Nov 29

Weekend o weekend,
Gij vloog voorbij zonder enige vorm van pieteit
Gij vulde de uren en minuten zonder weerga
Gij zoog hopen energie uit mijn botten
Maar gaf mij een vol gevoel

Om maar te zeggen dat het voorbije weekend stevig gevuld was.

Vrijdagavond spaghetti-avond van Fien haar school.
Zaterdag de blijde intrede van Sinterklaas in Blankenberge met daarna nog een feestje voor de kinderen in het Casino.
Zo goed als onmiddellijk daarna richting Kortrijk om de mensen van 10 jaar geleden in de IPSOC goeiendag te zeggen.
En zondag de volledige dag Stormtocht in Blankenberge.

Maar het was goed.

Nov 24

Vandaag gelezen op Tweakers.net dat seti@home ermee stopt (zie hier).
‘t Is te zeggen, het oude systeem dat puur seti@home deed, stop ermee.
Ik ben zelf al een tijde overgestapt op de BOINC client. Niet alleen omdat de oude statistieken niet meer proper werkten, maar ook omdat de client een stuk beter omspringt met resources (CPU, memory, units, etc.).

En… ik zit trouwens net een tijdje in de top 20000 users van BOINC zelf.
Hip Hip voor mezelf maar vooral mijn CPU(s).

Nov 24

5h en alles zit mee.
De temperatuur is niet echt gestegen (achterkant van de racks, de zogenaamde hot zone, is ca 24 ) en wat belangrijker is, is de vochtigheid ook niet is toegenomen.

Nov 23

Vandaag een alert gekregen dat de temperatuur in het serverlokaal iets te hoog was.
Gelukkig niet van die aard dat de systemen er last van hadden.

Een eerste blik werpende op de airco’s in het lokaal – het zijn er twee, eentje is onvoldoende om alles koel te houden en twee geven ook iets meer zekerheid – leek het of er eentje af stond.
Weer aangezet en blijven opvolgen.
Maar nee, een halfuurtje later stond het ene toestel weer af.

Stevig vloeken – vooral omdat we een paar weken geleden al gevraagd hadden aan de mannen die het onderhoud komen doen eens langs te komen maar we tot op heden nog niemand hadden gehoord/gezien – en hopen dat het opgelost kon worden.

Eerste noodoplossing: een venster van een aanpalend lokaal openzetten. We zuigen relatief veel lucht af van het serverlokaal naar buiten – de warme lucht moet op die manier niet gekoeld worden wat ons veel energie bespaart – en door een opening te maken naar buiten, brengen we lucht van rond de 5 graden binnen. Een geluk dat dit niet gebeurd op een snikhete zomerdag.

Tweede noodoplossing was wat servers uitschakelen en op een noodregime draaien, maar dat was gelukkig niet nodig.

De mensen van de airco waren en relatief vlug en konden enkel maar vaststellen dat er een lek moet zitten en we freyon verloren.
Dan maar bijvullen zekers.

Maar ach en owee, de airco bleef uitvallen.
Blijkbaar een probleem met de lps – ik weet dat dit ergens iets is van low pressure maar vraag me niet wat de s betekent – die foutieve signalen heeft.
De lps dan maar buitenspel gezet – don’t try this at home – en kijken wat er vannacht gebeurt.

Ik ga toch maar voor alle veiligheid de temperatuur nog een paar keer controleren tussen nu en morgenochtend. One never knows.

Nov 21

Een project in een universiteit (welke, volg deze link) is bezig een hoop cylinders van de rond 1900 te digitaliseren.

Ik ga me straks eens goed bezighouden met deze echte oldies te ‘plukken’ en eens zien hoe vlot deze kunnen verbeterd worden.

Nu niet echt het begin van de muziek maar wel van de muziek geregistreerd op een drager en opnieuw – weliswaar beperkt in aantal en in kwalitiet – afspeelbaar.

Nov 20

Het programma vind ik best al een tijdje leuk.
Gewoon de absurde en van de pot gerukte competities/wedstrijden.
Vaak gewoon fantastisch maar even vaak gewoon stom.

Ik kan me nog heel goed die aflevering herinneren met Bart De Pauw (zie hier en ook hier). Vind ik trouwens tot nu toe nog steeds de beste aflevering qua onderwerp maar ook qua fun. Die aflevering van met broer Coppens was ook niet slecht.

De aflevering van vandaag is ook echter niet slecht. Oké, het gaat maar over wat racen en auto’s rammen, maar 1) het is met Frau Vanthielen en dat is niet slecht en 2) ik zou dat zelf ook ongeloofelijk graag een keer doen en dan liefst ook met een camera op mijn gezicht. Vooral in de snelheid ben ik vrij curieus welke grimmassen er mij ten dele vallen.

Ooit misschien…

Nov 18

Van mijn zus en Jan gekregen.
Eentje voor mijn verjaardag en eentje voor Inge haar verjaardag.
Vroeger vlogen de sleutels altijd in een schuif (als ze er al in belanden) en nu hangen ze meestal netjes op hun plaats.

En als je niet wil hebben dat iemand ermee gaat lopen, doe je gewoon het spel op slot zekers…

Nov 18

Echt wel best grappig.

De kommomaan Bumper, Trite en hun welp.

De Homo Marginalis (met de fantastische welpen Kelly en Leslie)

De muziekjes, de flashbacks, de voice over van Vic.

Het jagen voor het winkelen.

De lokroepen: “toch a schoon weer hé”, “‘t is nog vroeg”
De lokvogel: De Jenny (van thuis hé).

En dan het einde… het uitzetten van de welp in de natuurlijke habitat van de kommomaan: Brussel Centraal!

Benieuwd wat de volgende wordt.

Nov 18

Daarnet tijdens het opzoeken van de url van Reynebeau en Rotten geprobeerd de overbodige rommel van een URL af te gooien (hoe korter, hoe beter natuurlijk).

De oorspronkelijke URL lijkt me al vrij complex. Een simpele http://www.canvas.be/reynebeauenrotten of http://www.canvas.be/renyenbeau%20en%20rotten.
Nu, de URL in acht genomen geprobeerd de index.shtml weg te laten. Maar helaas, dit wordt niet opgevangen en kom je op de aangepaste 404 terecht van de Canvas website.

Je moet maar eens proberen deze url: http://www.canvas.be/404.htm.
99% van de pagina is grafisch, zelfs de tekst die wat uitleg heeft. Het enige wat geen afbeeldings is, is de link naar de homepage en de tekst “Error: 404”.

Niet wat ik echt verwacht van een goed gestructureerde opbouw.
Maar jah, een echte 404 is alvast al een goed begin in plaats van de standaard niets zeggende 404’s die meekomen met de server.

Op het werk gaat het nog een stapje verder.
Iedere 404 resulteert in een mailtje naar onze webmaster met alle mogelijke info van dien (URL, referal, host, …) en aan de hand van deze info wordt er dan beslist dit intelligent op te vangen door die foute URL automatisch om te leiden naar de juiste/nieuwe/aangepaste URL of een aangepaste 404.

Kan je anders gerust eens proberen door een complete rommel URL in te tikken zoals http://www.coleurop.be/zolang_het_maar_niet_regent_van_t_weekend. (feel free om op deze link uit te testen)

Nov 18

Nog nooit gezien en had er wel goeie hoop op.
Het begon al vrij leuk toen Reynebau een moeder van in de oorlog met Irak gesneuvelde zoon interviewde.
Met een grimas op zijn gezicht – alhoewel het om het even wat kon zijn wegens maar een beperkt aantal uitdrukkingen machtig – constateerde hij dat hij in de oorlog gedood was.
De vertaler van dienst kon ook niet echt goed om met 19 en 90 in “‘t Engels”. In dezelfde zin werd het zelfde getal (19 volgens mij) de ene keer als 19 de andere keer als 90 vertaald.

Ook nog eens grappig om 2 mannen te zien roken op tv, zelfs in een rolls. Maar dat valt misschien goed te keuren onder de noemer decadentie.

De vertaler heeft het toch wel erg moeilijk als den Johnny zegt “I feel like a Wagnerian opera coming up” vertalen ze het als een Bulgaarse opera… Nu jah, geen discussie over nationaliteiten en afkomsten, maar mis is wel mis.

Nov 17

Daarnet eens in de vuilbak gekeken in de bureau.
Blijkbaar drink ik toch iets te veel koffie.
En eigenlijk ook iets te veel bekertjes.
Overschakelen op de tradionele koffiemok is een oplossing. Het probleem hier is dat de automaat met de beste koffie altijd bekertjes erbij geeft.
De andere automaten delen dan geen bekertjes uit maar vereisen een kleine modificatie om die mok eronder te passen. En trouwens, die koffie is ook niet je dat.

Terugkeren maar naar de koffiezet; met die versie koffie; zelf de sterkte bepalen; het aroma; de verschillende smaken; de fantastische traditie van malen, scheppen en wachten…

Bwah nee, toch maar de automaat

Nov 17

Gisteren en vandaag nog eens gekeken hoe goed die Google Analytics wel zijn maar helaas, na het inloggen keer ik altijd weer terug naar de gewone Google zoekpagina.

Eens rondneuzen op hun forum (toch het ding waar het moet voor doorgaan) maar nergens melding van een dergelijke issue.

djutoch…

We gaan ze nog maar even respijt geven zekers.

Nov 16

Gisteren had ik het ‘geluk’ nog eens naar het medisch onderzoek te moeten gaan.
Gezien ik onder de categorie beeldschermwerken val, is dit verplicht op één of andere manier, dit iedere vijf jaar te doen. En ja, het was weer 5 jaar geleden.

Nu blijkt alles nog altijd even in orde of even niet in orde te zijn als 5 jaar geleden.

Hip hip hoera.

En nog beter: we hebben een stevige pluim gekregen omwille van ons streven naar een betere ergonomie voor de beeldschermwerkers. Dit is in eerste instantie te danken aan het omschakelen naar LCDs een kleine vijf jaar geleden. En ik moet eerlijk zeggen dat dit wel echt een verbetering was/is. Niet alleen omwille van het estetische maar ook omdat
– het beeld wel rustiger is voor de ogen
– er heel wat minder storende reflectie is
– het geheel minder plaats inneemt op de altijd veel te kleine bureau’s
en los van de ergonomie
– minder elektriciteit verbruikt tijdens normale dienst en ook in standby
– minder plaats inneemt in onze stock

Soit… het was goed dus.

Nu nog mijn bloeddruk wat beter zien te krijgen. Ik heb 14/9.5 en dat schijnt nogal aan de hoge kant te zijn (vooral de onderdruk is blijkbaar heel slecht). Maar om daar nu direct pillen voor te gaan slikken… bwah… we zien wel.

Nov 15

Gisteren bij het bekendmaken van de gratis versie van Google Analytics (‘t is te zeggen, wanneer ik het te weten ben gekomen).

Nu is het wel dikke zever van de mannen van Google dat het systeem niet werkte en blijkbaar ook niet voorzien was qua sizing van de openingsdag. Nu (drie etmalen na het plaatsen van de code) is er eindelijk sprake van een aanvaarde site maar nog altijd geen data.

Maar ik ben echt niet de enige die hier zo over denkt.

Nu maar hopen dat het systeem goed blijft werken en/of het niet te populair wordt.

En natuurlijk ook dat er toch rap wat data binnenkomt…

Nov 14

Dit weekend eens de nieuwe (?) online dienst van onze vrienden van Redmond uitgeprobeerd.
Microsoft heeft een online dienst samengesteld die een computer relatief grondig scant op spyware, virussen, ontbrekende patches, etc.

Het ding laten lopen op twee computers en eens goed gekeken naar het resultaat.
Nu had het ding niets gevonden behalve een regkey die ik dringend eens moest wegdoen.

De eerstvolgende keer dat ik nog iemand tegenkom met een PC probleempje (waar er gegarandeerd van die spyware dinge opstaan en zeker niet alle patches bevat) laat ik het ding er eens op los ter test.

Ik moet wel zeggen dat dit een relatief lovend initiatief is.
Het laat toe mensen een goeie scan uit te voeren zonder dat ze eerst software moeten installeren e.d.
Het grote nadeel is echter dat de meeste computers vrij snel zo f*** up zijn dat hun internet niet meer werkt of zo verschrikkelijk traag zijn dat je een weekje moet wachten. Onderwijl gaat de online PC nog meer vuiligheid binnenzuigen – als het ware – of andere minder goed beschermde slachtoffers proberen te infecteren.

Maar jah… hoe op te lossen…
Ik heb wel een paar ideetjes maar vrees dat de impact niet gering is en bijgevolg niet de meest haalbare.

Nov 13

Daarnet een artikeltje gelezen in de MSDN BeLux nieuwsbrief over de .net user groep in Brugge.

1. De november editie van de MSDN BeLux nieuwsbrief kondigt een event aan in september.
2. En dan nog op Wednesdag of is het Woensday?
3. De website van de mannen zelf is gigantisch sumier. Er is bijna meer informatie te vinden over het lokaal dan over de inhoud van de meetings zelf.

Voor de rest enkel een lovenswaardig initiatief. Misschien ook iets opzetten rond servers enzo.

Nov 13

Tijs heeft deze week ons opnieuw wakker gehouden.
Voor het eerst (dat ik mij herinner) heeft hij de psychologische grens van 40C overschreden.
De klassiekers toegepast (poepsnoepjes, koud badje, etc). Daarmee kregen we het wel een beetje onder controle maar belange niet gereduceerd tot drie keer niets.

Dan maar de dokter erbij gehaald. Vorige week was hij trouwens ook al langsgekomen voor Tijs die dan een bronchite had.
Deze keer dan maar wat verder gekeken en blijkbaar een beginnende keelontsteking. Nu Fien haar klierkoorts indachtig van een paar maand geleden (zie ook hier) toch maar opletten geblazen en kijken hoe hij op de antibiotica zou reageren.

En ja, vandaag waren de reacties er meer dan duidelijk.

Klierkoorts dus.

Nov 13

Het bespreken niet waard vrees ik.

De humor is laag en vrijwel onbestaande (zelfs Freddy De Vadder).
Ik wacht met ‘angst’ de resultaten af.

Nov 11

Daarnet een mailtje gekregen met de vraag mijn coleurop.id te bevestigen als komende van een mens.

Niet te doen.

Een mens moet al compleet gek zijn om hier niets verdachts rond te merken…
Heel even de links volgen kom ik zelfs op de Google van Congo uit. Nooit geweten dat die er eentje had…

Nov 11

Gisteren naar een relatief afgelegen plaatsje ergens in de Walen de launch meegemaakt van MS SQL server 2005, MS Visual Studio 2005 en BizTalk server 2006.

Ik ga hier geen technisch betoog afsteken over de producten zelf (wegens eigenlijk niet al te veel opgestoken) maar het event…

Ik moet eerlijk zeggen dat ik al betere kick-off’s meegemaakt heb.

Te weinig info
Te veel blabla
Te veel show
Te weinig plaats om te zitten
Te weinig parking

Enige lichtpuntje is dat ik nu wel een officiële versie heb van Visual Studio 2005 en SQL server 2005. Wel de standaard versie en niet voor commerciële doeleinden, maar dat is nu toch niet relevant.

Nov 08

Waarop de fantatische met ellebogen bezaaide presentatrice van dit programma vraag: “Vier slaapkamers? Denken jullie dan aan gezinsuitbreiding?”
“Maar we zijn toch al met drie” kon de geïnterviewde niet geïrriteerd genoeg repliceren.

Die Ilse toch…

Vooral dat “wat een schattig belletje!” toen ze een zwier aan de kloosterklok gaf.

Misschien zit er toch nog een nieuwe presentatie van “Stanley’s Route” in.

Nov 06

Gisteren en vandaag voor een hosting plan gekozen bij Dreamhost.

Ik zit sinds kort in het bestuur van de 2daagse wandelclub in Blankenberge. Niet dat ik zo’n grote wandelaar ben, maar ik werk al een paar jaar mee als vrijwilliger op het eigenlijke tweedaagse event ieder jaar.

Nu zijn we in eerste instantie aan het kijken hoe we het inschrijvingssysteem kunnen beter aanpassen naar de specifieke noden van ons.

Een ander deel is het verdelen van informatie. Dit kan natuurlijk niet beter dan via verschillende kanalen waarvan één de website is.
De huidige website werd ergens anders gehost samen met de domeinnaam. Nu is die huidige leverancier niet onmiddellijk de goedkoopste hiervoor daar niet echt zijn corebusiness.

Wat rondgevraagd en rondgekeken en toch maar voor Dreamhost gekozen. Misschien niet de allergoedkoopste maar bij verschillende vergelijkingen toch heel wat pluspunten gevonden.
– standaard een hoop semi automatische installaties
– een gratis dot com domein (alhoewel we dit niet echt nodig hebben)
– veel ruimte en veel bandbreedte
– databases, scripts, …
– een ingebouwde announcementlist.
– mailboxen á volonté

Nu staat er nu nog niet echt iets online (behalve de newsletter voor de nakende stormtocht) maar ik zal er de komende toch een beetje mijn werk van maken.

Nu nog even kijken waar we het dot be domein zullen naartoe transfereren.

Nov 04

Ik gebruik de rsspopper plug-in in Outlook om mijn RSS feeds te lezen.
Het is zeker niet de allerbeste plug-in of de meest stabiele of de meest betrouwbare of … maar hij bevalt me wel.

Af en toe wel een redelijk groot probleem bij het opstarten van Outlook na een abnormale afgesloten sessie (zo’n sessie waarbij je het Outlook process moet killen omdat het ad ifinitum zou blijven doorlopen). Het gebeurt dan dat die plug-in een x-aantal keer geladen wordt en bijgevolg alle posts x-aantal keren geplukt worden.
Ik weet dat Sagi bezig is met een paar aanpassingen die dubbele posts zowiezo onmogelijk maakt en je op die manier RSSpopper op verschillende plaatsen kan laten lopen met dezelfde RSS folders; er is dus hoop.

Nov 03

Help.

Volgens de kaarten op de overbezette maar voor de rest relatief informatie website van de onze vrienden van het Federaal Voedselagentschap* leven wij in super kwetsbaar gebied en lopen we bijgevolg een gigantisch risico op Aviaire Influenza.

Ik zal maar beginnen met mijn laarzen in de auto te leggen, een overal erbij en aan de voordeur een badje met ontsmetting om, voor het binnengaan, de zolen e.d. af te spoelen.

Het grote probleem blijft echter het vrij groot aantal exrementen – valt dit onder de categorie toxisch afval nu – op het dak die afgespoeld worden door de regen, onze regenput contamineren en het water uit de put die gebruikt wordt door de wasmachine. Misschien gaan we best onze kleren niet meer wassen zolang de crisis loopt (sorry naaste omgeving maar het went naar het schijnt).

*Bijzonder leuk dat vogelpest valt onder de noemer van het Voedselagentschap en niet van Natuur of gezondheid. Met andere woorden: alles wat vliegt en pluimen heeft is om op te eten. Het is een visie.

Nov 03

De nieuwe tv-spot van Donna is echt goed.
Nu de eerste keer dat ik de spot zag en nog niet de apotheoso had gezien (en bijgevolg niet wist dat het over Donna ging) had een verschrikkelijk wrang gevoel. Ik verwachte ieder moment dat er iets te gebeuren stond als de recentste spot van Unicef. Ik heb er geen idee van wat er precies ging gebeuren – volledig plat bombarderen zekers.
Nu heb ik de spot al een x aantal keren gezien en toch blijf ik nog steeds ergens met dat idee in mijn achterhoofd en verwacht ieder moment een groot aantal B2’s die hun prakje droppen op de verzameling van bijtjes & bloemetjes, nijlpaarden, eendjes en nog een halve zoo.

Soit…
Het lijkt me toch een prima spot te zijn.

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online