Mar 31

Eindelijk skype eens deftige geïnstalleerd. Lijkt me toch geen zo’n slecht programma. Ik denk vooral aan een paar mensen op het werk die het wel niet slecht zouden vinden als we dit zouden toelaten. Eerst nog wat testen, impact bekijken en vooral security en andere issues rond dit ding. Ook dringend eens zo’n koptelefoon met micro aanschaffen.

Mar 31

Vergaderen en policy’s maken – moet ik nu het Engelse meervoudsregeltje gebruiken en er policies van maken?). Niet meteen de meest fun dag maar toch nuttig, niet alleen omwille van het resultaat maar omwille van wat men leert – wat dit ook moge wezen – op de weg naar.

Mar 30

Wel veel vandaag maar weinig tastbaar: cijfers, cijfers en nog eens cijfers met nota’s, nota’s en nog eens nota’s.
Leve mijn HP 28s, zonder deze was ik verloren. Bijna zo goed als Excel.
‘s Avonds nog eens wat end-user installaties geleverd: update SUN runtime, NT backup gescheduled, scanner aangesloten (canon en drivers zijn echt een onhoudbaar koppel). Was ook eens leuk voor de verandering. Spijtig weeral veel te laat thuis.

Mar 29

Niet veel vandaag. Wel een hele dag in vergadering gezeten: technisch & financieel. Gestart om kwart na negen ter plaatse en gestop om kwart voor acht. Een kop dat het niet meer proper is.
Trouwens: ik haat die urenwissel nu toch wel grondig. Bijna alle horloges plichtsbewust verzet gisteren met uitzondering van de radiowekker(s). Deze morgen wakker geworden door de kleine Tijs: met half gesloten/half open ogen een blik op de wekker die me wist te vertellen dat ik nog een uurtje tegoed had, Tijs maar even een niet voedzaam zoogding bezorgd maar het mocht niet helpen. Uitgehaald, wat rondgelopen en dan in de badkamer de radiogestuurde wekker op halverzeven zien staan. Gigantische vloek want ik had afgesproken mijn collega een kwartier geleden op te pikken voor onze trip vandaag en het is minsten nog een kwartier rijden en nog een extra kwartier eer ik gefatsoeneerd heb. Awoert de petrolcrisis.

Mar 28

Het is al een tijdje mijn favoriete programma (Music Match) om mijn digitaal muziek archief te ordenen, te gebruiken en verder aan te maken. En recentelijk is er weer een upgrade bijgekomen. Misschien toch eens tijd dat ik een licentie aanschaf. Leuk is de autotagger maar bij heel wat nummers heb ik toch mijn vragen. Zo vond het maar één album waar het o zo fantastische Moments in Love van The Art of Noise op terug te vinden was. Even rondzoeken op het net leert me heel wat meer. De echte moeilijkheid bestaat er echter in om nog terug te vinden van welke van mijn eigen CD’s (sic) ik deze versie gehaald heb en welke versie/mix/interpretatie het hier precies is. Ik denk dat ik op vinyl en plastic er samen een twaalftal verschillende heb staan.
Hoe dan ook, Music Match kan Media Player en WinAmp en Sonique nog steeds meer dan overtreffen.

Mar 28

Ik weet het, het is paasmaandag – moet dit nu met hoofdletter en hangt dit enkel af van de taal of ook van mijn geloof – en in princiepe is het een niet-werk dag maar ik heb toch maar laten gaan. Ik moest meer dan dringend wat cijfers in orde brengen voor budgetten enzo en aangezien er redelijk veel van afhangt. Nu ja, het is de maandag toch niets op teevee (buiten een hoop bv’s in Afrika) en dan kan een mens maar een beejte rekenen zekers. Natuurlijk is er meer te doen dan enkel maar werken maar plichtsbewust als we zijn.
Misschien de volgende keer toch wat meer mij afzonderen op het werk zelf om aan de cijfertjes te werken.

Mar 27

‘t Is de laatste vandaag en naar alle waarschijnlijkheid – heruitzendingen en andere truken van de foor niet in rekening gebracht – de allerlaatste.
Weeral een wreed originele approach van de show. Concept was deze keer wat beter dan de uitwerking maar toch nog ferm gelachen. Ik zou toch nog graag eens wat meer bloopers willen zien, vooral die in Oostenrijk lijken me bijzonder niet te doen geweest te zijn (kan ik nog meer ww-en in één zin plaatsen).

Mar 27

Pasen, sjokolat, klokken, urbi & orbi, niet werken, goed eten en met een beetje geluk ook schoon weer.
Vandaag naar mijn ouders alwaar Fien de nacht heeft doorgebracht in de lijfelijke aanwezigheid van 3 nichtjes en neven – 3 is een totaalgetal en telt niet als telkens 3 in het geval van nichtjes en neven maar volgt de verdeling 2 nichtjes en 1 neef.
Lekker eten daar en eieren rapen in de imense tuin. Ik kan niet wachten.

Mar 27

Lekker gegeten dus.
Schoon eieren geraapt – thx Jan.
Niet te veel eieren gegeten.
En onze dochter heeft de nacht overleefd.
Wat moet een mens nog meer hebben

Mar 26

Grote boodschappen gedaan vandaag. Niet de klassieke levensmiddelenbenodigdheden maar een stapje verder om net te zorgen dat het stapje verder niet een stapje te ver wordt.
Broehaha… cryptisch maar onverstaandbaar. Wacht maar even op de rest.
Het is zo dat op het einde van de tuin er een beekje – zeg maar beek – is. En aangezien onze Fien toch graag wat in de tuin speelt en onze Tijs dit naar alle waarschijnlijkheid ook zal willen doen binnen een paar maanden, leek het ons toch aangewezen om hier een afsluiting te plaatsen. Nu mag deze afsluiting niet een echte permanente allesomvattende en ondoordringebare afsluiting zijn. Het oogstrelende landschap aan dat aan de andere kant van de beek begint, mag onder geen beding aan ons gezichtsveld ontrokken worden. Dan maar gekozen voor een oplossing met natuurlijk of semi natuurlijke materialen. De verticale delen worden balken van 70×70 in geïmpregneerd hout, ongeveer een metertje hoog. De horizontale delen dan maar een gevlochten staalkabel met een plastiek omhulsel. Dit zorgt ervoor dat het geheel nog een beetje natuurlijk aandoet – zeker ton opzichte van een volwaardige inoxen afsluiting, het vrij licht blijft – wat ervoor zorgt dat ons zicht niet echt verstoord wordt, vrij gemakkelijk is aan te brengen – ik ben niet van plan diepe putten te graven en die te moeten vullen met beton, en zeker dat het ook niet te veel gaat kosten – de afsluiting dient eerder als een tijdelijke grens voor de kinderen tegenover een bouwwerk dat de eeuwigheid/ons leven moet verdragen.
Eerst dan maar eens wat rond gereden om de grondstoffen te verzamelen en – prijsbewust als we zijn – wat te gaan vergelijken. Na bezoek aan de Hubo, de Stock Americain en het splinternieuwe – de naam toch – Brico Plan It me beperkt tot de eerste twee. De Stock is er voor de klemmen en de draad. Dit was trouwens de enige plaats waar ik dergelijke staaldraad vlot aan de lopende meter kon kopen zodat ik vertrokken ben met 2 stukken van 25 meter. De Hubo bleek in alle opzichten de goedkoopste te zijn voor de andere onderdelen: de houten balken die ik ook der hen heb laten zagen, de piketten om deze palen in te plaatsen, de vijzen/moeren/plaatjes en ook nog wat boren.
Met volle moed naar huis en begonnen met de installatie. Eerst wat meten en denken en dan handen uit de mouwen. Alles goed gelukt. Ik heb wel nog een tweetal keer de Hubo moeten bezoeken omdat ik iets te zuinig om bepaalde onderdelen was en misschien ook hier en daar iets in het lijste vergeten maar tegen zessen stond alles flink recht. Ook hier de nodige steun gekregen van mijn schoonvader (waarvoor 1000x dank). Nog een laatste keer het meesterwerk overschouwd. Volgende week nog wat kleine aanpassingen en het is in de sjakosch.

Mar 26

Wreed eigenaardig fenomeen vandaag.
Schoon fantastisch lenteweer met een meer dan aangename 16°C. Dan kort na de middag de mist komen opzetten. In een groot kwartier was het zonnetje verdrukt en een beetje later was het 5° frisser.
Minder leuk maar wel intrigerend.

Mar 26

Vandaag nog eens gebeld hoe het nu precies in elkaar zit met mijn bestelling bij de fotospeciaalzaak.
Ik ben nu toch al een goeie 3 weken aan het wachten op de D70 met de nodige accessoires.
Eerst bleek de betaling niet binnen te zijn; daarna was er een issue met de telezoom die nog niet binnen was.
Blijkbaar was dit nog steeds het geval en kon Nikon niet echt volgen met de vraag. Nu, de zeer vriendelijke man aan de andere kant wist me toch te vertellen dat deze lens iedere dag kon binnenkomen en dat bijgevolg mijn bestelling subitopresto zou vertrekken. Voor alle veiligheid rade hij me toch aan maandag even terug te bellen met de verkoopdienst om te kijken of alles in orde was. Dit kon nu spijtig genoeg niet aangezien het weekend was en die mensen een klassieke 9 tot 5 job hebben. Nog maar even wachten dus.

Mar 22

Bij mijn gebuur langsgeweest om wat praktische problemen op te lossen mijn zijn netwerk.
Stevig netwerk by the way. Een klassiek geval van ik voorzie alvast alle soorten verbindingen in mijn huis zodat ik nooit te kort kom op het vlak van bekabeling en bijgevolg connectiviteit. Het enige probleem in een dergelijk huis – nieuwbouw met relatief veel gewapend beton en nog veel meer kooien en stralingsvelden wegens heel veel kabels – is dat de ideale plaats om een access point te plaatsen, zeker niet de technische ruimte is. Het probleem hier was echter dat het plaatsen van de AP, die ook wireless broadband router is, niet mogelijk was in het midden van de living. Er moesten minstens zes UTPs actief blijven vertrekken vanuit zijn telecom room en om eerst naar de AP te lopen, terug te keren en dan opnieuw van daaruit stervormig te vertrekken was van het goede iets te veel. Er was trouwens maar één outlet dus moest die UTP nog eens in 2 kanalen opgesplits worden om het heen en terug signaal te verzorgen. Bricolage dus.
Voorstel was dan ook om de AP als afzonderlijk actief component in het netwerk te plaatsen.
De broadband router een BEFSR81, de wireless een WRT54G. Die dingen configureren in één netwerk was iets minder evident, enkel en alleen omdat de WRT54G niet in bridging te zetten was. Dan maar verschillende subnets gemaakt (prutsen 🙁 ) maar het is toch gelukt.

Wel nog wat gesukkeld met firmware van de BEFSR81. De upload kan enkel gebeuren via een browser (brrrr…) en dan moet ook de java runtime nog een applet starten (brrr brrr). Niet gelukt dus. Java runtime op de client is echt afschuwelijk en zorgt in theorie misschien voor een platform onafhankelijk approach maar in de praktijk betekent dit eerder dat het niet of nauwelijks zal werken dan dat er een platform afhankelijk probleem zou opduiken. Spijtig dat onze vrienden van Redmond hun VM niet meer mogen gebruiken/verdelen.

Mar 21

Jajah… ‘t was te verwachten… Stanley’s Route is het zoveelste BV in semi reality en laat ons eens stevig avonturieren en iedereen aan het thuisfront doen kwijlen programma van onze Vlaamse zenders die op zoek zijn naar de kijker die hen het meest bijblijft en bijgevolg op lange termijn goeie cijfers oplevert.
Eerste aflevering: militairen blijven militairen, watjes blijven watjes, niet iedereen is wat hij lijkt maar sommigen lijken meer dan wat ze lijken… (van lijken gesproken, gaat de Raf er vlot weg geraken of laten ze hem achter – zoals de man/jongen zelf pleegt te beweren dat in dergelijke situaties de zieken en zwakkeren gewoon ter prooi achtergelaten worden – als stevige brok voor rondvliegende aaseters).
Misschien kijk ik volgende aflevering nog eens uit en zit er nog een aardige wending in het programma; misschien ook niet.

Of hoe ze een niet zo slechte formule als Expeditie Robinson en Peking Express eens goed mixen om er iets nieuws uit te kunnen destileren.

Mar 21

Het moest er van komen.
Dit weekend iets te enthousiast geweest in de frisse maar relatief warm aanvoelende buitenlucht. Iets te overmoedig het zomergevoel geabsorbeerd. Bijgevolg ook iets te koud gehad bij momenten, weerstand onderbouwd en nu wat sukkelen met snotvalling en keelpijn.
Het ziet er naar uit dat het zo eentje zal zijn die minstens tot het eind van deze week aansleept om dan langzaam weg te ebben. Eentje waarvan je ieder uur 5 minuten serieus last van hebt (gemiddeld ofcoz) maar nooit echt het normaal functioneren onmogelijk maakt.
Eentje die ervoor zorgt dat eetlust je dat niet is en ook hevig doet verlangen naar warme/hete thee met citroen of zelfs warme melk met honing (en eventueel ook nog wat cognac of andere gelijkaardige sterk alcoholische dranken naar eigen voorkeur).
Maar ik zal mij er wel doorsnotteren zekers…

Mar 20

Gisteren beloofd om vandaag een boom te planten, de bureau op te ruimen en ook nog de haag vast te zetten. Tjah… beloftes zijn niet altijd die dingen die een mens volgt. Ik vind het al fantastisch dat er goede voornemens gemaakt worden. Als er dan al eentje naast de boot valt bij de uitvoering en zeker als er al eentje uitgevoerd wordt, is het natuurlijk nog beter.
Met andere woorden: van de voornemens van gisteren is er niet echt veel terecht gekomen behalve de haag wat vastzetten.
Ondertussen wel vanmiddag lekker een visje op de barbecue gelegd met een papillote van een ander visje en het was super!
Onze dochter heeft ondertussen nog wat flink met de buurdochter gespeeld en iedereen tevreden.

Nu nog een boterhammetje (self made) en dan De Pauw zijn geslacht zekers.

Mar 19

Het was me een fijne dag vandaag.
Het weer begon goed en volop van plan wat in de tuin te werken: eindelijk eens de spiksplinternieuwe grasmachine uitproberen (oké, het is een elektrisch model van slechts €150 maar een volwaardig benzine model lijkt me niet ideaal aangezien we nog steeds niet beschikken over een tuinhuis die naam waardig). De buren waren in ieder geval al goed begonnen. De ene buur was flink in de tuin bezig, de andere buur had het meer op de aperitief in open lucht gezien.
Fien maar laten spelen met de buurmeid en ik het gras afgereden, wat mest gestrooid en daarna ook aperitiefwaarts naar onze buren getrokken.

Deze avond was/is het echter iets te frisjes om nog buiten in de tuin te aperitieven en aangezien onze babyfoon niet zo ver draagt, heb ik maar de last op mij genomen om thuis te blijven en de thuiswacht te spelen. Het moet niet altijd de madam zijn die bij de haard blijft (en we hebben er nog geen – haard bedoel ik.)

Morgen boom planten, haag vastzetten en dan toch nog de bureau ook opruimen.

Mar 18

Urbanus toch, Urbanus toch. Vroeger was ik echt een fan. De laatste jaren (lees anderhalf decenium) was het serieus wat minder maar toch wou ik je nog een kans geven. De scherpe humor is verdwenen, de zelfde opbouw van een grap blijft hangen, zelfs bepaalde grappen werden gerycleerd.
Michäel Pas, Chris Lomme en zelfs de rest doen uiterst hun best om de boel te redden, maar het mag niet zijn. Na haleluja opnieuwe een iets te licht verteerbare humoristische serie op vrijdagavond.
OK, Sofie van Moll mag er best wezen en doet ook haar best maar zelfs full frontal zou ik nog mijn twijfels hebben.
Ik probeer het nog één keer uit volgende week.

Mar 18

Niet te doen.
Met wat creatief loodgieterswerk, veel graden onder nul, nog meer moed en vooral geduld: the rise and fall of the great ice tree.

Spijtig dat het hier niet genoeg vriest. Het ware anders een idee om op die manier een kerstboom te maken met ingevroren lichtjes misschien.

Mar 17

Deze morgen de eerste exploten van de nieuwe broodbakmachine geproefd. Niet slecht, zeker niet slecht. Een beetje een dikke korst (wat minder hard bakken) en iets te zoet (iets minder suiker, alhoewel nodig om de gist op te starten) maar viel echt goed mee. Op dit eigenste moment zit er nog een ander broodje in (bruintje) dus morgen weten we nog wat meer.

Deze middag ook eens goed gaan eten in een schoon restaurantje: Channel 16.
Maison Vandamme in Zeebrugge staat vrij goed bekend als stevig restaurant. Channel 16 is een spin off bij wijze van spreken en is ook meer dan prima: een iets frisser kader maar het eten is er prima. (check http://www.ch16.be voor een tipje van de sluier).
Zeer lekker gegeten: begonnen met garnaalkrokketjes (ik) en ossestaartsoepje (Inge), kabeljauw met prei/selder/aardappeltjes en verse grijze garnalen (ik) en een pasta van scampi (Inge); als desert een soort crème brulée van chocolade vlan (ik) en een framboossorbet met champagne (Inge). Dus echt te smaken!
Als amuse geule een stukje gemarineerde zalm (klein stukje) en een potje verse ongepelde garnalen. Fantastisch (is/was zeer lang geleden).

Ik heb er dus een adres bij als er nog eens een gelegenheid is!

Mar 17

Binnenkort verhuizen we naar een aantal nieuwe gebouwen. Allé, binnenkort kan in deze context nog gerust een jaar en/of meer duren.
Hoe onze bureau er daar zal uitzien is nog een raadsel aangezien er nog verschillende vestimentaire en andere issues moeten opgelost worden.
Misschien laat ik onze verantwoordelijken eens kijken bij de mensen van pixar (check http://www.aintitcoolnews.com/display.cgi?id=19658) en met een beetje geluk…

Dat ware pas fantastisch.

Mar 16

Inge is jarig morgen (hiep hiep) en op de zoektocht naar het ideale verjaardagsgeschenk (niet te duur, nuttig, leuk en gewenst) op een broodbakmachine gestoten in het Kruidvat.
Het is al een tijdje dat we overwegen om een dergelijk machientje aan te schaffen maar het kwam er nooit van. Met andere woorden: het ideale moment was aangebroken.
Nu is het ook zo dat we morgen er eens van tussenuit gaan (ergens weg zonder het nageslacht voor een paar uur) wat betekent dat onze kleine Tijs bij de schoonouders van zijn flesje zal genieten (laten we hopen) en dat Fien met haar spiksplinter nieuwe brooddoos van Jip en Janneken schoolwaarts zal trekken. In die brooddoos (subject to availability) zal wellicht een eerste exploot van de machine zitten.
Ik heb dan ook al wijselijk het kado vanavond overhandigd, net voor ze naar de Colruyt vertrok voor wat andere inkopen; kwestie van het testen van de machine nog mogelijk te maken vanavond.
Ik ben benieuwd naar het resultaat!

Mar 16

Vandaag gelezen op BoingBoing: je kan blijkbaar een woord laten samenstellen met afbeeldingen uit amazon waar het woord in de titel, de uitvoerder, de auteur, etc voorkomt.
Een voorbeeld:
Alle afbeeldingen in de categorie muziek waar Costello in de artiestennaam voorkomt, wordt http://amaztype.tha.jp/US/Music/Artist?q=costello.

Mar 15

Het was vandaag me een dagje wel.
Bedoeling was vandaag om komaf te maken met een paar netwerk configuraties die al een goed half jaar bestaan maar verre van optimaal zijn. We zouden bijzonder geavanceerd werken en trunks maken; redundant links in het leven roepen; netjes alles indelen in VLANs voor servers, voice, management, dmz, etc. Op datzelfde moment gingen we ook de firmware van onze SAN oplossing aanpassen. Aangezien dit alles implementeren toch enige downtime veroorzaakt en we onze gebruikers niet helemaal willen teleurstellen, hadden we dan ook besloten dit zeer goed voor te bereiden en in verschillende fazen. Aangezien het financieel zeker niet echt haalbaar is om dit outside business uren te doen (wat in ons geval enkel tussen 12 en 6 is tijdens de nacht), hadden we van lang op voorhand aangekondigd dit over de middag te doen vandaag te beginnen om 12u.
We hadden een projectie gemaakt alle kritische servers life te hebben tegen 13h, de belangrijke maar niet kritische tegen 14h en de rest tegen 15h.
Murphy kwam natuurlijk om de hoek kijken: verkeerde firmware waardoor alles een half uur/drie kwartier verschoven werd. Daarna een bug (?) in nic teaming software waardoor we nog eens een groot uur verloren zijn. Kortom: de kritische servers waren er tegen 14h30 (met uitzondering van één cluster groep).
Sorry mensen. We hebben ons best echt wel gedaan.

En wreed eigenaardig die MS Cluster omgeving. We hebben een 4 node cluster op Win2003. Nu was er één exchange server groep die niet kon starten op node 1 aangezien hier al een actievee exchange server groep opgestart was. Dan maar moven naar node 2. Dat was zonder de alles verhelderende error messages van MS gerekend: “node 2 bestaat niet”. Node 3 dan maar? Ditto. Node 4: succes.
Eens proberen de omgekeerde weg (node 4 naar node 3 of node 2) maar ook geen geluk. Dan maar een andere server groep proberen te verplaatsen van node 1 naar node 2: geen enkel probleem.
Wat zitten rondneuzen in de knowlegdebases en logs maar niet veel wijzer geworden.
Misschien toch eens wat server(s) herinstalleren (of zoiets).

De toekomst zal raad brengen (hopen we).

Nu nog wachten op de volledige configuratie rapporten van onze leveranciers zodat we toch een schoon beeld hebben van onze aanpassingen (liefst natuurlijk met aandachtspunten en mogelijke pitfalls zoals vandaag).

‘k ben benieuwd.

Mar 12

Het is zover: eindelijk mijn Nikon D70 besteld. Ik weet het, een tijdje geleden nog zitten wijzen (en kwijlen) naar een Konica Minolta maar de prijs van dit laatste toestel bleef toch nog een heel eind boven mijn bereik.
Een collega met een D70, de reviews op DPreview over de D70 en veel gelezen op het net hebben mij kunnen overhalen om te investeren in dit toestel.
Ik heb gekozen voor de kit met een DX18-70 lens, een SanDisk 2GB Ultra II kaartje (jawel, die krijg ik in geen tijd vol maar ik zal nadien wel trie-eren). Ook al een tweedehandes AF G 70-300 aangeschaft en ik kan al vrij goed starten.
Wat staat er nog op mijn lijstje (vaderdag?): een goeie tripod, een externe flash en ook wel een fototas. De eeste en laatste zijn nog tweedehands gemakkelijk te verkrijgen. Voor de flash kijk ik eerder in de richting van de Nikon (terwijl we toch bezig zijn) SB-600 of zelfs SB-800; maar we zien wel.
Volgende maand in de diaclub gaan we “het menselijk lichaam” wat nader fotograferen. Ik zal alvast de komende weken goed oefenen om mijn D70 iets beter onder de knie te krijgen. Alle interessante (en zelfs minder interessante) objecten, dieren en mensen zijn gewaarschuwd!

News News: Buy cialis viagra Perscription cialis Buy phentermine without prescription Generic viagra soft tab Compare cialis levitra Information about viagra Xanax and pregnancy Hydrocodone withdrawal symptom Xanax and alcohol Foradil Drug interaction sibutramine and phentermine Xanax online without a prescription Troglitazone Verapamil Herbal alternative to viagra Order phentermine Oxyphencyclimine Dilaudid Oxycodone vs hydrocodone Prempro What does generic xanax look like Triamcinolone Buy cheap uk viagra Lawsuits involving blindness caused by viagra Cheep phentermine with cod payments Buy cheap generic viagra Viagra cialis levivia comparison dosages Buy soma Cymbalta 0 buy by popl powered viagra wordpress Buy com lvivhost online viagra Coumarin Ambien overnight Iodothyrin Carbimazole Phentermine versus meridia Viagra online cheap Lexapro Information on phentermine Viagra pill splitter Femara Phentermine without doctor's approval Phentermine side effects Cheapest phentermine 90 day orders Phentermine weight loss Filing income tax phentermine Cod diet phentermine pill Cardizem Cefpodoxime Xanax medication Comparison viagra cialis levitra Pink oval pill 17 xanax identification American express phentermine Phentermine np with hoodia Lactulose Imdur Free shipping on phentermine diet pills But phentermine Methscopolamine Viagra online sales Amlodipine Phentermine ups shipped Cheap generic viagra substitutes Phentermine review Carbinoxamine Clomipramine Ofloxacin Phentermine interactions Cefotaxime Chemical name for viagra Phentermine from the uk Phentermine weight loss medication Phentermine referring report urls Uk cheapest viagra Soma fm Phentermine withdrawal Natural viagra substitutes Tools needed for injecting xanax Urine drug testing of tramadol Indomethacin Viagra sale online Alternative herbal viagra Buy cheap viagra Generic purchase viagra Zolpidem Alphaprodine Phentermine free shipping Prometrium Trientine Metoprolol Fenoldopam Streptokinase Meloxicam Online pharmacy and phentermine Pain medication tramadol Pancuronium Side effects of xanax Macrodantin Betaxolol Phentermine hoodia diet pill Fosinopril Ditropan Phentermine hormone Buy meridia online Xanax online consultation Potassium Cialis experience Lynestrenol Cheap phentermine without prescription Phentermine online prescriptions Order phentermine cod online Cheap tramadol cod Fluphenazine Xanax drug testing Buy xanax overnight Nortriptyline Xanax overnight Phentermine cash on delivery accepted Soma getting Soma online pharmacy Phentermine insulin Phentermine prescription Provera Scopolamine Low dose xanax prosexual Phentermine chemical enhancement Viagra by mail Buy cheap domain online outdoors com xanax Viagra price comparison Pilljar phentermine Order viagra buying viagra uk Butorphanol Free sample herbal viagra Nicorette Add link phentermine purchase suggest Dangers of viagra Phentermine withdrawal symptoms Zyrtec Phentermine no doctor Humulin Gatifloxacin Xanax during pregnancy Oxymetazoline Phentermine to buy Cheap phentermine pills Mark martin viagra Female uk viagra Celecoxib Xanax death Imdur Bulk phentermine Buy generic ambien Cialis comparison viagra Buy cheap cialis Seroquel Effexor Elidel Prozac 25mg viagra Information phentermine Zantac Tramadol 100 mg no prescription Nasonex Hydralazine Miconazole Erectile dysfunction viagra Loratadine Trovafloxacin Mepenzolate Celecoxib Phentermine uk Lovenox Phentermine diet Effects of xanax What does phentermine do to your heart Herbal alternative viagra Phentermine with no prescription Hydrocodone ap ap Phentermine blue Xanax shipped cod Uk viagra body building from sports supplement Overnight phentermine shipping Order fioricet online Cefprozil Aspirin Clofibrate Good morning viagra commercial Fluorescein Xanax addiction Ciclopirox Online doctors perscriptions xanax steroids Ecotrin Epivir Hydrocodone bitartate Phentermine hoodia Order viagra Phentermine $89 Antipyrine Alternative to viagra Viagra cialis generic Phentermine sales Fentanyl Pemoline Natural supplement equivalent to xanax Bromides Cheap phentermine no rx Naratriptan Adapalene Bayer Viagra pictures Mirapex Glyburide Buy discount phentermine Meridia side effects Protonix Approval cialis fda Ribavirin Pulmonary hypertension viagra Viagra erection Hydrocodone info Pediacare Bacitracin Phentermine with no prior prescription Black market viagra Viagra and blindness Capoten Sell viagra Cheapest generic viagra Nasalcrom Generic hydrocodone Viagra patent expiration Purchase tramadol Saquinavir Botox Lithium Cialis overnight shipping India generic viagra Tamoxifen Viagra picture Ibuprofen Zileuton Ibutilide Cortisone Lithium Trazodone How to discontinue the use of phentermine Ambien dosage Phentermine Buy generic phentermine Online viagra prescriptions Xanax long term use Viagra commercial Phentermine reviews Xanax next day Zestoretic Levivia viagra online Buy hydrocodone overnight Lozol Tricor Acyclovir Discount phentermine to florida Chlorcyclizine Metyrosine Norflex Compare viagra to cialis Pharmacy phentermine sister Lexapro and phentermine Phentermine overnight no perscription Online pharmacy duromine viagra international Methocarbamol Pentasa Phentermine cheapest price Natural over counter just like viagra stores What does xanax look like Information on the drug xanax Dicumarol Phentermine no prescription needed Cheap phentermine no prescription Orlistat Cheap viagra Etoposide Cimetidine Viagra levivia alternatives Nicotrol Levoxyl Pravastatin Crystal meth and xanax Alternatives to viagra Estrace 5 phentermine Pictures of xanax bars Viagra lawsuits Methoxamine Cialis lowest price Simvastatin Arthrotec Phentermine feedback Aura soma Cortisol Blindness cialis 5 no perscription Disulfiram Viagra dosage Cephalexin Lowest cost phentermine Oxcarbazepine Flupenthixol Minipress Vicodin cod Aricept Is phentermine discontinued Lorazepam Felodipine Advair Generic india viagra Xanax demerol morphine no prescription needed Cheapest price viagra Viagra testimonial No prescripton phentermine How does phentermine work Get online viagra Thyroid Viagra premature Buy online salescom viagra Phentermine raleigh Buy cheap no phentermine prescription Keflex Probucol Calcifediol Imipenem Cialis compared to viagra Xanax drug interactions Phenyltoloxamine Cefoperazone Us phentermine Phentermine 90 Free trial viagra Caffeine Xanax anxiety Online pharmacy phentermine xenical meridia Phenytoin Buy discount viagra online Online phentermine order Viagra cialis comparison Diamox Hetacillin Ionamin Phentermine 30mg cap Hydrocodone mexican pharmacy what is tramadol Phentermine $70 no prescription leukemia symptoms Phentermine free online consultation Natural alternative to viagra Chlorpropamide Viagra sample Viagra shelf life Buy viagra in canada Xanax no rx Prevacid No phentermine prescription Isoflurophate Azithromycin Luxury hotel rome xanax description Viagra paypal france 180 tablet tramadol Vicodin Payment Ketoconazole Itraconazole Mirtazapine Buy link onlinezwapto viagra Prozac and xanax induced mood disorder Xanax for sale Female sexual inhancer viagra spray Adipex between difference phentermine Colon cleanse ambien Pyridium Anileridine Amiloride Tramadol and dosage No prescription needed phentermine Meridia Lamisil Generic cialis soft tabs Fatal dose of xanax Tramadol without prescription Neurontin Phentermine rx Prinivil Buy xanax cod Best price viagra Cheap viagra india Dolasetron Benztropine Cafergot Xanax sale Nitrofurantoin Tramadol hcl 50 mg tab Viagra mexico Acetylcholine Natural viagra Cardura Phentermine delivered cod Perscription phentermine Phentermine and pregnancy Generic viagra cialis Cosopt Androgel Diazoxide Maxzide Inderal Cheapest phentermine price Phentermine overnight shipping Order cialis online Cialis online sales Buy tramadol cheap Discount priced viagra Cialis testimonials Phentermine very cheap Ephedrine Free sample viagra Vicodin online Propantheline Tramadol dog Accutane Phentermine shipped to florida Tramadol overnight Xanax paypal Meridia diet pill Cialis viagra Xanax withdrawals Spectinomycin Nitrofurantoin Cheap viagra canada Online phentermine no prescription Generic viagra overnight delivery Buy cod diet phentermine pill Tramadol hydrochloride Disopyramide Buy tramadol without prescription Purchase cialis Carbenicillin Moexipril Triazolam Oxacillin Piperazine Prinivil Phentermine saturday delivery Tramadol cheap Alprazolam xanax Sofia viagra Natural phentermine 5 mg Xanax doses health risks Phentermine weight loss pill Viagra maker Diet drug loss phentermine weight Cialis samples Minocin Viagra jokes Nexium Cialis immunity Low cost cialis Viagra discount sale Ambien online Xanax urine test Order viagra canada Viagra canada prescription Picture of soma Midazolam Phentermine usa Xanax withdrawal Cheapest phentermine free shipping Phentermine complications Chloramphenicol Olanzapine Niacinamide Pictures of mylan xanax Phentermine faqs Tramadol 50mg Dangers of xanax and klonopin addiction Buy hydrocodone where Cialis online Procyclidine Phentermine at cost with no prescription Discount drug phentermine Fastin Phentermine law suits 3mg xanax Cialis forum Cefazolin Phentermine xenical Hydrocortisone Purchase viagra Oseltamivir Discount phentermine free shipping Quinidine Lotrel Phentermine addiction Language phentermine ru Phentermine no credit card required Order generic cialis Sample viagra Compare levivia and viagra Clozapine Tapering off xanax Diazepam Tramadol prescriptions Cyclandelate Levallorphan Atenolol viagra Lopressor Xanax prescription Adipex phentermine prescription Buy viagra online uk
More news by category Sensation! Cigarette Credits Top casino Cheap drugs online shop Adipex online Get ringtones online Cialis online Soma online Sale Auto Mobiles Top auto-moto Replica Rolex Phentermine online Chairs Loan Online Credit Pills, Compare pills, Reviews pills Ambien online Tramadol online Fioricet online Medical tests Dating ables Intimate goods Underwear Boots furniture auto-moto Sport Betting Rington Balans Cigarettes Bracelets Trousers Boats Yachts Phentermine No Prescription Ornaments Necklace Xanax online Ladies handbag Best Ringtones Ear rings Autos Chronometer Free Ringtones Sportswear Free mp3 ringtones Cases Evening dress Fashions Vicodin online Suits Blog Search the Web Valium online