voor nieuwe abonnees, is de programmatie nog niet overal gebeurd?).
Dan maar eens rondgeneusd (http://www.vreg.be/vreg/particulieren/faqpartfact.htm#k) en blijkbaar hebben we ons van een jaar vergist. De maatregel gaat pas van start in 2007.
We gaan maar zolang niet wachten zeker?

Jan 07

Het is al een tijdje dat ik aan het uitkijken ben naar een goeie cms om de website van de 2daagse te beheren.
Op die manier kunnen verschillende mensen van de 2daagse zelf stukken van de content beheren zonder dat ze moeten wachten op overbezette mensen gelijk mezelf om dit te doen.
Een andere reden is om nog wat extra features toe te voegen aan de website zoals een uit de kluiten gewassen gastenboek, een forum, een systeem voor een nieuwsbrief, een foto album en dit allemaal in eenzelfde layout etc.

Een eerste test was Joomla (voorheen Mambo) maar dat was veel te omslachtig voor een leek om te gebruiken.
Een tweede test was Typo3 maar dat was dan aan de kant van de beheerder veel te veel werk om in te stellen.
Voor er een derde kwam toch nog even grondig http://opensourcecms.com bekeken en ook gezien wat er in combinatie met Dreamhost mogelijk was.
De keuze is dan ook een paar weken geleden op Drupal gevallen. Ergens een klein probleempje om dit ge-installeerd te krijgen op Dreamhost, maar dankzij de fantastische uitleg op http://wiki.dreamhost.com/index.php/Drupal alles mooi gestart gekregen.
Deels door de gigantische hoeveelheid werk de laatste weken en de vrij persoonlijk drukke week deze week echter er niets mee gedaan. Tot gisteravond. Dan heel even een gratis BE domein geregistreerd en nu maar experimenteren zekers.
Ik speel nog steeds met het idee dit tegen eind januari de volledig vernieuwde site van de 2daagse live te hebben (met of zonder Drupal).

Jan 07

Daarnet een mailtje van Dreamhost gelezen. Blijkbaar zijn ze in een vrij goeie bui en willen ze een groot deel van de concurrentie voor zijn.

First off, we’ve just QUADRUPLED disk space on all our shared hosting plans! The disk space growth rate on all shared plans has also QUADRUPLED!

This is retroactive for all current customers as well, and don’t worry, you don’t have to do anything, it’s all already happened!

Note that this doesn’t automatically up any user quotas you may have set through the web panel.. it just ups your overall account limits.

We’ve also OCTUPLED (eight times) bandwidth on all plans (including dedicated servers)! The bandwidth growth rate has also octupled, and don’t worry, you don’t have to do anything to get the new values for this either.

That’s really a LOT of disk and bandwidth.

hmmm…. 20GB webspace

Jan 06

Hip hip joechei! Morgen begint op Canvas de tweede reeks van het door mij fantastisch bevonden Carnivàle.

Een groot jaar geleden (niet als referentie gebruiken wegens absoluut niet meer zeker) meer dan geboeid zitten kijken iedere vrijdagavond. Minder geslaagd was dat ik de enige huize Corneillie was die dit een goeie en boeiende serie vond.

Een groot awoert echter omdat ze de serie op een nogal vrij laat op de avond uitzenden en dit op zaterdag. Dit betekent dat ik naar alle waarschijnlijkheid geen enkele keer de serie live zal zien.
Hoe precies dan wel? Geen idee maar zo’n doos met DVD recorder en HDD ware nu wel handig.

Jan 05

Gisteren voor de verandering nog maar een keer miserie gehad met onze fantastische Renault Scénic (duidelijk te lezen met veel sarcasme).

Deze keer was het niet echt ernstig maar toch voldoende om niet meer op eigen kracht thuis te geraken. De kabel van het gaspedaal was eraf gesprongen. Ik voelde het onmiddellijk toen mijn gaspedaal naar beneden klapte. Resultaat: geen cm meer vooruit op motorkracht. Nog een geluk (bij een ongeluk) dat dit niet gebeurde op de weg zelf maar op de parking van de winkel die we net verlieten.

Dan maar zelf eens kijken of het te fixen was. Een geluk dat de fijne ogen van mijn anders niet techsavy Inge al snel het euvel gezien had. Een ijzerdraadje kan wonderen doen. Nu heb ik geen voldoende in mijn ijzerdraad-bevestigen-aan-een-afgesprongen-gaskabel kunsten om hiermee van Brugge naar Blankenberge te rijden. Daarom een goed beroep gedaan op Europ Assistance.

Met een fantastische Chevrolet takelwagen, die naar zeggen van de eigenaar een kleine 37 liter verbruikt bij normaal rijgedrag, waar onze beide snaken meer dan laaiend enthousiast over waren: springen, zwaaien, roepen, lachen; en dat allemaal op de achterbank zonder gordels (wegens geen gordelplicht en het puur ontbreken van de gordels zelf).

Hoe dan ook, goed maar met enige vertraging thuisgekomen.

Jan 03

Vandaag werd Fien 4! (en ik 34 maar dit is bijzaak/ondergeschikt en dat zal waarschijnlijk ook blijven.)
En wees maar zeker dat ze het goed wist. Nooit geweten dat ze van zover al de nachten kon aftellen zonder hulpmiddelen.
Nu heeft ze al de 24e haar kado van ons gekregen: een bed.
De 24e zijn we naar IKEA getrokken. Een fantastische datum blijkbaar. Bijna geen kat te zien, dus in alle rust kunnen shoppen. We hadden een iets groter jeugdbed in petto voor Fien maar de hele grote fout gemaakt haar te laten kiezen.

De eerste keuze was een volwaardig tweepersoonsbed (180×200). Dat was dus net iets te veel.
Dan maar verder zoeken naar een voor haar en ook voor ons valabel alternatief.
Alles wat we haar voorstelden leek niet echt in haar smaak te vallen totdat we deze zagen: wat wij dachten een ‘twijfelaar’ te zijn (140×200) en spotgoedkoop (€50 voor het frame, ca €250 voor frame, bodem en matras). Van dat specifiek bed echter is geen afbeelding te vinden op de IKEA site.

Niet te doen, ze verzuipt bijna in haar bed maar heeft al vrij snel de beschikbare ruimte opgevuld met twee reuzen van beren en nog vanalles.

Hoe dan ook, een zalig bed voor haar, een best estetisch te doen bed voor ons.

Maar terug naar vandaag. We zijn met Fien en een wat compagnie naar Knokke getrokken om de laatste Plopfilm te aanschouwen.
Dat ze genoten hebben! Met de mond open, af en toe opspringend maar vooral ongeloofelijke geboeid en meer dan geïnteresseerd.
Daarna de kleutercholesterol (en ook die van mezelf en eega) minstens op peil gehouden door het bezoek aan de McDonalds.
Commercieel? Jazeker.
Zeker van succes? Vrijwel zeker.
Goedgevuld en toch betaalbaar? Nog veel meer.
Spijt van de keuze? No way, het was fun en wat telde is dat Fien zich ferm heeft geamusseerd, de compagnie het even leuk vond en het voor ons in deze drukke en vermoeiende tijden een haalbare kaart was.

Jan 03

In de zoektocht naar fotolabs op Pixaco gestoten.

Zij leveren eveneens vrij goedkoop de foto’s af (weliswaar iets duurder dan foto.com voor de 10×15). Toch nog even verder neuzen op de site en dan kom je onherroepelijk leuke dingen tegen.

Zo kan je op http://www.pixaco.com/int/en/about/imagematerial.htm een foto vinden van een waarschijnlijk wel zeer belangrijk persoon van het bedrijf. Ik nodig je echter uit om eens een kijkje te nemen. Mijn vertrouwen is direct een stuk geslonken als ik zie dat dit een ingescand resultaat is dat op een vrij vuile glasplaat is genomen (of gewoon met een toetsel met een wel erg vuile lens ofzo).

Tjah…

Jan 03

Een tijd geleden hebben we de foto’s gemaakt voor de obligatoire – maar daarom niet minder hartelijke – kerst en nieuwjaarskaartjes. (zie ook http://www.pieter.org/2005/12/kaartjes.html). Het grote probleem bestond er echter in dat de foto’s nooit helemaal mooi werden afgewerkt (zie ook http://www.pieter.org/2005/12/nog-kaartjes.html). Dan maar nog een keer proberen maar opnieuw dezelfde miserie.

Dus geen kaartjes op tijd verstuurd, ondanks alle voorbereidingen.
Omdat ik toch de kaartjes die we gemaakt hebben willen versturen en ik niet al te veel zin heb om nog een keer hetzelfde mee te maken, dan maar gebeld naar de mensen van foto.com.
Het fantastische 0900 nummer gebeld en onmiddellijk een automated attendant aan de lijn met de zeer goed vertaalde boodschap “Pour Nederland Press twee”. Na het pressen op deux een waarschijnlijk Nederlandstalige man aan de lijn gehad die me op geen enkele manier kon overtuigen dat de volgende afdruk wel goed zou zijn.
Besluit: dan maar alternatieven zoeken bij de klassieke fotografen die misschien onmiddellijk ter plaatse afdrukken maken, kwestie van onmiddellijk te kunnen bijsturen. Helaas geen dergelijke zaken gevonden in de onmiddellijke omgeving die dit konden doen (ofwel gesloten, ofwel was het ter plaatse afdrukken enkel mogelijk vertrekkende van analoge beelden). Vandaag de zoektocht verder zetten maar zekers.

Voor hen die de kaartjes nog niet ontvangen hebben, dit zijn de twee varianten.

Wensen 2006 bleek Wensen 2006 donker
Jan 01

Zonet samen met Fien naar de laatste 15 schansspringers gekeken.

Ik vol sentiment. Dit was ongeveer het moment waar ik als kind (zo rond de 10 jaar) wakker werd en het een vast gegeven was om naar het schansspringen te kijken, dan nog op Brussel Vlaams.
Zij met de mond open. Nog nooit gezien dat iemand zo hoog en lang en ver en met planken aan de voeten kon vliegen en zeker toen ik haar vertelde hoe ver 125 meter wel is – “van waar jij nu zit tot over dat huis van onze buur zijn buur” – was ze het wel zeker:
Fien: “Dat durf ik niet hoor”.
Papa: “Ik ook niet. Dat is veel te hoog.”
Fien: “Maar jij bent toch een jongen. Jij kan dat toch.”

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online