May 30

Ik weet het beste badgasten en bbq-ers te lande, het is helemaal niet aangenaam de plotse temperatuurval en daarmee gepaard de liters water. Toch een positief puntje echter is dat onze plas hervuld is. Vandaag is er nog veel meer regen gevallen, jippie.

May 29

Eergisteren is het heet geweest, gisteren niet zo heet wegens verschrikkelijk veel wind maar dat doet drogen en in het geval van de plas uitdrogen. Maar het heeft al geregend tussen opname en publicatie!

May 28

Het is een verschrikkelijk warme dag geweest vandaag en wat ooit een vrij grote pas was, past bijna in onze emmer.

May 28

Vandaag de auto’s eens een goeie beurt gegeven, hun jaarlijkse beurt.
Stofzuiger boven gehaald, emmers, sponzen, zeemvelletjes, speciaal schoonmaakmiddel voor auto’s (gekregen voor mijn nieuwjaar) en last but not least veel goei moed en toch een trui want het was wat frisjes.
Tijdens de beurt vanalles gevonden waarvan ik megod niet eens wist dat ik het nog had: oorbel van Inge, kleingeld, batterijen, sleutels, …
Misschien toch overschakelen op een halfjaarlijks event.

May 27

Onze kat is ook droevig door het verdwijnen van de plas. Geen ‘speelkameraadjes’ meer…

May 26

En wat straks met de vogeltjes met grote dorst of een verschrikkelijk vuil vederkleed?

May 25

De plas is nog verder aan het verkleinen.

May 24

Fien heeft vandaag haar eerste ventje getekend. Bij mijn weten is begint het altijd met kopvoeters. Dat zijn van die ventjes zonder lijf en waar de armen en benen – toch de stokjes die ervoor moeten doorgaan – rechtstreeks aan het hoofd verbonden zijn. Deze ventjes zijn meestal niet een lang leven beschoren en dit heeft niets te maken met het feit dat een volledig spijsverteringsgestel en dergelijke maar ook omdat een kind vrij snel vat dat er toch iets meer is.
Nu heeft Fien blijkbaar het stadium van kopvoeters overgeslagen en vandaag haar eerste ventje getekend met romp en al. Wij wreed preus…

May 23

We zitten met een probleempje thuis.
Onmiddellijk waar onze tuin stopt, begint het natuurgebied en helemaal in het begin zijn er vrij grote plassen waar allerlei vogels zich ferm in amuseren. Dit laatste is vrij duidelijk aan de hand van de hoeveelheid kuikentjes die we de laatste weken zien opkomen hebben uit het ‘niets’.
Nu is dit meer dan aangenaam om telkens iets te zien buiten die de aandacht trekt en telkens ook opnieuw vol bewondering te staan.
Het probleem is nu dat de plassen aan het opdrogen zijn. Een sterk vermoeden is dat dit komt door het iets warmere weer. We merken nu al aan de hoeveelheid vogels die nog naar de plassen komen serieus verminderd is.
Ik hou mijn hart vast wat er gebeuren gaat na de beloofde warme dagen die nu zullen komen.

May 22


Onze Tijs zit graag in zijn zeteltje. Nu is hij nog niet handig genoeg om al zijn prullaria mooi vast te blijven houden en laat hij bijgevolg af en toe zijn dingen vallen. Tot voor kort was dit een klein probleem en moesten wij iedere keer het ding oprapen. Soms dacht ik echt wel dat dit een truc was om ons te lokken.
Nu is hij echter een stuk leniger geworden en kan hij zelf al aan de gevallen knuffels. Het grootste probleem is echter weer recht geraken waardoor wij toch nog altijd langs moeten om hem een zetje te geven. Nog een geluk dat er van die riempjes zitten die hem in het stoeltje houden. Toch misschien een extra tegengewicht achteraan vastmaken opdat hij plots niet onder zijn zitje terecht komt.

May 22

Deze morgen exact om 8h telefoon van een nummer uit Brussel (02-2022222).
Wie kan dat zijn op dit uur op een zondag? Het nummer deed me al vermoeden dat het geen gewone oproep was maar toch had ik me voorbereid op een Franssprekende aan de andere kant die naar Jacques, Orphelia of nog compleet iemand anders zou vragen die ik in de verste verte niet ken, laat staan dat ik die persoon hier kan vinden. Waarom Franssprekend, met de recente BHV polemiek zekers ūüėČ

Maar nee
“Welkom bij de Belgacom messenger dienst (of zoiets). Een correspondent heeft u een SMS gestuurd. Druk 1 om…”
Wat de boodschap precies was, heb ik na x aantal keer herbeluisteren niet kunnen achterhalen – er werd ergens iets gezegd van “lekker bedje” maar alles ervoor en erna kon ik onmogelijk ontcijferen. Het was, veronderstel ik, niet aan iemand van ons gericht. Blijkt dat de boodschap iets na middernacht verstuurd werd.
Een geluk dat ze die SMS niet direct afleveren maar wachten op een respectabel uur (wat vrij relatief is natuurlijk).

May 22

Ik had hier al gezegd dat er nieuwe firmware was voor de D70 maar tot noch toe niet aan het upgrade toegekomen.
Deels uit schrik – if it ain’t broken, don’t fix it – deels omdat ik niet onmiddellijk mijn kaartlezertje vond.
Deze morgen alle moed bij elkaar geschraapt – kwestie van iets te overdrijven – en mijn kaartlezerje die ik gisteren teruggevonden heb ter hand genomen.
Firmware download, extracten, twee maal kopi√ęren op flashkaart, meer dan eenvoudige instructies volgen en klaar.

Wat er nu allemaal veranderd is, kan je perfect terugvinden op een groot aantal sites (kijk hier maar) maar deze vertellen quasi allemaal hetzelfde.
Wat voor mij onmiddellijk opvalt is de snelheid van de auto focus, de lay-out van de menu’s en het grotere aantal afbeeldingen die ik nog kan opslaan op hetzelfde kaartje.

Vooral dat laatste was knap vervelend de laatste dagen.
Ik heb mijn 2gb kaartje uitgeleend en er een 128mb voor in de plaats gekregen. Nu kon er volgens mijn D70 maximum 11 opnames op dat kaartje. Zever, gezever.
Ik fotografeer ca 95% in raw. Een NEF bestand is gemiddeld 5,2mb. Op een kaartje van 128mb moeten er dus 24 opnames kunnen en niet 11.
Voor de update was het na 11 opnames ook daadwerkelijk gedaan.
Nu kan ik er toch al 21 op kwijt.
Ik heb dan wel nog iets meer dan 8mb vrij maar toch staat FULL te knipper al een TL lamp met een slechte starter en krijg ik er geen enkele opname nog op geperst.

May 21

Ik had het clipje van Bastian (You got my love) nog niet eerder gezien en het is niet echt mijn dada muziekgewijs maar om één of andere redenen kon ik niet onmiddellijk mijn blik aan het clipje onttrekken. Het waren nochtans alleen maar T-shirts die er te zien waren en de opschriften waren nu ook niet altijd spiritueel te noemen.

Ergste van al was dat ik een tweede keer het clipje heb bekeken met als enige bedoeling de schermen op de achtergrond proberen te lezen maar zonder succes, helaas.

Leuk in het liedje is wel de ‘doep doep’.

May 21

Dit jaar eens niet naar het songfestival gekeken.
Ik was alleen thuis en had er eerlijk gezegd niet veel zin in.
Dan maar met één oog op mijn notebook en een ander oog op Shaft.
‘t Beste van Shaft was wel de tune in alle eerlijkheid, en ook misschien het egyptisch zijden – naar eigen zeggen – hemdje van Peoples.

Nu, eenmaal Shaft gedaan toch nog eens gezapt naar EEN om net het overzicht te bekijken.
Blijkbaar niet veel gemist:
– de helft had van ondersteunende percussie overgestapt naar prominent aanwezige en vooral lompe percussie
– de andere vierde deed iets wat er al 30 jaar gedaan wordt in het eurosongfestival
Рde andere vierde had de heavy look aangenomen en met voeldoende geföhnd haar een semi heavy leeg nummer gebracht

Niets dat mij echt is opgevallen behalve dat Israel ongeveer het enige land was dat Engels zong, accent gewijs toch.

Anders is het me ook opgevallen dat er toch heel wat geld is tegen gegooid door de mannen daar.
Toch maar afzetten nu, André en Anja kunnen me ook niet echt boeien.

Focus TV dan maar ūüėČ

May 21

http://www.thinkgeek.com/computing/drives/6ca9/?cpg=wnrss

May 21

Al een hele tijd van plan mijn verschillende dingen (CD speler, tuner, video recorder die ik al een tijd niet meer heb, …) te vervangen door een PC met √©√©n of meerder tuner kaarten, een dvd schrijver, een goeie sound card of twee en natuurlijk een goeie afstandsbediening.
Nu zit er bij iedere tuner kaart een afstandsbediening, maar die wil ik niet echt gebruiken wegens nogal te specifiek.
Daarom blij dat ik de volgende gevonden heb op ThinkGeek.

Kan ik er eindelijk eens werk van maken.

Nu nog een raid5 config opzetten.
Ik kan natuurlijk met ‘simpele’ disk configuraties werken maar de betrouwbaarheid van disken is met iets te laag om er uren en uren en nog eens uren in te stoppen met het risico dat alles in √©√©n keer moet opnieuw gedaan worden. En trouwens, de disken van nu zijn toch te ‘klein’ en ik moet er bijgevolg toch een hoop(je) hebben.

May 21

Vandaag gevonden op eBay:
Laat je een stukje geroosterde boterham opsturen met de post.
Tot op heden enkel beschikbaar in de UK maar misschien de moeite om het hier ook eens te proberen.
Toch maar voor alle veiligheid de website van De Post eens bekeken of een dergelijke zending nog onder de voorwaarden van een toegelaten zending valt. En jawel hoor. Het enige wat blijkbaar belangrijk is, is dat de afmetingen van de boterham an sich binnen de minimum en de maximum grenzen blijft.

May 20

Hoe vaak kan je het woordje “Consolidation” in √©√©n zin gebruiken?

Dit kwam ik al snel te weten toen ik op de MS site wat aan het zoeken was tussen hun business solutions en uitkwam bij Navision.
Je moet echt eens de moeite nemen om het te beluisteren. Ik vraag me echt af of de volgende zin toch niet als geek humour bedoeld is.

“Peter wants to export a consolidation file for Consolidated Company to use for consolidation.”

May 19

Er is een nieuwe firmware voor de D70.
De mij is nog 1.01 en 1.03 (a en b, de D70 heeft 2 firmware’s ge-installeerd).
Nu, de nieuwe versie is 2.00 en de ervaring zegt me dat

 • if it ain’t broken, don’t fix it. Grote nieuwigheden zitten er niet in behalve dan continious autofocus en dat lijkt me net wel interessant te zijn om een vogel en passent mee te hebben.
 • installeer nooit een punt nul versie. Deze is meestal een versie die serieus onder handen werd genomen en bijgevolg meer bugs bevat dan fixes/features aanlevert.
 • Ik zal het er toch op wagen.
  Wish me luck.

  May 17

  Vandaag een dagje vrijaf genomen.
  Er is geen school voor Fien en in plaats van met haar ook naar onze schat van een dagmoeder te gaan, beslist er een dagje vader-dochter van te maken. Niet dat we verschrikkelijk veel van plan zijn. Deze morgen al de spijltjes van haar bed gedaan en een Ikea blad dak boven datzelfde bed gehangen – jawel, ik weet hoe een boormachine te hanteren.
  Daarna gezellig ge-apperitiefd wat voor haar vooral neerkomt op hapjes.
  Kort na de middag was haar kaarsje al uit en momenteel is ze aan het slapen in de zetel.
  Straks toch maar haar wakker maken en naar het containerpark trekken en daarna wat eten voor vanavond kopen.

  May 16

  Dedjuu, na de voorlaatste aflevering van Peking Express nu ook de laatste van Stanley’s Route gemist.
  Dringend eens checken wanneer deze herhaald wordt of kijken of deze ergens te plukken valt.

  May 16

  ‘t Was koud vandaag.

  May 15


  Tijdje geleden last gehad met broer zijn stoelgang. Toen was het nodig dat we een zalfje aan zijn anusje smeerden. Laatst ben ik een een opruimbui – jawel, wwarschijnllijk te wijten aan het voorjaar – nog eens het doosje gevonden. De perfecte naam voor zijn doel.

  May 14

  Het was me een weekje weeral deze week.
  Dinsdag Brussel
  Woensdag Brussel & Charleroi
  Donderdag Ierland & Chaleroi
  Vrijdag Utrecht

  Misschien toch maar eens genieten van de dagen die komen om mijn slaapvolume in te halen.
  Ik voel het trouwens ook goed in mijn benen dat ik de laatste dagen niet al te veel zittend heb doorgebracht. Den duts die ik toch ben.

  May 13

  Vandaag na lange tijd nog eens mijn collectie CD’s uitgebreid.
  Door met de trein naar Utrecht te moeten, even halte gehouden in de Free Record Shop in het station van Rotterdam en Utrecht.
  Blijkt dat de CD’s daar een stuk goedkoper zijn dan hier.
  Het kan natuurlijk zijn dat de CD’s die ik niet gekocht heb, mits wat zoekwerk, ook hier aan een vrij democratische prijs te vinden zijn, maar toch.
  Mijn aanwinsten:
  – Madness: It’s Madness Too
  – Elvis Costello & Burt Bacharach: Painted from Memory
  – Johnny Cash: Original Hits (met het fantastische Bonanza en I Walk the Line)
  – K3: De Wereld Rond (eentje voor Fien)
  – Massive Attach: 100th Window
  – Heather Nove: Siren (alleen al voor de hoesfoto zou ik deze kopen, spijtig dat er geen LP’s meer zijn)
  – Novastar: Novastar & Another Lonely Soul
  – Culture Club: The Best off (zeker niet mijn all time favorite maar toch best leuk voor een paar hitjes)
  En dit alles voor ‘slechts’ ‚ā¨37. Indien dit vergelijkbare prijzen zouden zijn voor de meeste CD’s had ik mijn collectie al veel groter gemaakt.

  News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
  More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating Ňables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online