Jul 28

We zijn gisteren naar Plopsaland getrokken.
De eerste twijfel was het vervoermiddel. Om nu tot aan Adinkerke door elkaar geschud te worden voor een goeie 2 uur met fantastische kusttram of toch maar met de auto. Keuze was de auto omdat dit iets sneller zou gaan en in het terugkeren iets comfortabeler zou zijn (als het zou regenen, als Fien zou slapen, als…, als…, als…). Twee uur en een half erover gedaan om binnen te geraken. Een goeie driekwartier tot aan de afrit van Adinkerke, de rest van de tijd aanschuiven. Ik ben tenslotte uitgestapt en te voet – met Fien mijn nek – richting ingang getrokken (nog een goeie drie kilometer) terwijl Inge verder bleef queuen.

Fien vond het in ieder geval super. De rappe dingen, de draaiende dingen, de muziek, de mensen, …

Bijzonder leuk, al zeg ik het zelf, was de relatief korte Samson & Gert show. De nieuwe Samson is natuurlijk de oude niet, maar het was best ok. En vrij leuk is dat mensen op het podium er duidelijk ook veel zin in hadden, wat natuurlijk ook voor de volwassenen – ongeveer 60% van de zaal/tent – het een beetje aangenamer maakt.

Vraag haar niet wat het leukste was of ze begint traag op te noemen waar ze allemaal op/onder/door geweest is.

Het enige wat absoluut verfoeilijk is, is dat er geen attractie staat zonder sponsering; er iedere 15 minuten – tussen de studio 100 nummers door – er reclame is voor frisdrank, speelgoed of andere rommel.

Jul 26

Vandaag met dit fantastische vakantieweer nog wat zitten prutsen met Media Monkey.
De eerste bedoeling was om 2 PC’s tegelijkertijd toegang te geven tot dezelfde database.
De eerste is mijn desktop waar de externe disk met alle audio en afbeeldingen aanhangt. Deze dient als “master”. De tweede is mijn notebook die ik gebruik om aan de versterker en tv te hangen in de woonkamer. Via het draadloze netwerk kan ik dan aan de bestanden die op de disk staan om o.a. muziek af te spelen en foto’s te tonen op tv. Dit laatste is niet perfect, maar biedt toch wat voordeel dan iedereen rond het scherm van een notebook of desktop te duwen. Voor de meeste mensen telt toch alleen maar de inhoud en iets minder de vorm.
Het delen van die databases is me nog niet echt vlot gelukt (af en toe blijft MM hangen) maar ik zoek verder.
Vandaag ben ik ook herbegonnen om met MM mijn CD collectie verder te digitaliseren. Eerste probleem was dat alles in dozen zit en ik toch ergens moet beginnen. Probleem verholpen door de meest recent gekochte CDs te gebruiken die ik nog niet echt gesorteerd heb weggestoken.
Tweede probleem is het rippen zelf. MM wou niet rippen omdat ze slechts de eerste 30 dagen na installatie toelaten de bewuste mp3 encoder te gebruiken. Oplossing die zij aanboden was ofwel de “gold version” te kopen of – en dit is wel fantastisch aangezien ze dit zelf voorstellen – wat te knutselen en een lame mp3 encoder te downloaden in gratis versie en de nodige dll te vervangen.
Zo voorgesteld, zo gedaan. Op free-codes.com de lame mp3 encoder geplukt en de dll in kwestie (lame_enc.cll) vervangen. MM opgestart en kijken of het rippen werkt.

Bijzonder leuk aan MM en het rippen is het feit dat in MM je ongeloofelijk gemakkelijk de samenstelling van de naam van de tracks kan geven. Persoonlijk kies ik voor het volgende systeem:
…\Album ArtiestAlbum\Album ArtiestAlbumTrack NummerArtiestTitel
Op die manier wordt er per album een directory aangemaakt met de naam van de artiest van het album en de naam van het album. In die directory worden er verschillende tracks aangemaakt met daarin de naam van de artiest van het album (deze kan anders zijn dan de artiest van een bepaalde track, denk maar aan verzamel albums of aan artiesten die hier een daar een featuring gebruiken) , de titel van het album, het tracknummer, de artiest van die track en natuurlijk ook de titel van de track. Op die manier kan ik zonder al te veel problemen tracks door elkaar gooien en sorteren zonder veel ‘logische’ informatie te verliezen. Het zijn natuurlijk iets ingewikkelder namen dan ‘ track1.mp3’ of ‘Yesterday.mp3’ maar daar maal ik niet om. De interface tot de bestanden is toch MM en die vertaald alles vrij netjes. Enig mogelijk probleem is de lengte van de naam van het bestand (inclusief het volledige pad) maar tot nog toe niet tegen de grens gelopen.

Media Monkey wordt met de dag leuker. Morgen niet veel tijd om er verder mee te prutsen (met de dochter eens een pretpark in Adinkerke bezoeken) maar als er nog een paar regenachtige dagen tussenzitten ga ik toch de scripting mogelijkheden wat verder onder de loep nemen.

Jul 24

Net gelezen bij Boing Boing dat er een downloadbare hip hop versie bestaat van een Glass nummertje.
Ik ben altijd al een vrij grote fan geweest van Glass. Mijn allereerste ervaring was in de bibliotheek van Brugge. Toen werd er nog muziek gespeeld in het discotheek gedeelte en ben ik vrij direct gaan vragen aan de man achter de balie wie dit was en wat ik van die man allemaal kon ontlenen.
Het was nog het vinyl tijdperk. Je kan pas platen ontlenen als je minstens één keer per jaar de naald van de pickup meebracht om door de medewerker te laten onderzoeken onder microscoop.
Dan maar een hoop van Glass meegenomen naar huis om grijs te draaien op de nu al bijna volledig gepasseerde cassettes.

Wat deze versie betreft: ik prefereer toch de meester.

Jul 22

Veel belangrijker dan het weer van gisteren is natuurlijk het weer van de komende dagen.

Het verlof is begonnen en het ziet er goed uit.
Ik ga me alvast niet echt vervelen.
Wat lezen (eindelijk), wat klussen thuis maar vooral het echt eens kalm aan doen: met de klein mannen op strand gaan als het weer wat meezit (dus toch weeral dat weer).

Vandaag nog eens ferm stevig de gas ingeduwd om alles mooi klaar te hebben voor mijn verlof. Waarom is het toch dat de dagen voor een verlof, er zo veel meer werk is…

Jul 22

Het was niet echt je dat gisteren, die fotorally.
Het thema was reflecties met op een paar plaatsen wat specifieke opdrachten.

Schoon weer tot aan de middag en dan, oblivion met de zonnestralen, overvloed aan grijze hemel, lompe wolken en saai licht.

Er zitten wel een of twee geslaagde opnames tussen en misschien wel drie met wat extra werk.

We zien wel.

Jul 21

Subiet zijn we weg, naar buiten, de toerist gaan uitgangen.
Allé, niet echt de toerist maar toch een beetje ons gaan vermengen met de massa.

Vandaag is het fotorally van de diaclub. En het begin van de rally is in het centrum van Blankenberge. Op een dag als vandaag zal er wel wat volk rondlopen dat de moeite waard is om te ‘trekken’.
Goed gewapend met 2 volle batterijen – one never knows – en mijn D70 moet er nu toch wel iets deftigs uit de hoek komen. Ik ben benieuwd.

Vorig jaar was het een bezoek aan een paar typsiche boerderijen in Blankenberge en was de opdracht met 6 opnames de hoeve zo goed mogelijke te typeren. Met andere woorden speelden zowel techniek, composities en inhoud een grote rol.

Een paar foto’s waar ik vrij tevereden van was, zijn die in “De Sol”, een volledig verwaarloosd geval waar stad Blankenberge gretig gebruik van maakt om hun moeilijk te verteren afval in kwijt te geraken.

Jul 20

Tijs kruipt.
Niet echt van vandaag pas maar al een tijdje. Hij doet ferm zijn best om zo snel mogelijk zijn doel – een flitsend boek, een blad, het touwtje van het licht, etc – te bereiken.
Maar het kruipen is echt veranderd van de klassieke parastijl – vooral elleboogwerk – naar hand en kniewerk.

Vandaag is het nog een stuk verstrafferd en is het een absolute noodzaak geworden om de bodem van zijn park te verlagen. Hij stond gewoon recht en dan komt de rand van zijn park tot een ferm stuk onder zijn schouders. Dan maar uit zijn park gehaald om de bodem te verlagen. Maar voor ik het goed door had, stond hij gewoon recht aan onze salontafel. Gaan we dus ook even aan de kant zetten. Het is niet zozeer de tafel maar de instabiliteit van Tijs die me zorgen baart. Ook het feit dat hij niets liever doet dan het glazen tafelblad opeten…

Jul 18

Het is al een tijdje dat ik op zoek ben naar een stukje software die me toelaat deftige slideshows te maken met een hele boel toeters en bellen en ik denk dat ik het eindelijk gevonden heb.
ProShow Gold is een fijn stukje software die heel veel mogelijkheden heeft, relatief overzichtelijk blijft en vooral, het eindresultaat niet in een echte film giet zodat de filesize toch beperkt blijft.
Nadeel is wel dat er te betalen valt voor de gold versie. Ok, het is maar een USD 70, maar 70 langshier, 50 langsdaar en je bent ‘arm’ voor je het weet.

Wreed leuk aan ProShow Gold is het grote aantal transitities die je kan gebruiken. Nog beter is dat die transities heel vlot gaan en je nergens een happering merkt. Dit kan natuurlijk ook aan de kwaliteiten van mijn computer liggen (heum heum) maar toch.
Nog belangrijke kwaliteiten zijn de interface. Mooi overzichtelijk, niet te veel toeters, niet te weinig bellen en vooral een standaard interface met de klassieke sneltoetsen en navigatiefuncties.
Een ander fantastisch gegeven is dat je een perfecte soundtrack minutieus op de slideshow kan monteren. Hier kan de interface wel een stuk verbeterd worden (gebrek aan duidelijke tijdslijn en visualisatie van de fade in/out) maar het is al het beste wat ik tot nog toe heb gezien.
Het wordt nog beter als je het geheel opslaat. Je kan kiezen tussen verschillende formaten, van een DVD filmpje over een stand alone exe tot een web slide show. Voor deze laatste is er wel een speciale plugin nodig, wat drempelverhogend werkt en een beetje mogelijke bezoekers kan afschrikken, maar het werkt wel vrij vlot. Het echt leuke aan de manier waarop de slideshow bewaart wordt, is dat het niet echt een film maakt van het geheel maar de foto’s en de verschillende transitie effecten mee bewaart om later uit te voeren. Dit is al een fantastische oplossing om de omvang van de slideshow te beperken. Een tweede deel is dat je zelf kan bepalen wat de uitvoerkwaliteit moet zijn en dit zelfs binnen bepaalde marges (wat is de maximum resolutie en wat de standaard resolutie).

Een relatief goed overzicht van wat het ding waard, kan je zien in een van de demo slideshows op de website van photodex (http://www.photodex.com/sharing/spotlight/demoshows_josh.html). Wat je hier zeker niet mag doen is kijken naar de inhoudelijke kwaliteit want dit trekt imho vier keer op minder dan niets, maar het toont wel een overzicht van de technische kwaliteiten van de software en ook heel wat van de mogelijkheden. Alle mogelijkheden in een presentatie steken, kan niet echt en is trouwens nog net niet bij wet verboden.

Ik ga er nog wat verder mee spelen en misschien toch eens een kleine investering doen.

Jul 15

Vanavond nog een paar keer de reclame van Scarlet zien passeren. Blijkbaar hebben ze de mensen wat waardigheid gegeven door er rastertjes over te plakken. Misschien hadden ze beter het inverse gedaan en alles behalve de edele delen ‘verrasterd’.

Trouwens nog meer info terug te vinden op http://vanantwerpen.web-log.nl/log/2830421.

Jul 15

Voor een of andere reden weer vergeten al mijn drafts in posts om te zetten.
Dus gooi ik er nu maar ineens een klein veertig posts op.

Jul 15

Ik heb sinds gisteren een qwerty toestenbord aan mijn computer thuis gehangen.
Op het werk zijn het allemaal qwerty toestenborden die ik gebruik (inclusief de portable) en dan was het vrij vervelend thuis over te schakelen naar een azerty toetsenbord. Het leuke van alles is dat het een USB toetsenbord is (bestaan er nog andere actuele modellen?) zodat er tegelijkertijd een azerty en qwerty toestenbord aan mijn computer hangen; kwestie van de tikgewoontes van mijn ega niet te bruskeren.

Het grote nadeel van het qwerty toetsenbord is dat de klassieke extra toetsen ontbreken op het klavier – je kent ze wel: luider, stiller, mute – en ook nog de speciale toesten voor het besturen van de browser – home, refresh, stop, back en forward.

Daarom maar op zoek naar een programma die me toelaat dit gemakkelijk te doen met een ‘standaard’ toetsenbord en toetsenbord combinaties.

Hoe ik er precies gekomen ben, weet ik niet meer (ik vermoed via een artikel in PC Magazine US) maar Hotkeycontrol XP is wel wat ik zoek.

Na het even zoeken naar hoe het best configureren, ben ik er toch al in geslaagd de belangrijkste functies van van een multimedia keyboard vervangen zonder veel miserie.

Aangezien het programma meer kan dan alleen maar multimedia keyboards emuleren, gaan we subiet eens zien welke repetitieve zaken we nog allemaal kunnen vereenvoudigen.

Jul 15

Gisteren nog voor Fien wat verstrooing gekocht, waarond de mustirom.

Op mijn oude notebook de DVD ge-installeerd en nog een oude muis gezocht.
Het is toch enigszins leuk om haar bezig te zien, vol aandacht, eitjes vangen en relatief accuraat met de muis te bewegen en te klikken.

Het beste was natuurlijk, terwijl de eitjes in het mandje vielen, ze zei:

  • “Mag ik eens in het mandje kijken?”
  • “Dat kan niet Fientje, het is een plat mandje.”
  • “Maar hoe kunnen die eitjes er dan uit? En wat gebeurd er dan met de kuikentjes?”

Maar gelukkig was alles – met veel begrip van haar kant – snel uitgelegd en aanvaard.

Jul 14

Het is klierkoorts. De dokter heeft net gebeld.
Het enige wat we nu kunnen doen is haar rustig houden en veel laten slapen. Enkel als de koorts te hoog zou zijn, iets koortswerend geven. Hij wist ook te zeggen dat het vrij waarschijnlijk is dat dit hetzelfde was wat Tijs had, maar dat we geen extra effort gingen ondernemen om wat bloed uit dat ventje te krijgen om het bevestigd te zien.

Ik ben natuurlijk weer vanalles vergeten te vragen:

  • Is het besmettelijk en zoja in welke mate?
  • Mag ze buiten?
  • Hoe lang kan dit duren?
  • Is er iets waarop we moeten letten of laten?

We zien wel. Morgen dus nog een dagje thuiswerken.

Jul 14

Vandaag maar thuiswerken terwijl Fien bijna de volledige dag ligt te slapen of te suffen in de zetel.
Het heeft serieus zijn voordelen thuiswerken.

  • Je kan zelf je eigen muziek opzetten en net zo luid als je zelf wil (natuurlijk in casu rekening houdend met een zieke).
  • Je kan de koffie zo sterk of slap maken als je maag dragen kan. Zelfs overschakelen naar Cola en water kan zonder miserie (op voorwaarde dat je dit in huis hebt).
  • Je kan over de middag in het zonnetje eten op je eigen terras zonder een horde toeristen te trotseren en gigantische bedragen neer te tellen voor een halflauwe cola. Trouwens, het lauwe geitekaasje, de slade met dressing en het brood heeft me meer dan ooit gesmaakt met een fris glaasje Bretoense cider (maar met mate natuurlijk).
Jul 14

Op met Fien naar de spoedgevallen. Om zeker te zijn dat ze klierkoorts heeft, kunnen we niet echt anders dan haar bloed laten controleren.

En het moet gezegd, Fien is super flink geweest. Enkel toen ze zag dat de naald haar prikte kwamer er wat traantjes. Voor de rest, mooi blijven zitten, niet protesteren en het wenen was vlug gedaan.

Inge deed ook haar uiterste best om haar al pratende af te leiden, wat ook gelukt is. Vooral toen de verpleegster met twee staartjes erbij kwam, refereerde ze even – terug om Fien te entertainen – naar kabouter Kwebbel en het is ons niet echt duidelijk of de lookalike dit wel kon appreciëren.

Jul 13

Fien haar toestand is er niet echt op gebeterd.
De koorts hebben we nu wel al onder controle, maar ze staat nu van boven tot onder vol met bobbels. Bij Tijs waren het nog rode puntjes maar bij Fien zijn het echt bobbeltjes. Precies of een kolonie muggen eens ferm hun best hebben gedaan.
Dan toch maar de dokter erbij geroepen.
Een verdict is er nog niet gevallen maar het zou wel eens klierkoorts kunnen zijn.
De bobbels zijn reacties die komen van de lever op de antibiotica (of zoiets). We mogen er al onmiddellijk mee stoppen – nog een geluk want zij was, op zijn zachtst uitgedrukt, niet echt een grote fan van dat siroopje – en morgen een kleine bloedafname in de spoedgevallen. De dokter zag het niet echt zitten dit zelf te doen want met naalden en kleine onvoorspelbare kinderen is er toch wat volk nodig in het slechtste geval.
Morgen dan maar thuiswerken – ze gaat toch bijna heel de tijd slapen en Tijs mag naar de dagmoeder.

Jul 13

Was ik nu een keer goed bezig met SETI@Home (BOINC) en blijkt nu de server al een tijdje down te zijn door slechte UPSen langs hun kant.

Aan de ene kant is dit erg, aan de andere kant kennen we het gevoel en weten we dat niet altijd alles kan voorzien worden.

Jul 12

Vanavond ging het op Koppen over misvormde hoofden van kinderen.
De echte reden van de misvorming was hoofdzakelijk te wijten aan een gebrek aan één of ander chromosoom of zoiets.
Ik heb niet echt in detail de uitzending gevolgd – je weet wel, één oog op de lichtbak op de kast, een ander oog op de lichtbak op mijn schoot en gedachten overal en nergens – maar ik moest toch spontaan terugdenken aan een college een goeie tien jaar geleden.
Zij had een zoontje van wie de schedelnaden veel te vroeg waren dichtgegroeid en bijgevolg ook dergelijke misvormingen had aan zijn hoofd. Ze waren verplicht de schedel te breken om opnieuw te reconstruren. Blijkbaar geen alledaags taakje – wat ik me perfect kan voorstellen – en het is inderdaag ook een beetje misgelopen. Tijdens de reconstructie heeft men een kleine perforatie gemaakt in het hersenvlies waardoor ze verplicht waren een drain te steken. (dit alles met de beperkte kennis die ik heb, dus zeker niet te nemen als een 100% accurate omschrijving)

Ik weet eigenlijk niet wat er sindsdien met het zoontje gebeurd is en hoe hij er nu ook maar uitziet.

Jul 12

Een nacht is al kort genoeg maar deze was een ramp.
Tussen elf uur gisteravond en zeven uur deze morgen heeft Fien me acht keer wakker gemaakt met wenen en roepen.

Gisteravond hebben haar een suppo gegeven tegen de hoge koorts.
Dit vond ze blijkbaar alles behalve fijn. De hele nacht heeft ze blijkbaar niets anders gedaan dan proberen die suppo er weer langs dezelfde weg uit te krijgen, zonder succes.

Ik drink straks wel de koffieautomaat leeg.

Jul 11

Zonet de nieuwe reclamespot van Scarlet gezien.

Ik heb nooit geweten dat ‘lelijke’ naakte lichamen* zomaar over het scherm konden wandelen op een vrij katholiek uur. Misschien zijn ze wel ge-inspireerd door het Brugse voorbeeld van Corpus en Spencer Tunick. Het moet in ieder geval al in het voorjaar opgenomen zijn want geen verkeer en al vrij veel licht. En ik veronderstel dat ze in het Antwerpse niet onmiddellijk een straat laten afzetten voor een dergelijke reclame spot tijdens de ‘normale’ uren.

Nu is het zo dat ze waarschijnlijk hier veel comotie en polemiek rond verwachten (waar ik eigenlijk nu een beetje aan toegeef).

Hoe dan ook, ik zie me niet onmiddellijk naar Scarlet overstappen en daar zal deze reclamespot me alvast niet bij helpen.

*Ik ga zeker niet beweren dat ik het lichaam van een adonis heb, maar ik zie me dan ook niet op een dergelijke manier met mijn edele delen te koop lopen.

Jul 11

Fien deze middag aan tafel tegen Tijs: “Dat kan gebeuren Tijsje, je moet daar niet voor wenen.”
Maar dan wel op een manier van de grote trooster.

En het beste was nog dat zij dacht dat Tijs aan het huilen geslaan was omdat de doktor ons wist te vertellen dat zij ziek was.
Is ze nu extra stoer, begrijpend, troostend of gewoon gedrag aan het kopieren?

Jul 11

Het is al een paar jaar dat ik SETI@Home vrij sterk volg, maar de laatste weken/maanden niet echt meer actief participerend.
Dan maar deze morgen toch de overstap gemaakt – ik ben toch wakker – van de klassieke SETI@Home software naar de BOINC versie.

SETI@Home was een van de eerste grid computing projecten. Ieder project had dan ook zijn eigen client en eigen manier van communiceren. Nu is er BOINC. Dit is nog niet altijd een echte standaard voor grid in het algemeen, maar de standaard binnen Berkely.

Het principe is ook helemaal veranderd wat SETI@Home betreft. Je krijgt ook geen volledige units meer te verwerken, maar delen van units. Alle up en downloads worden door de BOINC manager verzorgd zodat je al een workunit klaarstaan hebt terwijl je er nog eentje aan het processen bent.

De statistieken zijn nu ook een stuk verbeterd. Niet dat er echt sprake is van competitie en dergelijke, maar het is toch leuk je positie te kennen op wereldvlak, binnen een land en natuurlijk de evolutie van deze.

Ik ben benieuwd want ooit stond ik nog in de top 10 van de Belgische SETI-ers en in de top 10000 wereldwijd. Ik kon natuurlijk niet op tegen de grote rekencentra – en zal dit normaal nog steeds niet kunnen.

Er bestaan, wat de statistieken betreft – ook al een hoop sites die extra informatie bieden. Zo is het wel leuk om te weten dat er in Congo welgeteld 1 deelnemer is (cfr http://www.boincstats.com/stats/project_graph.php?pr=sah.

Jul 11

Nog net niet maar het begint toch tijd te geraken dat ik eens een nacht deftig door kan slapen.
Ik had het kunnen weten ook dat, dankzij die relatief grote inspanning vanacht, ik de slaap niet opnieuw niet zou kunnen vatten. Dan maar opstaan, tv kijken, lezen, genieten van de zonsopgang (echt de moeite vanmorgen maar weer veel te laat gedacht aan foto’s).

Toch een groot geluk dat we de 11e zijn en bijgevolg niet moeten gaan werken.
Met een beetje geluk dan ook deze namiddag een klein beetje de schade inhalen.

Jul 11

Precies om 4:04 ben ik wakker geworden van geween.
Tijs heeft gigantisch veel koorts (39+) en alle middeltjes van gisteren zijn blijkbaar uitgewerkt. Dan maar een (relatief) fris badje geven om het wat naar beneden te krijgen. Na een tien minuutjes toch ‘maar’ een kleine 38 meer.
Het is nog niet lang genoeg geleden dat hij zijn vorige supo gekregen heeft, dus best nog even wachten.
Gelukkig hebben we vandaag verlof en mag het vandaag iets rustiger aan.

Toch maar een dokter erbij halen subiet.

Jul 10

De kinderen hebben koorts vandaag. Of dit nu iets te maken heeft met Tijs zijn rode puntjes van de laatste dagen is me niet helemaal duidelijk want die bewuste puntjes zijn ondertussen zo goed als helemaal verdwenen.
Tijs heeft niet onmiddellijk een klein beetje koorts (net onder de 40) en we krijgen het niet echt naar beneden met de klassiekers. Zien hoe het verder evalueert.
Fien heeft het precies iets minder erg zitten en heeft er ook op het eerste zicht niet echt last van.

Deze middag bij vrienden met ook twee klein mannen op bezoek. Toch maar voor alle zekerheid eens bellen of ze er geen erg in zien.

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online